- 7 Ocak 2018
- 27.513
- 79.917
- 598
- 35
Yine mi onlar başroldeçinliler yönetiyor tüm dünyayııı.hani o bit kadar görülen çinlilerrr ha ha ha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine mi onlar başroldeçinliler yönetiyor tüm dünyayııı.hani o bit kadar görülen çinlilerrr ha ha ha
devrelerim yandı bugünkü konulardan napıyımm.Kız niye gülüyon geri takacamm fişini H Heytttt be
Yaaaaaa çok güzel nerelere gittin bakalımKizlarrr güneydoğu turu yapıp geldim![]()
dur hemen yüz verme.ne zamandır bir selam dahi vermedi.tatili buldu bizi unuttu.Yaaaaaa çok güzel nerelere gittin bakalım![]()
Örtmenimin ihtiyacı vardıdur hemen yüz verme.ne zamandır bir selam dahi vermedi.tatili buldu bizi unuttu.![]()
olsun insan bir gidiyorum derdi.arkasından sanal su dökerdik.çokk ayıp etti çokkkÖrtmenimin ihtiyacı vardı
Küçücük bebeleriyle canlı ders verdi![]()
Selam hepinizi özledim demektidur hemen yüz verme.ne zamandır bir selam dahi vermedi.tatili buldu bizi unuttu.![]()
Canım benim sen ne güzelsinÖrtmenimin ihtiyacı vardı
Küçücük bebeleriyle canlı ders verdi![]()
yokluğunda 1 gün banlandım geldim.af çıkmış yoksa en az 2 hafta yoktum.banlık konulara dayanamıyorumm üzgünümm.bugün de yazdım tonla oraya bakalım nolacak?Ceycey tam banlik konular var bdv de bulaşma iki gözüm![]()
Senin banlar uzun oluyor özlüyoruz ikinci bir hesap al ordan yaz içinde kalmasınyokluğunda 1 gün banlandım geldim.af çıkmış yoksa en az 2 hafta yoktum.banlık konulara dayanamıyorumm üzgünümm.bugün de yazdım tonla oraya bakalım nolacak?![]()
yaaa evet bounty olarak geleyim siteye.bilerek banlanıyorum o ara işlerimi hallediyorum dönüyorum sahalara tekrardanSenin banlar uzun oluyor özlüyoruz ikinci bir hesap al ordan yaz içinde kalmasın![]()
Canım buralarda çok sıcak dün evimize döndük geldiğimizde beri klima kapanmadıSelam hepinizi özledim demekti
Canım benim sen ne güzelsin
Kızlar burası cok ama cok sıcak sizin oralar basıl
Batman Diyarbakır Mardin gezip geldik ama cok sıcaktı kavrulduk .
geri mi döneceksin mersine bayram sonrası?Canım buralarda çok sıcak dün evimize döndük geldiğimizde beri klima kapanmadı
Salı günü İstanbul a gidiyorum kurbana kadar rahatım sonrasında yine yangın yeri![]()
Yok canım Adana dayım bengeri mi döneceksin mersine bayram sonrası?
Ayyyy gözlerim parladı çok güzelbenimki ortadakiÖzel mesajın kapalı burda örnekleyeyim ben 3 ünü birarada takarım hep karatları yüksek değil ama f ve d color olduklarından h ve altı pırlantalardan pahalıdır