- 19 Kasım 2019
- 53.604
- 136.102
- 698
öyle yapayım cnmO zaman halıyı ve yatak örtüsünü alırsın hatta oyun halısı gibi halılar var güzel oluyor onlara da bakabilirsin
Daha çok minnoş annesi![]()

beşiği var şimdilik onla idare etsn 2 sene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle yapayım cnmO zaman halıyı ve yatak örtüsünü alırsın hatta oyun halısı gibi halılar var güzel oluyor onlara da bakabilirsin
Daha çok minnoş annesi![]()
Amiinnnnn insallahhh canmCanım bolllll güzelliklerle dolu bir cuman olsun![]()
Aynen canımAmiinnnnn insallahhh canm
Evrene olumlu mesajlar yollayalım bugün![]()
Güle güle giysin prensesimSelam kızlar küçüğümü kreşe bıraktım anneme geldim kahve içtik
Sonra dışarı çıktık küçük kıza 3 takım eşofman,,, 1 tane alt eşofman aldım 520 tl
Kendime 2 fincan bir küçük tabak 40 tlherşey çok pahalı yaaaaa
310 da elektrik faturası yatırdım
Teşekkür ederiz teyzesiGüle güle giysin prensesim![]()
Günaydın canımEee neden kimse uyanmadı![]()
Zalim çatlatma insanıGünaydın canımKahvaltıya geldik dolaşıyoruz sahilde
![]()
Yayıl yayıl bak bana hiç bişey yapmadımSelam kızlar.Kahvaltı ettik oğlusu traş ettirdik sahilde gezdik eve geldik.Pasta bardı kısır yaptım cay demledim yedik oğluşa makarna köfte yaptım.Bugün yayılmak istiyorum evde ama aklımda bir sürü iş varBiraz sonra kalkıp ütülerim halledeyim diyorum.Kıslıkları ufaktan elerim.Yarın temizlik yemek gün geçip gider.
Ay herhafta farklı bir iş çıkıyor evde.Geçen hafta turşu yaptım bu hafta benimde kışlıkları elemem lazım.Günaydınlar herkeseMutlu huzurlu bir hafta sonu olsun inşallah
2 gün ful çok isim var evde herzamanki gibi
Giyisi dolaplarımizi kisliga dönüştüreceğim havalar buuzzz bu hafta giyisi konusunda çok zorlandık![]()
Evet canm ya her hafta farklı bir iş çıkıyor hiç birşey çıkmasa diğer yerleri temizlerken en başta temizledigimiz yerin tekrar zamanı geliyorAy herhafta farklı bir iş çıkıyor evde.Geçen hafta turşu yaptım bu hafta benimde kışlıkları elemem lazım.