Aynen canımOlsun canm kenarda bir tanede olsun olması güzel bişey Allah korusun yarın oburgun olumsuz bişey olsa enazindan kira odemeden başınızı sokacaginiz bir evin varlığını bilmek bile çok güzel
Yaa belki bu bir isarettir diye hazır konusu acilmisken bende yazayım son birkaç haftadır birden evi değiştirme kararı aldık Daha doğrusu en başından beri hep böyle dusunurek almıştık bu evimizi çünkü baya küçük 90m2 suanki evimiz idare ediyorduk ama bebiş olunca ve büyümeye başlayınca baya sıkıntı yaşamaya başladık mesela bebişin kiyafetleri için ekstra dolap bile alamıyoruz yerimiz yok odalar küçük sadece sifonyer kullanabiliyoruz onada artık sigamaz olduk büyük oglusun dolabına biraz aktardım ama bu seferde onun dalap baya sıkıştı kullanımı zorlaştı falan filan.oyuncaklar için de aynı şeyler geçerli.Dahada büyüdükçe ve oda okula başlayınca ciddi anlamda sıkıntı yasacagiz.İkinci değiştirme sebebimiz çok düzensiz bir apartman olması her kafadan bir ses çıkmasi ve bireysel tek bir aprt.oldugu için temizlik tadilat işlerinin düzenli yurumemesi herkesin keyfi fikirlerine uymayan şeylerin yapılamaması.Ucuncu nedenimiz ise en üst katta oturuyor olmamız hem yaz hem kış sıcaklık ve soğuktan mağdur olmamız ve çatı olduğu için zaman zaman rutubet sorunu yaşamamız.(bu en büyük nedenemiz)
Birkaç yer baktik beğendik sitede ve parkli sosyal tesisi falan istediğimiz gibi ama tek sorunumuz kredilerin faiz oranlarının ciddi anlamda baya yüksek olmasından dolayı her gün bir umut düşmesini veya bir kampanya çıkmasını bekliyoruz.
Bizede dua edin olurmu kimin duası kime kabul olur belli olmaz
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Kayınvalidemin kalp ritmi bozuk çıktı dün bugün acil anjiyo ya alacaklar şimdi kalktım küçüğümü anneme bırakıp hastaneye gideceğim
Bu kız faturalar 1500 den asagi olmayacak . Sanki evde baraj var 230 lira eleştirin geliyorBize Ekim 15 de 200 TL doğalgaz geldi bile yeniside gelir 15-20 güne bu dahada yüksek olurelektirik ve doğalgaz çok korkutuyor beni
İnsallah olur cnm cok sevindimOlsun canm kenarda bir tanede olsun olması güzel bişey Allah korusun yarın oburgun olumsuz bişey olsa enazindan kira odemeden başınızı sokacaginiz bir evin varlığını bilmek bile çok güzel
Yaa belki bu bir isarettir diye hazır konusu acilmisken bende yazayım son birkaç haftadır birden evi değiştirme kararı aldık Daha doğrusu en başından beri hep böyle dusunurek almıştık bu evimizi çünkü baya küçük 90m2 suanki evimiz idare ediyorduk ama bebiş olunca ve büyümeye başlayınca baya sıkıntı yaşamaya başladık mesela bebişin kiyafetleri için ekstra dolap bile alamıyoruz yerimiz yok odalar küçük sadece sifonyer kullanabiliyoruz onada artık sigamaz olduk büyük oglusun dolabına biraz aktardım ama bu seferde onun dalap baya sıkıştı kullanımı zorlaştı falan filan.oyuncaklar için de aynı şeyler geçerli.Dahada büyüdükçe ve oda okula başlayınca ciddi anlamda sıkıntı yasacagiz.İkinci değiştirme sebebimiz çok düzensiz bir apartman olması her kafadan bir ses çıkmasi ve bireysel tek bir aprt.oldugu için temizlik tadilat işlerinin düzenli yurumemesi herkesin keyfi fikirlerine uymayan şeylerin yapılamaması.Ucuncu nedenimiz ise en üst katta oturuyor olmamız hem yaz hem kış sıcaklık ve soğuktan mağdur olmamız ve çatı olduğu için zaman zaman rutubet sorunu yaşamamız.(bu en büyük nedenemiz)
Birkaç yer baktik beğendik sitede ve parkli sosyal tesisi falan istediğimiz gibi ama tek sorunumuz kredilerin faiz oranlarının ciddi anlamda baya yüksek olmasından dolayı her gün bir umut düşmesini veya bir kampanya çıkmasını bekliyoruz.
Bizede dua edin olurmu kimin duası kime kabul olur belli olmaz
Amiiinnnnn canmn insallahhhhh Rabbim nasip eder inşallahCanım oturduğunuz evi satışa çıkarın değerini az çok belli eder ev ondan sonrası İnan daha çabuk ilerliyor sen niyetine girince rabbim yardım ediyor.İnşallah beğendiğin huzurla oturrabileceğin bir ev alırsın
krediler düşecek diye haber vardı çok düşmez tahminimce bankacı arkadaş olsaydı grupta sorardık az çok fikri oluyor onların.2 yıl önce biz ev alırken anlatmıştım denk geldin mi bilmiyorum kartlarla çeviriyorduk elimize nakit hiç kalmıyordu hatta önceki eşyalarımı sattık 3 ay o paralarla yakıt aidat ödedik sonra çok şükür yoluna girdi herşey eski evi sattık benim çektigim ihtiyaç kredisini kapattık biz tayinci olunca kiraya verdik derken ödeniyor bir şekilde kimseden destek almadık verdigim borcu bile eksik gönderdi kv ler onuda eşim istedi öyle verdiler yoksa hiç umurlarında bile değildi.Annemde küçük kızımı götürdü yanında ona baktı kreş parası vermedik.Gerçekten çok bunalmıştım her gün ağlıyordum nasıl ödenecek bu kadar kredi diyeAmiiinnnnn canmn insallahhhhh Rabbim nasip eder inşallahFiyat az çok belli evimizin üç aşağı beş yukarı alacağımız evede 200 bin civarı eklememiz lazım dediğim gibi artık inşallah ömürlük bir ev istediğimizden çift banyo kiler yada camasir odası olacak şekilde bakıyoruz.
Geçmiş olsun.Günaydın kızlar
Kayınvalidemin kalp ritmi bozuk çıktı dün bugün acil anjiyo ya alacaklar şimdi kalktım küçüğümü anneme bırakıp hastaneye gideceğim
Teşekkür ederim canım şimdi çıktı anjiyo dan temizmiş ilaçla devam edeceğiz 6 saat ayağa kalkması yasak zaten bekliyoruzGeçmiş olsun.
Eşimde ayni durum var, duzenli ilaç kullanmak gerekiyor
Eşimde yıllardır var. İlaç kullanıyor rutin bozukluğu için.
1-2 sene duzenlj kullandık birkaç ay ara veriyor. Tekrar kalpde sıkıntı hissettigi zaman tekrar başlıyor ilaçlara. Ama gunluk hayatı falan hiç etkilenmiyor.
hemen takibe alıyorum
Kızzzzz her yerde fink fink geziyonhemen takibe alıyorum
neden beni sormuyorsunuz yahu
Evet elektirikte hiç 230 dan aşağıya düşmüyor bizimde.120-130 gelenleri duyunca hayretle bakıyorum.Bu kız faturalar 1500 den asagi olmayacak . Sanki evde baraj var 230 lira eleştirin geliyor
İnsallah olur cnm cok sevindim
Sene sonuna kadar herkes istediği şeyi alsın kızlar . Paramızın hiç değeri kalmadı cok üzülüyorum .
Ya aslında çok düşmedi en düşüğü yinede 1.37 oda gayet yüksek ve haliyle geri ödemesi ve faizi çok fazla.Neredeyse celtigimiz miktar kadar faiz ödeyeceğiz.Aynen canım
Birde niyet çok önemli gerçekten niyet ettikten sonra Rabbim yardım ediyor
Kredi oranları şu sıra düştü aslında bir araştırın bakalım
Ayyyy hadi heyecanlandım senden de güzel bir ev haberi gelir inşallahhhh dualarım seninle
Heee pırpırım benKızzzzz her yerde fink fink geziyon
sağlıkla büyütün kızınızı ne yazıkki böyle heryerde burda iki tane büyük hastane ve sürekli doktorlar istifa ediyor tıklım tıklım odaların önü ne zaman düzelir, düzelir mi onuda kestirmek çok zor inan sürekli takviye gıdalarda desteklemeye çalışıyoruz hasta olmasınlar diye gece kaç defa kalkıp üstlerini örtüyorum ateşi var mı diye kontrol ediyorum.Güzel düşünelim güzel olsun herşeyAyy bugn ben içimi dökeyim vallahi çatlayacam
Bu ülkeden çekip gitmek istiorum artık..
Zerre insanların değeri yok.. Gebersek kimsenin umrum değil...
Şimdi kmsl hnde dışında kimse beni tanımıo tabi
Ben 32 yaşında 3.5 senelik evli bir hatunum.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Neyse işte bu hatun yıllarca bebe istedi olmaeı, eşimde problem var.. Neyse tüple bir kızım oldu 3. 5 aylık ellerinizden öper..
Ee zaten tüp dünya para..
Şimdi en sinir olduğum noktaya geliorum... Aşı meselesi.. Hatta sağlık meselesi..
Devlet hastanelerinde en azndan burda dikkate alacağım bir cocuk doktoru yok malesef... Olsada iletişimleri sıfır.. İnsanlara it muamelesi yapılıo resmen ve suriyeli dolu.. İnsanın hastaneye giresi gelmio.. Ee özele gidiosn
Bir çocuk muaynesi 140 tl...
Hadi onuda geçtim... Devletin belli aylarda düzenli yaptırdığı aşılar var.. Allah razı olsun tamamda... Bir o kdarda önemli aşılar var ve malesef devlet karşılamıor..
Mesela menenjit... Mesela rota virüsü...
Bunlar allah korusun ölümcül sonuç doğuran hastalıklar..
Rota aşısı 2 veya 3 doz olarak 2 çeşidi var
Dozun tanesi 350 idi sanırım hatırlamıorm..
Menenjit 3 doz.. dozun tanesi 600 civarı...
Her bir doz bu kdar...
Cumartesi günü 2 aşı bir muayne 1100 tl para verdim... Tmamai kızıma feda olsun
Ben ve eşim çalışıoruz cok şükür
Peki ya durumu olmayanlar?
Onlarınki evlat değilmi?
Onlarda can değilmi?
Bu kdar hassas bir konunun karşılanmıyor oluşu cok acı......
Ohhh rahatladm kusura bakmayn uzun oldu
Teşekkir ederim.. Sizde sağlıkla büyütün inşallahsağlıkla büyütün kızınızı ne yazıkki böyle heryerde burda iki tane büyük hastane ve sürekli doktorlar istifa ediyor tıklım tıklım odaların önü ne zaman düzelir, düzelir mi onuda kestirmek çok zor inan sürekli takviye gıdalarda desteklemeye çalışıyoruz hasta olmasınlar diye gece kaç defa kalkıp üstlerini örtüyorum ateşi var mı diye kontrol ediyorum.Güzel düşünelim güzel olsun herşey
içindeki etken maddesi ve en önemli olan fiyatına bakıyor sağlık bakanlığı ihale usulü alınıyormuş ilaçlar öyle söylemişti sağlık çalışanı bir arkadaşTeşekkir ederim.. Sizde sağlıkla büyütün inşallah
O kdar haklısınızki.. Anneler olarak elimizden geleni yapıoruz ama bir sağlık çalışanına ihtiyaç duyduğumuzda karşılaştığımız tablo hç iç açıcı değil
Kaldıki ben artk güvenimi kaybettm.. Mesela sağlık ocağı demir ilacı verio
Ama benm doktorum içinde zararlı şey var dedi adınıda söledm unuttm.. Onu kullanmıacaksn dio
Oturup düşünüorm o zaman sağlık bakanlığı neden bunları dağıtıo die
Ayh cok doluyum
Çok acı...içindeki etken maddesi ve en önemli olan fiyatına bakıyor sağlık bakanlığı ihale usulü alınıyormuş ilaçlar öyle söylemişti sağlık çalışanı bir arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?