🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Çok geç bir bayram mesajı oldu ama olsun gönüller bir olsun hepimizin bayramı mübarek olsun kurbanlarımiz kabul olsun inşallah
Misafirlerimiz var çok yoğun geçiyor günler.Kurban işleri falanda yorucu ayrıca grip oldum birde o mahvetti şimdide bebisime geçti burnu tıkalı ama akıyor neyseki.Yarin eşimin doğum günü görcemler ile beraber kv evinde kutlayacağız inşallah.Paxar günü de yolcu edeceğiz.Haftaya inşallah rutin hayatımıza dönmüş oluruz

Selam kızlar Ayyy günler bayağı yoğun geçiyor
Dün kayınvalideme geldik
Kızı bıraktım büyük kızla ve annemle çarşıya gittik oturma odasına perde diktirdim sadece tül 1000 tl verdim
Kızlara da birqz kıyafet aldım 300 tl

Yarın kahvaltıdan sonra ablama gideceğiz ordan de eve geçeceğim

Kimsecikler yok herkes tatillerde

Ohhhh missss gibi gezin eğlenin kızlar bu sen virüsten dolayı çok yıprandık

Gubaydin kizlarrr tatil bitti İzmir e geldik . Cok yoğun yorucu geçti . Hava cok cok sıcaktı .
Sizler nasılsınız herkes iyi mi geçmiş bayramınız kutlu olsun
Tabi tatil dönüşü iki gündür çamaşır işiyle uğraşıyorum

Bende bugün mesaiye başladım 20 gün tatil çok güzeldi

Slm kızlar herkes tatilden dönüyor
Biz perşembe dönmüştük. Cuma sabah erkenden misafirim geldi.Allahtan evi temiz birakmistim.
Bugün eşim ise başladı tatilden öncede izin almıştı maşallah 15 gün yan yanaydik
Sabah kahvemle güne başladım. 1mak.çamaşır. Çamaşır katladım
Kahvaltı hazırlayıp topladım
AyağıMDA Nasır bandı olduğu için su yasak o yüzden oğlum sağolsun 2balkonuda yikadi❤
Koltukların örtüleri ni mak.attım .halbuki 3gun önce yıne yıkamıştım.evde
Koltukları süpürdüm
Konsolu ćektim süpürdüm sildim
Bütün evi süpürüp sildim
Cam.mak.çektim altını süpürüp sildim.yanlarını üstünü sildim
Bul. Mak.çektim altını süpürüp sildim.üstünü yanlarını sildim
Buzdolabı ni çektim altını süpürüp sildim.üstünü yanlarını sildim
Mutfak masasını sebzeli gı çektim sildim süpürdüm. Duvarını ve kapısını sildim
Fransız balkonlarin mermer ve korkulukları ni sildim.On balkonun mermerlerini ve korkulukları ni sildim.namaz kıldım
Mutfak az bişe dağıldı onu toplicam.yemekte yok.akşamüstü pazara gidecem
Oğlum okulun açtığı yüzme kursuna başlicak yarın. İyi olur sıkılıyor du zaten.
Yarın camlara girismeliyim

Selamlar herkesenasılsınız?
Bir bayramın ve tatilin daha sonuna geldik.
Hepimize mutlu haftalar diliyorum

Bende bugün mesaiye başladım 20 gün tatil çok güzeldi

Ooooo kızlar tatiller bitmiş herkes dönmüş

Nasılsınız bakalım

Bizde bugün ablama gittik birqz önce eve geldik
Küçüğümü uyutuyorum

Hayırlı olsun Japon çiçeğinde okullu oluyor artık

Ooooo kızlar tatiller bitmiş herkes dönmüş

Nasılsınız bakalım

Bizde bugün ablama gittik birqz önce eve geldik
Küçüğümü uyutuyorum
İyiyiz canm Biz bayramda evdeydik canm şehir dışından gorumcelerim geldi misafirimiz oldular 1 hafta beraber zaman geçirdik aşırı yorucu aynı zamanda güzel geçti geçti 2 bebek toplam 6 çocuk sıcakta ve küçük evde çok zor oldu ama neyse atlattık şükür
Şimdi evi eski haline getirmeye çalışıyorum çok karıştı mutfak ve ogluslarin odaları falan.Aksamlari fırsat buldukça halletmeye çalışıyorum işte.Sen nasılsın eşin nekadar kalıcak yurt dışında belki yanına gezmeye gidersiniz bahaneyle.

Gunaydin kızlar .
Kmsl Hnd hayırlı olsun tatlım masallah kuzucuga

Hayırlı olsun Japon çiçeğinde okullu oluyor artık
Teşekkür ederim kızlar ilk gün iyi geçti sadece yemek yemek istememiş annem gelince yicem demiş
Öğretmen yavaş yqvaş alışacak dedi

Büyük kızımla dışarda gezdik bayağı bir
Şampuan güneş kremi aldım
Beraber yemek yedik kahve içtik

Dönüşte küçüğümü aldık scooter ve kask aldık çok mutlu oldu kuzum

Anneme geldik sabah sağlık ocağına gideceğim kızın kreş sağlık raporu fotoğraf filan istedi onları halledeceğim yarına

Merhaba tatlım evet hiç asi olmak istemiyorlar . Bizim okuldaki birçok öğretmen bile olmuyor
Sen nasılsın çalışma hayatı nasıl gidiyor
Ahhh bunların cezasını hep biz çekiyoruz kul hakkı degilmi bu?
Ben iyiyim çok şükür canm günler yoğun ve kostuarmacali geçiyor bebiş yurudugu için ev ekstra hayatımız hareketlendi sürekli peşindeyiz.
Bayramdan 5 gün önce baraber çalıştığım iş arkadaşım evlendi erkek bu arada,bayramda da balayına Bodrum'a gittiler arkadaşım tek doz aşıni olmuştu düğün öncesi ama gelin hanım asi olmak istememiş.balayinda Bodrum'da delta kapmislar gelin hanım poztif arkadaşta birşey yok diyeceklerim bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…