Bana kalsa çoktan alırdım da eşim bekle diyorRobot süpürge demiyeydin iyiydi hep niyetlenip araya başka öncelik girdi alamadık.Simdide kış geldi faturalar tavan hiç alayiz.Yaza çıkarsak insallah tekrar bi masaya yatırız inşallah
Rabbim hayırlı eylesin canımhayırlı bir işimiz var bugün kızlar dua ederken benide unutmayın sorunsuz halledelim inşallah
Benimde eşim bir ara al madem dedi.Ozamanda dur ben bı inceliyim sorup sorusturayim falan derken araya tadilat işleri girince tabikii kaldıBana kalsa çoktan alırdım da eşim bekle diyor
Allah gönlünüze göre versin.Sonucu yaz bizedehayırlı bir işimiz var bugün kızlar dua ederken benide unutmayın sorunsuz halledelim inşallah
Ohhh ellerine bayılıyorum temiz düzenli olunca evSelam kızlar
Cedric1003 sağol canım çok şükür toparladı miniğim
Bugün evi kırkladım çok yoruldum
Çocukların ödevleri ile ilgileniyoruz eşime bırakıp uyuyasım var
Dün büyük bir tencere lahana ve yaprak sarma yaptım komşulara dağıttım bugün de yedik yarına Allah kerim
Bende bayılıyorum şekerim ama çok yoruluyorumOhhh ellerine bayılıyorum temiz düzenli olunca ev
Yarın bende ya lahmacun yada hamburger yapayım iyi fikir olduSelam kızlar bugün menü lahmacun
Böyle kolay yemekleri cok seviyorum
Arkadaşımın tabağı vardı ona da gönderdim .
Migros bakliyat indirimlerinden baya birsey aldım . Birde online siparişe 30 TL indirim vardı . Dört defa 150 ilk yaptık
355 benzin aldım
420 lira kasaba
Çocuklara iç camasiri çorap pijama aldım 210 lira .
Kış gelmeden büyük kalemleri halletmek istiyorum . Doğalgaz bin gelir bu sene
Motorine bu gece zam gelecekmiş benzini 30kurus geçecekmiş fiyatı.Benzinede yakında 40kurus zam bekleniyormuş.Benimde kışlık alacaklarım var.Bakliyat bende alayım bariSelam kızlar bugün menü lahmacun
Böyle kolay yemekleri cok seviyorum
Arkadaşımın tabağı vardı ona da gönderdim .
Migros bakliyat indirimlerinden baya birsey aldım . Birde online siparişe 30 TL indirim vardı . Dört defa 150 ilk yaptık
355 benzin aldım
420 lira kasaba
Çocuklara iç camasiri çorap pijama aldım 210 lira .
Kış gelmeden büyük kalemleri halletmek istiyorum . Doğalgaz bin gelir bu sene
Cuma zam geldi bugünde geldiMotorine bu gece zam gelecekmiş benzini 30kurus geçecekmiş fiyatı.Benzinede yakında 40kurus zam bekleniyormuş.Benimde kışlık alacaklarım var.Bakliyat bende alayım bari
Selam canım iyiyiz sen nasılsınSelam arkadaşlar nasılsınız
Selam canım hoşgeldin nasılsınSelam arkadaşlar nasılsınız
Allah ımmmmm okurken gözlerim kanadıSlm canlar
Dün gece adanadan döndük hepimiz bayılmisiz
Kış temizliğine başladım. Oda oda gidecem.bu gün yatak odasını dip köşe temizledim.çok içime sindi .bÜtün çekmeceler gardırop kapı cam perde. Dip köşe temizliği yaparken evin dağılmasindan nefret ediyorum ama kendimi işin sonunda pırıl pırıl olacak diye motivasyon yaptimilginç bir şekilde yorulmadim yazlık kışlık yaptım. Yarında kızın ve oğlanın odasını yaparım .
Cumaya kadar inşallah bitiririm temizligimi .cumada süpürür siler halıları mi sererim. Buralar daha yaz ama yerleri silmek ten usandım. Halı olunca daha kolay olur
Yüzük çorbası yaptım. Görümcem lahmacun dan vermişti. Tursu yoğurt. Yarın akşama ne yapsam acaba..
Bunca işin arasında kızı okula bırakınca pazara uğradım. Alışveriş yaptım. Balkonlarimida yîkadım. Cam.mak.gece dinlensin bari.yarın yine çok mesai yapacak bugün olduğu gibi.
Duş aldım. Tlfnu sabahtan beri yeni elime aldim.bornoz lari tıktım makineye sabah basarim dügmesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?