🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Aynen canım burda da var kontrol altına alınmaya çalışılıyor Rabbim beterinden korusun inşallah

Selam kızlar sabah Küçüğümle poğaça yaptık kreşe gönderdim bugün paylaşım günü paylaşmayı öğrenmeleri için

Evi süpürdüm bulaşık hallettim

Küçüğümü bıraktım kreşe
Dönüşte pazara uğradım alınacaklar aldım

Dışarısı kavruluyor resmen

Etli Yeşil fasulye pişirdim
Yanına tereyağlı makarna ve cacık yapacağım

Büyük kızım kahve yaptı onu içtim sakin kafayla

Para su gibi gidiyor birikim hak getire
Eşimin maaşı dolar olarak yattı 2 aylık onu hiç elllemeyeceğim

Kreş iyi oldu ya .hem sen dinleniyorsun. Hemde kuzum enerjisini atıyor.
Bugün hiç isim yoktu ne garip sadece rutin salon mutfak süpürdüm. Öğlen çocuklara patates kızarttım. Akşama da kısır yapmayı düşünüyorum. Uyumuşum yine.
Oğlan yüzmeye gitti geldi.öyle oturusup duruyoruz

Aynen ya çok iyi oldu tek sıkıntı orda yemek yemek istemiyor
Ama gelince çok acıkmış bugün 1 tabak yeşil fasulye,, 2 tabak makarna,,, 1 kase cacık yedi

Klasik her öğlen uyuyorsun zaten

Ohhhh valla bende bugün çok iş yapmadım sadece süpürdüm

Oh maşallah ne güzel yemiş kendim yemiş gibi oldum valla. Afiyet olsun kuzuma.
Gardıropu duzenlemem lazım sıcak diye arka oda ya gećemiyorum. Allah nasip ederse seneye yazın yatakodasina da klima alcaz.ćocuklar yine salonda klimada yatarlar bende odamda yatarım.

Eşim kısır ı istemedi kahvaltı yapalım dedi.kahvaltı yaptık. Yarın ne yapsam acaba.çocuklarda gün boyu iyi acıkıyorlar.maşallah iyi yiyorlar. Yazın yemek yapmayı sevmiyorum. Su içinde kalıyorum.

Bende istiyorum ya yatak odasına rahat olur

Eşim kısır ı istemedi kahvaltı yapalım dedi.kahvaltı yaptık. Yarın ne yapsam acaba.çocuklarda gün boyu iyi acıkıyorlar.maşallah iyi yiyorlar. Yazın yemek yapmayı sevmiyorum. Su içinde kalıyorum.
Ben dolmalık biber aldım pazardan yarın kıymalı biber dolması yapacağım makarnadan var birde cacık yaparım yine
Bu hafta bende kısır yapacağım

Selam kızlar

Sabah kızlar yatakları topladı kahvaltıyı hazırladım bende yedik bulaşık makinasını yerleştirdim biber dolmasını yaptım pişirdim
Evi süpürdüm toz aldım
Kızı götürdüm kreşe
Dönüşte markete uğradım bikaç birşey aldım

Şimdi dinlenme zamanı

Sabah kahveden sonra yatakları topladım. Çay koydum.pide yaptım fırına attim yedik
Sonra mutfağı topladım. Çamaşır serdim.evi süpürdüm. Yemek yaptım karniyarik. Sonra evi sildim.Banyonun lavobosunu ovdum aynasını sildim. Sonra duşa girdim namaz kıldım. İykide yemeği erkenden yapmışım .acıktım. Oğlum havuzdan gelmek üzere gelirken ekmek alacak yeriz yemegimizi

Offf pide mi yaptın

Selam küçüğümü sabah anneme bıraktım öğlene kreşe götürecek

Bende büyük kızımla ve yiğenime çıktım dışarı önce kahve içecem sonrasında birqz gezecez
Dönüşte kızı kreşten alıp hep beraber yemeğe gideceğiz

Bugün çocuk eğlendirme ve mutlu etme günü

Oh ne güzel gez bakalım. İyi bu sıcaklarda canın istiyor kız gezmeyi
Bende kahvaltıdan önce iki balkonu da yıkadım. Kahvaltidan sonraysa Banyonun paspasıni yîkadım. Yerlerini sildim
Evi öyle bi makinaya tuttum.toz aldım.
Oğlum ćorba istedi yaptım.
Bul.mak.boşalttım
Gardıropta kendi yerimi düzenledim. Dünde eşimin Kıyafetlerini düzenlemiştim
Wc ve lavoboyu yîkadım.
Şimdi akşam ne yapsam yemek olarak dusunmekteyim

Ay ne yapim ya azıcık kafamız dağılsın ama beter sıcak vardı

İyi akşamlar kızlar dicem ama Herkescikller tatilde

Gelelim bugün yapılanlara

Büyük kızım ve yiğenime starbuks a gittik kahve ve pasta 97 tl

Ablamlar doktor kontrolüne gelmişler yoldan bizi de aldılar bici yemeye gittik eniştem ödedi ne kadar bilmiyorum,
Bizi bıraktılar

Sonra küçüğümü kreşten aldık 30 tl oyuncaklara bindi
11 tl top havuzunda oynadı
Dönüşte yemeğe gittik 150 TL ödedim
Eve gelirken markete girdik 50 tl markette harcadım
150 TL İnternet ve telefon faturası
280 tl elektrik faturası ödedim

Şimdilik böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…