🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Cnm sen coin yatırımı da yapıyordun dimi yanlış hatırlamıyorum ? Sence ne olacak alt coinler beklemedeyim

Evet canım doğru dolar kazanmadan geçinmek mümkün değil canım hangi altcoindesin, maliyetin ne? Bu duruma göre değişir. Ama şu an BTC ath yapıyor onu bekliyoruz sonra ETH izle o çıkmaya başlayınca altcoinlerde hararetlenecek ama en tepeden aldıysan ancak maliyetine bile gelebilir o nedenle önemli

Ada matic mana
Etheryum yu sattim
Matic ten gecen hafta güzel kar ettim sattim birazını .
Tepeden almadım bakalım insallah güzel kar gelir . Sen al sat mi yapıyorsun

Ada matic mana
Etheryum yu sattim
Matic ten gecen hafta güzel kar ettim sattim birazını .
Tepeden almadım bakalım insallah güzel kar gelir . Sen al sat mi yapıyorsun

Tepeden almadıysan sorun yok canım. Bi kaç coin var altcoin ath habercisi birisi de eth. Canım benim değişiyor al sat var orta vade var ama genelde al sat bir de iş olarak yaptığım İçin sürekli analiz yapıyorum.

Kız belki gerçekten cumadır bir persembe sandık
Kızlar ses verin bugün günlerden ne
Benim oğluşta cuma sandı hatta isyan etti.Cuma günü beden eğitimi var eşofman giyip gidiyor ertesi günde tatil oluyor 2 gün haftasonu.Pantolonunu falan giymek istemedi

Günaydın kızlar kahvaltıyı evde yaptım öyle geldim işe dün deprem Allahım o nasıl bir korku anlatamam çocuklarımı aldım yanıma koltugun kenarına geçtim ama anlatamam çok korktum alttan vurmadı salladı direk 10 sn kadar sürdü 2 defa oldu kızlar çok korktu dün gece beraber uyuduk inşallah olmaz çok tediriginim

Yaaa canım çok geçmiş olsun

Cok çok geçmiş olsun . Depremi hiç duymadım allah beterinden korusun

Allah korusun.Gecen yıl bende izmirde yakalandım çok kötüydü. Allah kimseye yaşatmasın

Kmsl Hnd Cedric1003 okyonus sağolun kızlar 4.1 olan uzun sürdü ilk deprem 3.8 miş o durunca hemen ocağın altı açıktı yemek koymuştum kapattım yangın falan çıkmasın diye çocukları aldım hemen kanpeye oturduk heryer sallandı çocuklar bağırıyor babam gelmedi baba gel hadi diye hem ağladık hem korktuk Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…