🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Robot süpürge demiyeydin iyiydi hep niyetlenip araya başka öncelik girdi alamadık.Simdide kış geldi faturalar tavan hiç alayiz.Yaza çıkarsak insallah tekrar bi masaya yatırız inşallah
Bana kalsa çoktan alırdım da eşim bekle diyor

Bana kalsa çoktan alırdım da eşim bekle diyor
Benimde eşim bir ara al madem dedi.Ozamanda dur ben bı inceliyim sorup sorusturayim falan derken araya tadilat işleri girince tabikii kaldı Şimdide okul taksitleri bakıcı faturalar falan derken pek mümkün olmaz gibi ancak yaza bakarız sanırım.Piyangodan falan para çıkarsa hemen alırıma

Senin umudunu yesinler nasılda güzel uazmis 29 diye
Kaldı 27 umut fakirin ekmeği Müge aplaaa
Gunaydin kızlar sağlıklı , mutlu , bereketli bir hafta olsun
Kmsl Hnd halıların hayırlı olsun tatlım güle güle kullan darısı yeni evine
Penguen insallah kalbinden geçen okur cnm
Bugün nöbetçiyim

Selam kızlar bugün menü lahmacun
Böyle kolay yemekleri cok seviyorum
Arkadaşımın tabağı vardı ona da gönderdim .
Migros bakliyat indirimlerinden baya birsey aldım . Birde online siparişe 30 TL indirim vardı . Dört defa 150 ilk yaptık
355 benzin aldım
420 lira kasaba
Çocuklara iç camasiri çorap pijama aldım 210 lira .
Kış gelmeden büyük kalemleri halletmek istiyorum . Doğalgaz bin gelir bu sene

Selam kızlar
Cedric1003 sağol canım çok şükür toparladı miniğim
Bugün evi kırkladım çok yoruldum
Çocukların ödevleri ile ilgileniyoruz eşime bırakıp uyuyasım var

Dün büyük bir tencere lahana ve yaprak sarma yaptım komşulara dağıttım bugün de yedik yarına Allah kerim

Ohhh ellerine bayılıyorum temiz düzenli olunca ev

Yarın bende ya lahmacun yada hamburger yapayım iyi fikir oldu

Motorine bu gece zam gelecekmiş benzini 30kurus geçecekmiş fiyatı.Benzinede yakında 40kurus zam bekleniyormuş.Benimde kışlık alacaklarım var.Bakliyat bende alayım bari

Motorine bu gece zam gelecekmiş benzini 30kurus geçecekmiş fiyatı.Benzinede yakında 40kurus zam bekleniyormuş.Benimde kışlık alacaklarım var.Bakliyat bende alayım bari
Cuma zam geldi bugünde geldi
Bizim ayda 400 lira falan yakıt gidiyor
Asil büyük zamlar kasım sonu gelecek deniliyor daha ne kadar büyük gelebilir bilmiyorum

Slm canlar
Dün gece adanadan döndük hepimiz bayılmisiz
Kış temizliğine başladım. Oda oda gidecem.bu gün yatak odasını dip köşe temizledim.çok içime sindi .bÜtün çekmeceler gardırop kapı cam perde. Dip köşe temizliği yaparken evin dağılmasindan nefret ediyorum ama kendimi işin sonunda pırıl pırıl olacak diye motivasyon yaptim ilginç bir şekilde yorulmadim yazlık kışlık yaptım. Yarında kızın ve oğlanın odasını yaparım .
Cumaya kadar inşallah bitiririm temizligimi .cumada süpürür siler halıları mi sererim. Buralar daha yaz ama yerleri silmek ten usandım. Halı olunca daha kolay olur
Yüzük çorbası yaptım. Görümcem lahmacun dan vermişti. Tursu yoğurt. Yarın akşama ne yapsam acaba..
Bunca işin arasında kızı okula bırakınca pazara uğradım. Alışveriş yaptım. Balkonlarimida yîkadım. Cam.mak.gece dinlensin bari.yarın yine çok mesai yapacak bugün olduğu gibi.
Duş aldım. Tlfnu sabahtan beri yeni elime aldim.bornoz lari tıktım makineye sabah basarim dügmesine

Selam arkadaşlar nasılsınız
Selam canım hoşgeldin nasılsın
Allah ımmmmm okurken gözlerim kanadı

Ohhh misss evin temizliği bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…