• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ayyyy gözlerim parladı çok güzelbenimki ortadaki😁😁😁
Kızı uyutuyor ışık kapalı yoksa foto atardım🤪🤪

Bende 5 taş istiyorum artık ne zamana olırsa🤗🤗
beraber güzel oluyorlar evet.2. el alabilirsin dolap modacruz vs de oluyor zen ürünleri.ben tamturu o şekilde almıştım

Yaaa öyle satılıyor mu ben güvenemem ya
istanbulda yaşayanlar da satıyor anlaşırsınız zen e gösterme şartıyla elden ödersin.en az yüzde 40 ucuza alınıyor.sertifikaları da var zaten bakımlarını ücretsiz yapar zen.bazen çok sıkışan yüz de 50 60 bile ucuza veriyor.allah kimseyi bu durumlarda bırakmasın ama oluyor

istanbulda yaşayanlar da satıyor anlaşırsınız zen e gösterme şartıyla elden ödersin.en az yüzde 40 ucuza alınıyor.sertifikaları da var zaten bakımlarını ücretsiz yapar zen.bazen çok sıkışan yüz de 50 60 bile ucuza veriyor.allah kimseyi bu durumlarda bırakmasın ama oluyor
İlk defa duydum gerçekten🙄🙄

İlk defa duydum gerçekten🙄🙄
dolap uygulamasına üye ol görürsün yüzlerce kişi satıyorçama zen ariş atasay değilse uzak dur.sahte satanlar tonla.hele elmas diye safları kandırıyorlar.kök zümrüt kök yakut kök safir diyede kolyeler satılıyorya renkli renkli hepsi başka taşlar.zümrüt mesela ağaç mı ki kökü dalı olsun demişti zendeki uzman

dolap uygulamasına üye ol görürsün yüzlerce kişi satıyorçama zen ariş atasay değilse uzak dur.sahte satanlar tonla.hele elmas diye safları kandırıyorlar.kök zümrüt kök yakut kök safir diyede kolyeler satılıyorya renkli renkli hepsi başka taşlar.zümrüt mesela ağaç mı ki kökü dalı olsun demişti zendeki uzman
Ayyy yok korkarım ben fazla veririm temiz alırım 😁😁😁

Hepimizin mutlu haftalari olsun inşallah 💐
Ara ara okuyorum ama bir fırsat bulup yazamadim.Bebis yürüyor ya evde durum fenaa evde fırtına gibi ordan oraya esiyoruz peşinde 🤩Abisi bile ben anneme ne zaman gidicem biraz dinlenmem lazım bacaklarım sırtım ağrıdı diyor 🤣
İş yeri her zaman hep yoğun zaten hep temastan birileri ya raporlu yada idari izinli malum birde yıllık izin sezonu olduğu için eksik çalışıyoruz işler zor yetisiyor burada da fırsat bulamıyorum bu sıralar girmeye.
Birikim yok malesef 😔 Kurban paramızı falan ayarladık,küçükte bir tatil planımız var ama nezaman olur bilmiyoruz eşimin iş durumlarina göre plan yapicaz.Aslinda tatil de değil ama yakın yerlere 2 geceliğine gidip kalmalı şekilde birkaç kez böyle yapicaz.Oglumda böyle istiyor tatilin hepsi birden bitmesin canımız sıkılınca yine gidelim diyor.
Bende haberler böyle.
Sizler nasılsınız🥰

Hepimizin mutlu haftalari olsun inşallah 💐
Ara ara okuyorum ama bir fırsat bulup yazamadim.Bebis yürüyor ya evde durum fenaa evde fırtına gibi ordan oraya esiyoruz peşinde 🤩Abisi bile ben anneme ne zaman gidicem biraz dinlenmem lazım bacaklarım sırtım ağrıdı diyor 🤣
İş yeri her zaman hep yoğun zaten hep temastan birileri ya raporlu yada idari izinli malum birde yıllık izin sezonu olduğu için eksik çalışıyoruz işler zor yetisiyor burada da fırsat bulamıyorum bu sıralar girmeye.
Birikim yok malesef 😔 Kurban paramızı falan ayarladık,küçükte bir tatil planımız var ama nezaman olur bilmiyoruz eşimin iş durumlarina göre plan yapicaz.Aslinda tatil de değil ama yakın yerlere 2 geceliğine gidip kalmalı şekilde birkaç kez böyle yapicaz.Oglumda böyle istiyor tatilin hepsi birden bitmesin canımız sıkılınca yine gidelim diyor.
Bende haberler böyle.
Sizler nasılsınız🥰
Yaaaa kuzum benim ne çabuk büyüdü de yürüyor🧿🧿🧿
Daha dur abisini nasıl yoracak🤗🤗🤗

Birikim bu sıralar kimsede yok canım malum kurbanda geliyor🤲🤲

Ufak tatiller size ve çocuklara iyi gelecektir😍😍😍

Yaaaa kuzum benim ne çabuk büyüdü de yürüyor🧿🧿🧿
Daha dur abisini nasıl yoracak🤗🤗🤗

Birikim bu sıralar kimsede yok canım malum kurbanda geliyor🤲🤲

Ufak tatiller size ve çocuklara iyi gelecektir😍😍😍
Evet ya oğlum diyor ki anne bu bebek tam olarak ne zaman yürüyecek biz yokken diyor yürüyor işte diyorum yok bizim gibi biyerini çarpmadan düşmeden nezaman yüruyecek diyor.Zaten aklı çıkıyor tek basina kaltigini görunce hem peşinden fırlıyor düşecek falan diye 😀
Valla harcamalar fena açıkçası çocuklara yazlık sandalet terlik deniz için birşeyler aldık yine ayrıca balkona havuz aldık çok sıcak büyük küçüğü havuzda 2 saat oyalıyor çok iyi oluyor.Cam balkon zaten storla da kapalı.Bakici teyzemiz bile resmen hayat kurtardı bu havuz işi diyor.Abisiyle oynarlarken havuzun içinde oda yemek veya hamur işi falan yapıyor onlara havuz başında meyve servisi yapıyor resim atıyorlar bakınca çok mutlu oluyorum 🥰

Bizde Arçelik’e yoğunlaştık sanırım Arçelik alacağız hem sessiz çalışıyormuş.
Bizim klima Vestel canm ama 8 sene falan oldu çok sesi yok rahatsız edecek kadar.Ama fazla kullanmıyoruz büyük oglus alerjik olduğu için hemen göz altlari falan kızarıyor de tabi bebiste gelince pek açmaz olduk.Vantilatör kullanıyoruz çok bunalinca o daha iyi oluyor bizim için 😀

Bizim klima Vestel canm ama 8 sene falan oldu çok sesi yok rahatsız edecek kadar.Ama fazla kullanmıyoruz büyük oglus alerjik olduğu için hemen göz altlari falan kızarıyor de tabi bebiste gelince pek açmaz olduk.Vantilatör kullanıyoruz çok bunalinca o daha iyi oluyor bizim için 😀
Sağol canım tavsiyen için❤️

Bizde Arçelik’e yoğunlaştık sanırım Arçelik alacağız hem sessiz çalışıyormuş.
Canım bizde Beko aldik geçen sene .bu senede reklamları var aynısı. Çok az yakıyor. Biz hem gündüz hem gece yakıyor uz yazın daha fatura 200 u bulmadı.ekonomi si ve gece modu var. Çok memnunuz.tavsiye ederim. Diğer odaya alırsam aynisindan alırım

Back
X