🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

İyi akşamlar kızlar evimize geldik arkadaşım çok ısrar etti bugünde kal diye ama yeter
Yemek yapmadım dışardan söyledik

Kızı uyuttum şimdi kahve içeceğim

selam kızlar geldim van'a 1.5 aydır yoktum ne çabuk bitti tatil diyorum kendi kendime telefonumu değiştirdik şifreleri yedeklememişim iş yerine gelince defterden baktım açtım sayfayı

selam kızlar geldim van'a 1.5 aydır yoktum ne çabuk bitti tatil diyorum kendi kendime telefonumu değiştirdik şifreleri yedeklememişim iş yerine gelince defterden baktım açtım sayfayı
Yaaaa canım korktuk vallahi Zeyno kazene bile mesaj attı

Neyseki iyiymişsin

İnşallah zerya271210 da geri döner

Dün camları sildim evi süpür sil getirdiğim bakliyatları yerleştirdim.Bu akşamda banyo tuvalet yıkarım kapıları yetiştirirsem silerim petekler temiz gibi ama yine silerim.Sabah küçük kızım anasınıfına başladı onu götürdüm taksiyle gittim eşim
nöbetçiydi dün bugünde sayım var erken gelemem dedi.

Yaaaa canım korktuk vallahi Zeyno kazene bile mesaj attı

Neyseki iyiymişsin

İnşallah zerya271210 da geri döner
birsürü şifre denedim yapamadım telefon değiştirdim eskisinide verdik indirim olunca mailde orda kaldı.Şifreler yazdığım defterim işyerinde kalmış aslında hep çantama koyardım nasıl çıkardım bilmiyorum çok özledim hepinizi
zerya271210 inşallah oda gelir

Selam kızlar.Bugün minik kuşum 1.sınıfa başladıAllahım ne güzel duygular yarabbim sana binlerce kez şükürler olsun.İnş okullar kapanmaz artık çocuklar devamlı gider.Allah hayırlı insanlar ile karşılaştırsın evlatlarımızın huzurla sağlıkla mutluluk dolu eğitim hayatı olsun inş

3 gün tatilde hep temizlik yaptım anammm çok yorgunum.Cumartesi kapı camları sildim perdeleri yıkadım.Pazar günü beyaz eşyalar ile mutfak dolaplarını sandalyeleri sildim.Dünde dip köşe temizlik yaptım banyoları ovdum.Halılar yıkamada onları bekliyorum bakalım bugün gelir belki.

Neyseki girebildin özledik
Oyyyyy paşama maşallahhhhh
Burdayım canım küçüğümü kreşe götürdüm dönüşte pazara gittim geldim yerleştirdim
Ev süpürüp sildik büyük kızımla toz aldım wc banyo balkon yıkadım
Şimdi oturdum kahve yaptı yavrum onu içiyorum

amin canım Allah zihin açıklığı versin

Canım seni merak ettik iyi olmana çok sevindim hoşgeldin

Aminnn canım
Bizde öğretmenimizle tanıştık çok şükür istediğimiz öğretmene denk geldik
Bugün sınıfta tadilat varmış yarın gideceğiz kapanmadan geçen verimli bir eğitim öğretim yılı olur inşallah
Mini mini birini öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…