Yettim gari ama biraz gec olduGünaydınnn kızlar
Koğuşşşşşş kalkın bakalım tatiller bitti haydi toplanın
Cedric1003
okyonus
Zeynolin44
Cankusunannesi
Penguen
Nikinik
Haydi bakalım toplaşınnnn
Bende bugün markete uğradım bikaç parça şey 230 tl tuttuVileda, çay,,wc kağıdı, şampuan, bulgur, ekmek, salça, 8 kg süt gitti 200 tl
İş insanın ruh sağlığı için gerekli benceOhhh çok iyi canım
Vallahi küçük kızımdan sonra acaba bende mi işe başlasam dedim çünkü eminim işte daha çok dinlenirim
Benim kalkış sabah 5:30-6 arası canm sabah istimalarina beni her daim var yaz olurmuGünaydınnn kızlar
Koğuşşşşşş kalkın bakalım tatiller bitti haydi toplanın
Cedric1003
okyonus
Zeynolin44
Cankusunannesi
Penguen
Nikinik
Haydi bakalım toplaşınnnn
Hoşgeldiniz canm huzur dolu yuvanızaKuş yuvaya döndü
Bu akşam evimize geldik kızlar çok özlemişiz hepimiz evi çocuklar sanki yabancı bir yere gelmiş gibi evi keşfe cıktılar
CanımmmHoşgeldiniz canm huzur dolu yuvanıza
Yeni uyandımOooo saat kaç olmuş mekan sahibi halen daha uyuyor kepenkler kapalı
Herkese haftanın son gununden gunaydiiinnn
Ohhhh paşam bak okullu oluyor büyüdü annesiDün oğluşun rehberlik görüşmesi ve öğretmeni ile tanışma vardı çok şükür iyi geçti benim açımdan onlar açısından bilemiyorumYeni bir kedi evlat edindik oğluş sürekli kovalıyor ama bakalım güzel olacak inş Hersey Bu ay tatilden araba balondan dolayı baya zorlandık.Bu ayda oğlanın doktoru olacak tahlilleri olur kıyafet kitap,kırtasıye baya gider var kenardaki birikimden bozacağım sağlık olsun bugünler için oda.
Eşim nöbetçi bizimde dünden sebzeli bulgır pilavi ve tarhana corbası var köz biber salatası bugün onları yeriz.Yarın annem patlıcan böreği yapacak bide kek yaparım.Haftasonu camları silip perdeleri yıkayım diyorum bugün halıları veriyoruz yıkamaya salı günü gelirler dedi.Mutfak dolaplarını falan silerim işim cok.Annem buradayken yapayım okullar açılınca ancak yemek çamaşır yetişir.Günaydın canlar
Akşamdan lahmacun ve peynirli pide içi hazırladım birazdan fırına göndereceğim babam ablamlarq götürecek yanına çıtır tavuk filan da hazırladım
Arkadaşım çağırıyor yanına gideceğim 2 gün kalırım
Büyüdüler yaOhhhh paşam bak okullu oluyor büyüdü annesi
Ailenizin yeni üyesi de hayırlı olsun
Ben hayvan fobimi yenemiyorum ya tatilde her yemekte masanın yanına kedi geliyordu ben yerimden zıplıyordum ayaklar sandalyede oturuyordum
Zaten birikim zor günler için yapılıyor canım sağlık olsun gerisi kolay
Kızzzz annen mi geldiEşim nöbetçi bizimde dünden sebzeli bulgır pilavi ve tarhana corbası var köz biber salatası bugün onları yeriz.Yarın annem patlıcan böreği yapacak bide kek yaparım.Haftasonu camları silip perdeleri yıkayım diyorum bugün halıları veriyoruz yıkamaya salı günü gelirler dedi.Mutfak dolaplarını falan silerim işim cok.Annem buradayken yapayım okullar açılınca ancak yemek çamaşır yetişir.
İnşallah canım benim çok çok çok aminBüyüdüler yaAnnesinin kuzusu çok heyecanlı.İnşallah çok mutlu olur merhametli anlayışlı bir Öğretmeni olur
Hayırlı olsun şimdidenBüyüdüler yaAnnesinin kuzusu çok heyecanlı.İnşallah çok mutlu olur merhametli anlayışlı bir Öğretmeni olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?