🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Merhaba kızlar iki gündür ishal karin agrisiyla uğraşıyorum . Dun gece acile gittim serum taktilar hiç halim yok
okyonus hayiri uğurlu olsun yakışıklının okulu . Hayatı He başarılarla geçsin .
Zeynolin44 saol cnm esininde çocuklarında eğitim öğretim yılı hayırlı olsun .
meslege yeni başlamış gibi heyecanlıyım . Velilerde aynı şekilde sürekli mesajlar soru sormalar . Bu sene hiç okullar kapanmasın
Eylül mevsimini cok seviyorum . Bereketli sağlıklı bir ay olsun .
Kmsl Hnd cnm ablan nasıl karantina bitti dimi

Canım benim çok çok geçmiş olsun

Ablama mesaj gelmişti dün karantina bitti diye
Bugün bebeği görmek için doktora gitti geri eve göndermişler karantina 20 günmüş

geçmiş olsun canım rota var yine van da hastaneler tıklım tıklım çocuk hasta dolu dedi arkadaş onunda oğlu olmuş büyükler 2 güne atlatıyor ama çocukların uzun sürüyor.Kızlarında var mı bişey

Günaydın bugün manava gitmemiz lazım daha kışlık falan yapmadım.Bu hafta çok almam fiyatlar yüksek biraz iner mi onuda bilmiyorum
Geçen sene Eylül'de fiyatlar artış gostermisti diye hatırlıyorum canm.Ben domates işini Agustos 15-20 gibi yapıyorum.

Cook gecmis olsun canm benim tahlil versen daha iyi olur sanki mikrobik bişey falansa antibiyotiksiz geçmez sankibu yaz hep salginla geçti,ishal,kusma ve grip salgını oldu çok Hatta geçen internette de gördüm bu yaz en çok grip olunan yaz olmus.

Hoşgeldin canm Penguen nasıl geçti tatiliniz kızların nasıllar.okul düzenlemesini hallettinizmi.
sağol canım dolu dolu geçti tatilim annemle 1 ay kaldım çok özlemiştim.Küçük kolejin anasınıfına başladı dün büyük devlet okuluna gidecek haftaya öğretmeni mazeretliymiş diğer hafta başlayacak kısmetse o yalnız evde şimdi eşim gidip geliyor yanına karnını doyurmaya akıllı saat aldık içine hat taktık onunla arıyor kameralar açık böyle idare ederiz 10 gün daha sonra oda başlayınca düzenimiz oturur inşallah senin nasıl geçti tatilin

Herkese selamlar sevgiler okula başlayan ve devam eden yavru kuslarimiza Allah zihin açıklığı versin inşallah Öğretmen arkadaşlarımıza da yeni dönemi hayırlı uğurlu olsun inşallah hiç virüssüz,hastalıksız,karantinasız,kapanmasiz bir şekilde okul yılımızı milletcek tamamlamak nasip olsun hepimize
Bizim günler yoğun geçiyor hem okul telaşı,hem izin dönüşü hem,hem kış hazırlıkları derken zaman yetmiyor.Bebisim de maşallah pacamdan ayrılmıyor aneee anee diye
Eşimde vardiyalı olduğu için akşamları evde olmadığı zamanlarda hem mutfak hem ev işleri çamaşır ve çocuklarla ilgilenmek çok zor oluyor.Gece 1 de zor yatağa giriyorum sabahta 5-30-6 gibi kalkmam gerekiyor.
Büyük oglus bu hafta gitmicek okula haftaya bakalım nasıl bir maraton bizi bekliyor.insallah okulla birlikte yeni ve güzel bir düzen daha kurabiliriz
Birikim yok bolca harcama var

en güzeli aslında ağustos ortası bu yıl biraz geç kaldım bende olduğu kadar yaparım artık
Evet ilk domates hasati daha iyi oluyor zaman gectikce domatesler tarlada kuruyorlar yada yağmurdan falan zarar görüyorlar.Yaparsin sende bir iki haftaya canm çok geç kalmadın domatesi alıp eve getirince bir şekilde başlanıp hallediliyor

Oohh iyi yinede bir sekilde düzen oluşturulmuş canm gerisi gelir inşallah
Akıllı saat bizde geçen yıla kadar kullandık oğlumda gayet iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…