🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

ekmeğe zam gelmiş kızlar sabah kahvaltı için alırken söylediler 1.50 tan alıyordum vanın pidesini 1.80 ödedim

Sagolasin canm Evet cevremizde herkes aynı rahatsızlıktan şikayetçi bu sıralar umcayi çocuklara günlük olarak kullanıyorum.Kendimiz hasta olunca falan takviye amaçlı kullaniyoruz.

Biz de aynı şekilde kullanıyoruz geçmiş olsun tekrar

Zor soruyu da anlarım eğitim veriyorum ben.
Sıkıntılı bir işlem yapmışsın, yeni çıkan coinleri bazen yatırımcı seviyor yürüyor bazen sevmiyor yükseliş gelmiyor burada karar yatırımcıya ait. Yani her zaman söylediğim gibi sadece teknik, temel analiz olmaz yatırımcı psikolojide çok önemli. Terste kalmışsın bekleyeceksin yapacak bir şey yok çok üste de gidebilir taraftar tokeni aldın sanırım taraftar tokenleri entresan diğer coin, tokenler gibi devam etmiyor.

Aynen taraftar zor soruları da anlarsın,ben dedim yormuyum,ondan basit sordum sağol teşekkür ettim,ders veriyorsun demek

Ev almaya karar verdiniz mi, bulabildiniz mi istediğinize göre bir ev?
Yeni gördüm mesajınızı
Evet çok şükür bugün aldım
Canım nasıl oldun
Cok cok sevindim cnm benim hayırlı uğurlu olsun darısı kendi oturacağın eve insalah
Yaaa evet inşallah canım orayı kiraya vereyim bende başka bir eve geçeceğim
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindimBorçsuz dertsiz arabanıda evinide aldın bu yıl
Evet canım bu sene güzel geçti
Çok şükür borçsuz kredisiz hallettik eviRabbim isteyen herkese nasip eder inşallahhhh

Kızlar sinirlerim bozuldu çok gelemedim de gruba, oğlum ilkokula başladı biliyorsunuz ve oturduğumuz semt kiraların, evlerin yüksek olduğu, sitelerin olduğu geneli düzgün insanlardan oluşan insanlar. Ama müdür para İçin heryerden öğrenci alıyor ve okulda şiddet olayları çok fazla ne yazık ki ama anlatamıyoruz bir de körler sağırlar birbirini ağırlar durumu mevcut. Ne hale gelmiş eğitim sistemi inanamıyorum cidden ve çok üzülüyorum da şikayetini dile getireni taşlıyorlar resmen şaka gibi

Cnm artık öğretmenlerin söz hakkı yok en ufak şeyde soruşturma şikayet ediliyor . Ne veliler memnun ne öğretmenler yeni düzenden .
Bizim okula da alan dışı cok gelen var sınıf mevcudum 50 . Alan dışı olmasa 25 I geçmez .

Ben öğretmenden çok memnunum benim sıkıntım müdür ve şakşakcı tayfası okul aile birliği, çevresi. Öğretmenden de memnun olmasam almıştım okuldan

Ben öğretmenden çok memnunum benim sıkıntım müdür ve şakşakcı tayfası okul aile birliği, çevresi. Öğretmenden de memnun olmasam almıştım okuldan
Yanı öğretmenden kastım idarecilerde var . O gelenlerin hepsi torpilli milli eğitim de siyasi partilerde tanıdıkları olandır . Milli eğitim müdürü arıyacak da müdür cocugu almayacak . Yeni müdürler hakkıyla gelmiyorlar o yüzden asla dik duramazlar .
Cok sevindim öğretmeninden memnun olmana as olan öğretmeni

Aynen öyle buna kesinlikle katılıyorum konuşma şeklini görsen kafayı yerdin. Öğretmen iyi ama bu okul bölgede iyi okulmuş müdür gelene kadar.
Seçim vardı güya kendileri devam ne olacak hepsi boş. Asıl olan öğrencilerin menfaati ama kendilerini düşünüyorlar. Seneye koleje vermeyi düşünüyorum Bilfen, TED koleji vs bakacağım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…