- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
- 448
Eminim farklı bir çocuktur
Biz öğrencilere 7 yaşında zar zor öğretiyoruz senin ki bebekken öğrenmiş masallah He başarılı olur umarım .
Son iki saatim İngilizcey di erken geldim . Sabahtan nohut pilav yapmıştım yemeğimde hazır
sağol canım arada vakit buldukça gel oğluşun büyümüş maşallah bende kızlara yaty aldım bugün 210 tl tuttuAynen öyle canım herşeyde pahalı uygun bi şey yok. Yok canım çıkmadı
Canım İnan hiç böyle düşünmedim ama hep farklı bi çocuktu oğlum yaşıtlarından. Kendi kendine İngilizce konuştu hatta ilk İngilizce konuştu bi ara koreceye merak saldı sonra bıraktı ama İngilizce halen konuşuyor. Dayım söyledi geçen gün öyle olabilir diye
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
sağol canım arada vakit buldukça gel oğluşun büyümüş maşallah bende kızlara yaty aldım bugün 210 tl tuttu
Canım evet yaptım ramazan bayramında 58 kilo oldum ama geri bıraktım şimdilerde 63 civarıyımKmsl Hnd sen diyet yapıyordun di mi geldin mi hedefe nasıl gidiyor bende başladım :)
Bende nohut yapıyorum şimdi pişiyor yarın için hazır olsjn yanına bulgır pilavı yaparım.Çok şükür başarılı canım çok hızlı öğreniyor inşallah hep böyle devam eder. 3 sınav yaptılar hepsi full :) bende yarın nohut yapacağım afiyet olsun
Bende bakliyat aldımBugün harcama, Migros’ta olan indirimin son günü bakliyatı talan etmişler
5 kg pirinç
5 kg kırmızı mercimek
5 kg bulgur
2 kg nohut
2 kg kuru fasülye
1 şampuan (yedek)
3 lt yumuşatacı
6’ lı çikolatalı süt (eşimi gönderdim 23 tl süt almış)
Sinitzel
Kinder yumurta
229 tl Migros’a verdim bir de BİM’e uğradım hamburger ekmeği vs almak İçin, gurme hamburger ekmeği vardı güzelmiş evde yaptığımız gibi.
55 TL’de Bim
Hepsi burada 62 tl
Bir de vakumlu poşet alacağım yer kalmadı Evde 90 tl
436 TL harcamam oldu gram da koymaya çalışacağım bakalım.
Bugün harcama, Migros’ta olan indirimin son günü bakliyatı talan etmişler
5 kg pirinç
5 kg kırmızı mercimek
5 kg bulgur
2 kg nohut
2 kg kuru fasülye
1 şampuan (yedek)
3 lt yumuşatacı
6’ lı çikolatalı süt (eşimi gönderdim 23 tl süt almış)
Sinitzel
Kinder yumurta
229 tl Migros’a verdim bir de BİM’e uğradım hamburger ekmeği vs almak İçin, gurme hamburger ekmeği vardı güzelmiş evde yaptığımız gibi.
55 TL’de Bim
Hepsi burada 62 tl
Bir de vakumlu poşet alacağım yer kalmadı Evde 90 tl
436 TL harcamam oldu gram da koymaya çalışacağım bakalım.
sağol canım arada vakit buldukça gel oğluşun büyümüş maşallah bende kızlara yaty aldım bugün 210 tl tuttu
Bereketli olsun kızlar sağlıkla yiyinBende bakliyat aldım
Kalın bulgır
İnce bulgur
Eşime şampuan bana sampuan
1kg tereyağ
Toz tarçın,çubuk tarcın
Kabartma tozu
Süt
Starbucks kahvesi 20paket
290tl ödedim bende
Afiyet olsun kuzularımaHaftasonu bakliyat alışverişi yapmıştım Migros’tan .
Nohutu beğendik gidip iki kilo daha alalım dedik kalmamıştı . Ufak tefek şeylere 150 lira verip geldik .
Tavuk aldım yarın tavuk ve erişte yaparım tam kızların sevdiği şeyler
Yakışır bebeğimeSelam kızlarrrrrrr
Küçüğümü uyutuyorum
Dünden tavuklu pilav vardı yanına peynirli çıtır börek yaptım ayran salata yedik çok şükür
Benim küçük kız ayakkabıya doyamıyor kesin. Ve kararlı olmalıyım cadı aynı babası ve ablası gibi ayakkabı düşkünü yaaaaa
Canım evet yaptım ramazan bayramında 58 kilo oldum ama geri bıraktım şimdilerde 63 civarıyım
Çok iyi canım başla tabiki sütünü etkilenmeden çok aç kalmadan istediğin hedefe gelirsin inşallah
Bende nohut yapıyorum şimdi pişiyor yarın için hazır olsjn yanına bulgır pilavı yaparım.
Bu indirim çok güzel oldu :) starbucks gidip alıyorum arada bu karışımları içemiyorum şu anBende bakliyat aldım
Kalın bulgır
İnce bulgur
Eşime şampuan bana sampuan
1kg tereyağ
Toz tarçın,çubuk tarcın
Kabartma tozu
Süt
Starbucks kahvesi 20paket
290tl ödedim bende
Günaydın kızlar
Bir iki parça kahvaltılık aldım 267 tl
Kahvaltımızı yaptık şimdi kahvemi içiyorum
Selam kızlarrrrrrr
Küçüğümü uyutuyorum
Dünden tavuklu pilav vardı yanına peynirli çıtır börek yaptım ayran salata yedik çok şükür
Benim küçük kız ayakkabıya doyamıyor kesin. Ve kararlı olmalıyım cadı aynı babası ve ablası gibi ayakkabı düşkünü yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?