- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
SarmamiSelam dostlar mutlu bir hafta diliyorum
Dün göl kenarına gittik çocuklar suyla oynadılar ördeklere ekmek attılar gezdik iyi geldi hepimize
Harcamalar çok oluyor aklımda tutamıyorum inanın yoğunluktan oğlumu dersleri kızımın dersleri çok zamanımızı alıyor
Temizlik günümdü evi dip köşe temizledim
Yemek yok ne yapacağımı da bilmiyorum
Yarın biber dolması ve yaprak sarma karışık yapacağım bugün yoruldum basit bişeyler bulmam lazım
Güle güle kullan canımDün gece Tefal tencere seti aldım hepsi burada da indirim vardı.7 taksit yaptırdım yaza kadar ödenir gider bu ay yine coştu kartlar
Ooooo Zeyno artık eski Zeyno değil şekerim sarmalar, dolma lar, pastalar, pizzalar ne bulursa yiyorSarmami
Neee çabuk gel bildirim yap birdaha sokmam seni takimaOoooo Zeyno artık eski Zeyno değil şekerim sarmalar, dolma lar, pastalar, pizzalar ne bulursa yiyor
Elektrik iyi gelmiş kızzz ben bu ay 3 gün klima çalıştırdım sadece 310 tl gelmişFaturalar geldi şimdi taze taze size yazıyorum
Su:90tl
Elektirik:140tl
Doğalgaz önümüzdeki ay başlar.
Bugün kart borclarıda belli olur
Ama ben yolumu buldum yemeden zayıflanmıyormuş yiyip yiyip zayıflıyorum bu ara larNeee çabuk gel bildirim yap birdaha sokmam seni takima
Abovvvvv kim geşmişşşş lütfen üstteki mesajlarımı okumayınız efenimNeee çabuk gel bildirim yap birdaha sokmam seni takima
Güle güle kullan canımDün gece Tefal tencere seti aldım hepsi burada da indirim vardı.7 taksit yaptırdım yaza kadar ödenir gider bu ay yine coştu kartlar
afiyet olsun çarşamba menüm benimde biber dolması ve sarmaSelam dostlar mutlu bir hafta diliyorum
Dün göl kenarına gittik çocuklar suyla oynadılar ördeklere ekmek attılar gezdik iyi geldi hepimize
Harcamalar çok oluyor aklımda tutamıyorum inanın yoğunluktan oğlumu dersleri kızımın dersleri çok zamanımızı alıyor
Temizlik günümdü evi dip köşe temizledim
Yemek yok ne yapacağımı da bilmiyorum
Yarın biber dolması ve yaprak sarma karışık yapacağım bugün yoruldum basit bişeyler bulmam lazım
Sulu köfteyi ben çok severim özellikle terbiyeli sulu köfteye bayılırım ama kızlar yemiyorlar afiyet olsun canımGünaydın dostlar
Kahvaltı yapıp Miniğimi parka götürdüm
Kıyma çıkardım akşam için sulu köfte yapacağım
Oh oh afiyet olsun hamburgerHava yağmurlu diye canım eve gitmek istemedi hamburger soyledım yedim şimdiAkşama tarhana çorbası yerim sadece
Sağol canımOh oh afiyet olsun hamburger
Güle güle kullan canm tencerelerini bende yaklaşık 2 yıl önce Tefal tava tencere seti iç içe geçip sapı çıkan set varya ondan aldım gayette memnunum.Dün gece Tefal tencere seti aldım hepsi burada da indirim vardı.7 taksit yaptırdım yaza kadar ödenir gider bu ay yine coştu kartlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?