Benimde alacaklarım arasında robot süpürge ve kurutma makinası varKurutma benimde elim ayağım valla.Dün koltuk örtülerini yıkadım kuruttum geri serdim.Bşr makina eşimin kamuflajları kuruttum.Şimdi nevresimleri kurutuyorum.Bir makina renkli attım onları atarım sonra.Ortalıkta çamaşır olmuyor koku olmuyor iyi oluyor kurut katla bekletmiyorum .
Belki birkaç aya yeni evine alırsın halı inşTeşekkür ederim canım aslında kızların odasına da alacağım. Ama bu ay fazla olur dedim öbür aya alacağım
Kurutma makinası candırKurutma benimde elim ayağım valla.Dün koltuk örtülerini yıkadım kuruttum geri serdim.Bşr makina eşimin kamuflajları kuruttum.Şimdi nevresimleri kurutuyorum.Bir makina renkli attım onları atarım sonra.Ortalıkta çamaşır olmuyor koku olmuyor iyi oluyor kurut katla bekletmiyorum .
Ayyy inşallahhhh canımBelki birkaç aya yeni evine alırsın halı inş
Ohhh afiyet olsunSlm kızlar
Kardesimde kahvaltı yaptık
Küçükleri anneme postalayip büyüklere hali almaya gittik.hali çok güzel ve şık.Güle Güle kullansın kardeşim.
Şimdi gorumceme geçtik. Lahmacun içi hazırladık. Geceyi bulur eve gitmemiz
Benimde alacaklarım arasında robot süpürge ve kurutma makinası var
Bilmiyorumki canim inan artik bezdim iyice bu huyum benim hayatimi cok etkiler olduyenmek istiyorum ama nasil
Robocock veya ixomi düşünüyorumRobot süpürge ben de düşünüyorum .
araştırıp karar verdiniz mi , hangisini düşünüyorsunuz ?
Bayağı iş yapmışsın canım uzat ayaklarını dinlen şimdiTemizlik yaptık ütü yaptım.Bamya makarna yaptım yedik.Tavuksuyu çorba yaptım yarın yanına birsey uydururum.2 makina çamaşır yıkandı kurutuldu katlanıp kaldırıldı.Havuçlu tarcinlı cevizli kek ve damla çikolatalı cevizli kurabiye yaptım çocuk çok seviyor gelip geçerken yer.Şimdi duş aldm cay demledim çok yorgunum
Robocock veya ixomi düşünüyorum
Bayağı iş yapmışsın canım uzat ayaklarını dinlen şimdi
Evet onu da gordum insallah yenebilmek umidiyle cok skldm bu konuda kendimden ...YouTube Barış Muslu’ya bakın . Kedi köpek korkusunu yeniyorlar onun tekniği ile
Robocock 5 düşünüyorumModel ?
Bir de üzgün ifade neden attınız
Bahsettiğiniz kedi köpek fobisi değil miydi
Ben 8 yıldır kullanıyorum çok rahattım ama şu 1 haftadır kabus gibi üstelik hava çok soğuk ve yağmurlu cam balkonda da kurumuyor 2 gündür bekliyorlar öylece çamaşırlıktaKurutma benimde elim ayağım valla.Dün koltuk örtülerini yıkadım kuruttum geri serdim.Bşr makina eşimin kamuflajları kuruttum.Şimdi nevresimleri kurutuyorum.Bir makina renkli attım onları atarım sonra.Ortalıkta çamaşır olmuyor koku olmuyor iyi oluyor kurut katla bekletmiyorum .
Senin umudunu yesinlerGunaydin kızlar iyi hafta sonları
@Zeynolin44 gecnis oksun cnm çocuklar hep hasta aksırıp öksürüyorlar
O kadar beklediğimiz maaş geldi ve bitti
Maaşa kaldı 29 gün
Güle güle kullan canm halılarınıSelam kızlar mutlu pazarlar
Ablamla kahvaltı yaptık dışarı çıktık yatak odasına halı aldık 900 tl
Büyük kızıma 2 eşofman 190 tl
Market 40 tl
Robot süpürge demiyeydin iyiydi hep niyetlenip araya başka öncelik girdi alamadık.Simdide kış geldi faturalar tavan hiç alayiz.Yaza çıkarsak insallah tekrar bi masaya yatırız inşallahBenimde alacaklarım arasında robot süpürge ve kurutma makinası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?