- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Oohhh senin kislikliklar daha efsaneymisBizde ara tatilde gidecegız annemler zeytin topluyor 100ağac kadar zeytinliğimiz var yağ zeytın falan alacağım.Sucuk peynir alırz diyoruz annemler tavuk kuzu kesecekler bize.Tarhana falan yaptı salça turşu köy yumurtası falan verir baya idare oluruz.Allah razı olsun Allah basımızdan eksik etmesin ana babamızı
Ay evet ne yerdik yaYaaa soba başında kestane olsa da yesek
Hep boğaz
Allah şifa versinGünaydın büyük kızım hastalandı öksürük ateş Sabaha kadar uyumadı yavrum sürekli öksürdü anne heryerim agrıyor dedi yanında bekledim öyle boğazı iyi hemen hasta olmuyor demiştim kendim nazar ettim heralde şimdi bişey yemiyor sabah 6 gibi uyudum 9 da uyandım.Meyve suyu hazırladım onu içti sadece çorba yapcam birazdan sıcak sıcak içerse iyi olacak
Allah şifa versin kuzucuğaGünaydın büyük kızım hastalandı öksürük ateş Sabaha kadar uyumadı yavrum sürekli öksürdü anne heryerim agrıyor dedi yanında bekledim öyle boğazı iyi hemen hasta olmuyor demiştim kendim nazar ettim heralde şimdi bişey yemiyor sabah 6 gibi uyudum 9 da uyandım.Meyve suyu hazırladım onu içti sadece çorba yapcam birazdan sıcak sıcak içerse iyi olacak
Cok geçmiş olsunGünaydın büyük kızım hastalandı öksürük ateş Sabaha kadar uyumadı yavrum sürekli öksürdü anne heryerim agrıyor dedi yanında bekledim öyle boğazı iyi hemen hasta olmuyor demiştim kendim nazar ettim heralde şimdi bişey yemiyor sabah 6 gibi uyudum 9 da uyandım.Meyve suyu hazırladım onu içti sadece çorba yapcam birazdan sıcak sıcak içerse iyi olacak
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl biraz iyi miGünaydın büyük kızım hastalandı öksürük ateş Sabaha kadar uyumadı yavrum sürekli öksürdü anne heryerim agrıyor dedi yanında bekledim öyle boğazı iyi hemen hasta olmuyor demiştim kendim nazar ettim heralde şimdi bişey yemiyor sabah 6 gibi uyudum 9 da uyandım.Meyve suyu hazırladım onu içti sadece çorba yapcam birazdan sıcak sıcak içerse iyi olacak
Afiyet olsun zeynoooSelam dostlar
Kahvaltımızı yaptık
Eşim oğluşu ders çalıştırdı duş aldırdı
Bende zeynoyu çalıştırdım bu hafta 4 yazılısı var kuzumun hala çalışıyor
Miniği yıkadım uyuttum
Komşum aradı sarma dolma yapalım sizede bize de dedi bugün aklımda pizza vardı ısrar edince kıramadım yardıma gidicem yemekler komşudan bugün
Yarın dip köşe temizlik günüm
Salı günü günüm var
Yarın
Damla çikolatalı kurabiye
Şekerpare ve otlu poğaça yapacağımCedric1003 verdiğim tarif
Kuru domatesli yoğurma köfte,salata,ayran çayla daikram ederim
Neyse kız dinlenmiş oldunSelam... Cok boş cok pasif birgündü
Sabah 09:30da elektrk kesildi 17:30da gelecek dediler ama daha şimdi yeni geldi...
Hiç dışarı cıkasımda gelmedi
Öyle sıradan duvarlarla geçti
Sağol canım hepimiz hasta olduk valla bogazım yanıyor gıcıklanıyor turşu yedim büyük kıZıma zorla çorba içirdim 5 kaşık 2 yudumda turşu suyu biraz daha iyi gibi küçüğün burnu akıyor bu seferdeÇok geçmiş olsun canım şimdi nasıl biraz iyi mi
Afiyet olsun zeynooo
Neyse kız dinlenmiş oldun
Afiyet olsun çok severim adananın sıkmasını öğrenciyken giderdik arkadaşım oralı annesi yapardı sağolsunSelam canlar kahvaltıdan sonra arkadaşıma gittik minnoşumla
Valla benim cadının hakkını yiyormuşum arkadaşın kızı benimkinden beterdi yavrum m dedim gel sarılayım sana senin kıymetini bilememişim beterin beteri varmış
Ablamlar yakındı ordan beni aldılar anneme ggeldik sıkma börek gözleme yaptı annem yedikkahve çay meyve faslı derken yeni geldik eve li imdi minnoşumu uyutuyorum
Yargıyı izleyeceğim uyuyup kalmazsam
Yaaa birbirinize bulaştırdın demek kiSağol canım hepimiz hasta olduk valla bogazım yanıyor gıcıklanıyor turşu yedim büyük kıZıma zorla çorba içirdim 5 kaşık 2 yudumda turşu suyu biraz daha iyi gibi küçüğün burnu akıyor bu seferde
Sen gel buraya benim annem de yapar sanaAfiyet olsun çok severim adananın sıkmasını öğrenciyken giderdik arkadaşım oralı annesi yapardı sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?