Yavaş yavaş kendimi yormadan yaptım.Selam canım hoşgeldin nasılsın
Allah ımmmmm okurken gözlerim kanadı
Ohhh misss evin temizliği bambaşka
Napim kim yapacak yoksa.Selam canım hoşgeldin nasılsın
Yavaş yavaş kendimi yormadan yaptım.
Ellerine sağlık canımNapim kim yapacak yoksa.
Oda oda olunca iyi oluyor hiç bir yeri atla madan Dibbucak yapıyorsun. .işin sonunda evin parlaması paha bicilmez
Ellerine sağlık canım
Bitir temizliğini kahve içmeye geleyim
Evet gittim dur yazayım sanaGGel canım buyur.eski malleye gittinmi
Selam canım iyiyiz sen nasılsın
Selam canım hoşgeldin nasılsın
Maşallah oğluşa 1. Sınıf çok yorucu oluyor hele de küçük bir bebeğin daha var kolay gelsinİyiyim canım bebeyi büyütüyorum işte :)
İyiyim canım birikime devam dedim gruba da geleyim.
1 numaralı oğlum ilkokula başladı onun koşturması bir de bebek yorgun, uykusuz geçiyor bu ara bir de evden iş var yetişmeye çalışıyorum.
Maşallah oğluşa 1. Sınıf çok yorucu oluyor hele de küçük bir bebeğin daha var kolay gelsin
Ek gıdaya geçiş yaptınız mı
Anne olunca kaç parçaya bölünüyoruz
Bize 200 geldi bile 15_20 gündür açık üstelik iyi havalarda termostat devreye girmediği haldeYarın bende ya lahmacun yada hamburger yapayım iyi fikir oldu
Kolay gelsin canm.Bende yatak odasını hallettim çocukların odaları ve mutfak tamam,fotmento tamam. sadece salonda konsol içi, koltuklar, perdeler ve halı kaldı elden geçmeyenSlm canlar
Dün gece adanadan döndük hepimiz bayılmisiz
Kış temizliğine başladım. Oda oda gidecem.bu gün yatak odasını dip köşe temizledim.çok içime sindi .bÜtün çekmeceler gardırop kapı cam perde. Dip köşe temizliği yaparken evin dağılmasindan nefret ediyorum ama kendimi işin sonunda pırıl pırıl olacak diye motivasyon yaptimilginç bir şekilde yorulmadim yazlık kışlık yaptım. Yarında kızın ve oğlanın odasını yaparım .
Cumaya kadar inşallah bitiririm temizligimi .cumada süpürür siler halıları mi sererim. Buralar daha yaz ama yerleri silmek ten usandım. Halı olunca daha kolay olur
Yüzük çorbası yaptım. Görümcem lahmacun dan vermişti. Tursu yoğurt. Yarın akşama ne yapsam acaba..
Bunca işin arasında kızı okula bırakınca pazara uğradım. Alışveriş yaptım. Balkonlarimida yîkadım. Cam.mak.gece dinlensin bari.yarın yine çok mesai yapacak bugün olduğu gibi.
Duş aldım. Tlfnu sabahtan beri yeni elime aldim.bornoz lari tıktım makineye sabah basarim dügmesine
Çocuklara çalışıyoruz zaten canları sağolsunBugünün raporunu vereyim başlayayım
Dün gece taze fasülye yaptım bugün yemeğim vardı iyi oluyormuş böyle :)
Harcama:
530 tl çocuğa mont
580 tl ayakkabı (doğum günü hediyesi olarak aldım hemde, hafta sonu doğum gününü yapacağım normalde Şubat doğumlu ama okullar kapanır pandemi vs sorun olmasın diye, sınıf arkadaşları geliyor dışarıda olacak)
250 tl akıllı saat çocuğa
1360 tl harcanan
1 gram altın aldım 526 tl
Kolay gelsin canım hem ev hem iş hem çocuklarla uğraşmak zor oluyordurGünaydınlar lBen yine işe gitmek için yollardayim sabah 5 de kalktım bulaşık.mak boşalttım yatmadan önce pisirdigim yemeklerimi dolaba kaldırdım.Etrafi gözden geçirdim çıktım evden.Gece zaten 12.30 gibi yatabiliyorum ancak ben yattım uglus uyandı herzamanki gibi ve şuanda aşırı uykum var
Maşallah canım 2.5 yaşında okuma yazma üstün zeka mı oğlunÖyle canım valla yorgunluk, koşturma.
Yeni yeni acele etmiyorum arada veriyorum 5.5 aylık olduk zamanda hızlı geçiyor
Benim avantajım oğlum okumayı 2.5 yaşında öğrendi kendi kendine o yönden iyi ama yazmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?