Aaa git tabi bazı yerler farkediyor bazıları farketmiyor piyasa fiyatını bildiğin şeyi alacaksın ama.Ben 2 yıl önce perwol almıştım 24.90di hiç unutmuyorum 1 hafta sonra bimde denk geldi bir baktım 19.90haftasonu askeriyenin marketine gittik 400 tl lik abur cubur yiyecek aldık.heryerden ucuz marketleriniz.bundan sonra ordan çıkmammm
aynen temizlik malzemeleri pahalıydı ama abur cuburlar çok uygundu kıza 2 ay yetecek kadar aldık valla.çatlayana kadar yesinnAaa git tabi bazı yerler farkediyor bazıları farketmiyor piyasa fiyatını bildiğin şeyi alacaksın ama.Ben 2 yıl önce perwol almıştım 24.90di hiç unutmuyorum 1 hafta sonra bimde denk geldi bir baktım 19.90Bazı şeyler geçiriyorlar Dondurma cay şeker sucuk peynir ucuz oluyor ama
Yedin beslensin yavrucak.Zaten yek eğlenceleri o evde Benimkide devamlı yiyiyor sıkıntıdanaynen temizlik malzemeleri pahalıydı ama abur cuburlar çok uygundu kıza 2 ay yetecek kadar aldık valla.çatlayana kadar yesinn
ilk kez gördüğüm 2 asker eşiyle de kahve içtim bahçede.valla çok eğlendimm.asker koca mı bulaydım ne .ortam tam bana göreYedin beslensin yavrucak.Zaten yek eğlenceleri o evde Benimkide devamlı yiyiyor sıkıntıdan
Sıcak kanlı insanlarızilk kez gördüğüm 2 asker eşiyle de kahve içtim bahçede.valla çok eğlendimm.asker koca mı bulaydım ne .ortam tam bana göre
Günaydın, binance benim,o daha rahat geldi bana, bu arada 50.000 imin yarısı gitti şimdiden, Allah'a şükür ki çok takmıyorum,uykum kaçmıyorama çok olmasa da korkuyorum. Dedim ya 1 TL yukarısına emir verdim, yine kısmet olmadı. Senin aldığın ne durumda şuan? Zarar mı, düzgün gidiyor mu?
Canım mutlu yaşları olsunnnnnnn
Selam kızlar ay yeni oturdum şimdi cay içiyorum hemen yatacağımKostüm partisi varmış çocuk kostümde kostüm diyor.Örğmcek adam falan baktık 250tl naylon tulumlar.Cadılar bayramı varmış heryer kabak Bizde bir üst ve siyah pelerin aldık siyah pantolon almıştım 29ekim için onunla giyer gider.Atatürk’lü bir üst aldık oda okuldan sipariş.Masraflı geçiyor günler.İngilizce öğretmeni çiftlik istedi o konuyu işlemişler babasıyla çiftlik yaptılar yarın okula götürecek.
Sagolasin canmGeçmiş olsun canım salgın var ishal, kusma. Umca kullanıyor musun bir de probiyotik
Teşekkür ederim, şansı iyi kullanırsam dediğin gibi ben de kazanmaya başlayabilirim, sana şunu sormak istiyorum,basit bir soru,anlarsın , şimdi yeni çıkan coinler,ilk başta artıp sonra diğer cionlerin seyrinde gidiyormuş sanırım,ben binanceye yeni eklenen coinden aldım ya, çok düştü, o aylarca düştüğü bantta mí gelir gider, benim aldığım aralığı zor mu yakalar?Doğru mal ve doğru alınan coin, hisse, emtia her türlü yatırım aracı kaybettirmez. Ama yanlış zamanda alırsan biraz daha uzun beklersin. Bu işin ana kuralı sabır. Ben senelerdir borsadayım (tamamıyla kriptoya geçtim bende baya oldu) eşimde ilk çıktığında kriptoya girdi 6-7 senedir var. İlk yatırımlarını kendine yap her zaman, ben kazandım eğitim aldım hep kendime harcadım alt yapımı oluşturdum ve işten ayrıldım şu an finansal özgürlüğüm var. Sende aslında tam eşiktesin ilk 100.000 sonrası çok kolay. Şansını iyi kullanmalısın hayat akıyor, hayatı kaçırıyoruz çalışmak zorunda olduğumuz İçin özellikle kadınların finansal özgürlükleri olması gerektiğini düşünüyorum.
Geçmiş olsun cnm okul başlayınca çocuklar hep hastalanıyor .Günaydın kızlar.Oğlusun burnu tıkalı aile hekimine götürdüm bogazı falan temiz dediler 2 gün rapor verdi ama ağladı çiftlikleri götürecekler bugün bıraktım okula öğleden sonra alırım olmazsa.Yarında yıllık izin alıp dinlendireyim evde diyorum.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.Oğlusun burnu tıkalı aile hekimine götürdüm bogazı falan temiz dediler 2 gün rapor verdi ama ağladı çiftlikleri götürecekler bugün bıraktım okula öğleden sonra alırım olmazsa.Yarında yıllık izin alıp dinlendireyim evde diyorum.
afiyet olsun canım benim kuzende aldı ders bitcoinle ilgili hatta banada yolladı videoları ama ben vakit bulup izleyemedim bazı teknikleri anlamadım aslında bıraktım birkaç ders dinleyipBugün annemle dışarı yemeğe çıktık meşhur kebapçılar var bi bölgede oraya gittik. 230 tl harcadım, 80 tl tatlı, 10 tl ekmek (eve 3 tane 2 tane askıya ekmek)
320 tl ile günü kapatmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?