- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Okulunuz hayırlı olsun canm.cimcime daha büyük okullarda çok güzel yerlere gelsin inşallahTeşekkür ederim kızlar ilk gün iyi geçti sadece yemek yemek istememiş annem gelince yicem demiş
Öğretmen yavaş yqvaş alışacak dedi
Büyük kızımla dışarda gezdik bayağı bir
Şampuan güneş kremi aldım
Beraber yemek yedik kahve içtik
Dönüşte küçüğümü aldık scooter ve kask aldık çok mutlu oldu kuzum
Anneme geldik sabah sağlık ocağına gideceğim kızın kreş sağlık raporu fotoğraf filan istedi onları halledeceğim yarına
Günaydın kızlar
Tatil yaramıştır herkese hak ettik
Kmsl Hnd hayırlı olsun minnakın okulu
Bizim 24 agustos a kadar devam
Eşimi çok özledim 17 sinde gelecek
Teşekkür ederim kızlarOkulunuz hayırlı olsun canm.cimcime daha büyük okullarda çok güzel yerlere gelsin inşallah
Offfff çok kötü yaaa inan ki haberlere bakamıyorumGüzel vatanimin her bir köşesi cayır cayır yanıyor içimdeki yangının tarifi yok
Kaçmış herkesKızlar nerdesiniz bakayım
Ah sorma yanan ağaçlar,evler,hayvanlar Allahım izlemeye yürek dayanmıyor orada yaşayanların Allah yardımcısı olsunGüzel vatanimin her bir köşesi cayır cayır yanıyor içimdeki yangının tarifi yok
Herkescikller tatildeKaçmış herkes
Evet canım ya aşırı sıcak var nefes alınmıyor Rabbim yanggın yerlerine yardımcı olsunGunaydin kizlarrrr hava cok ama cok sıcak hiç durulmuyor. Allah yangın bilgesindekilere yardım etsin cok üzgünüm
Kmsl Hnd iyi tatiller cnm değişiklik olur sizlere de güzel olur .
Çocuklara çok güzel oldu zeynom bu tatilİyi geceler kızlar
Sakin huzurlu doğa ile iç içe geçiyor günler çocuklar çok mutlu burada
Yangınlar içimizi yaktı sebep olanları Allaha havale ediyoruz beter olsunlar
Güzel haberler alalım artık bitsin olumsuzluklar
Gunaydin kız .bu saatte nasıl kalktın.şaşırdımGünaydın erken uyuyunca erkenden uyanıyorum
Kızlar uyanınca kahvaltımızı yaparız yatakta takılıyorum bende
Ev sil süpür yapacam çamaşır katlanacak bulaşık makinası yerleşecek
Kızı kreşe bırakacam
Akşama da pazara gidecem
Üffff milli soru ne yemek yapsam
Ayyy vallahi akşam erken uyuyunca sabah uykum kqçıyorGunaydin kız .bu saatte nasıl kalktın.şaşırdım
Sabah 9da kalktım süt almaya gittim.çocuklar uyuyordu.dedim sıcakta cikarmayimkızı hemen gider gelirim.gider gitmez uyanmış benim kız. Başlamış annem yok diye baģira bağıra aglamaya
Oğlumda uyanmış tabi aklına gelmiş annem süt almaya gitti diye teselli etmiş kardesini
Hemen bi kahve içtim. Sut ocakta
Bugün pazar var ikindinn gibi giderim
Dün sil süpür yaptım .işlerimi halletim. Öyle bi salon mutfağı üstten supurrum. Sabah işlerimi bitiriyorum öğlen de klimayı açıp keyif yapıyoz çocuklar la.film seyrediyoruz.öğleden sonra klimanın altından çıkamıyorum. Allah razı olsun kim cikardiysa.serinin geldikçe mutluluk çöküyor icime
Dün kıyma kavurmustum bayağı arttı. Yufka alırım bugün börek yapayım bari degerlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?