🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Allah kabul etsin

Günaydın canlar

Kahvaltımızı yaptık kahvemi içtim çamaşır katladım

Büyük kızım anneme gidecek ders çalışacak bizde akşama gidecez belki kalırız bugün

Yarın çocukluk arkaaşıma gideceğim

Ovvv maşallah
Bizim burda anca kasımın ortasından snra yanma başlar

Tşk ederiz
Ekimin 20 sinde gece yakmaya başladılar 3-4 gün öncede tamamen yaktılar gelsin faturalar çok geliyor burda 1000 den aşağı gelmez sıvı yakıt yakıyorlar

Selamlar hekese mutlu hafta sonları
Nasılsınız daha okuyamadım herkes iyidir inşallah
Biz Perşembe annemlere geldik şuan yoldayız geriye donuyoruz isim ise yetisecek izni olmadığı için 2 gece kaldık ama hiç yoktan oda çok iyi geldi.Annem çok mutlu oldu çocukları ozlemisler.Bende yeğenimi özlemiştim hepimize iyi geldi.Guzel ve dolu dolu 2 gün geçirdik.Tabi birazda masraflı oldu çocuklara ailsveris yaptık sağolsun annemde ödedi yarıya yarıya oldu.
Tabi bütün kalan kisliklarimizi da aldık doldurduk arabaya.
3 kg Kuru fasulye,2 kavanoz ev yapımı salça,30kg patates,3 kg tereyağ,2 kg bal,2 şer kavanoz kuşburnu ve kızılcık marmelati,3 tane 5 er kg Lik kavanoz turşu (biber ,salatalık ve karışık hepsi ayriymis )ve bir sürü ufak tefek peynir zeytin v.s marketten almış bizim için.Sagolsun hep varolsun Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Baya büyük kalemlerimiz hemen hemen halloldu ,biraz deterjan ve kağıt ürünlerden stok yapmam lazım,Birde tabiki sıvı yağ

Bu arada halamın torunu bizim yasadigimiz ilçeyi kazandı ünv.yerlestirmesinde yarın kızı getirmeye gelecekler zaten ünv.bizim evimize yürüyerek 3 dk.ozel yurt ayarlamislar ama bizde de arada kalır falan diye konuştuk.Birlikte yemek falan yeriz canı bişey isteyince yaparız falan inşallah.Gonul isterki hiç yurda çıkmasın ama evimiz küçük eşim vardiyalı ve bakıcı var müsait hiç odamız yok zaten kendimiz de sigamadigimiz için ev değiştirmek istiyoruz.
Yarın gelme saatlerine göre birşeyler hazirlayacagim henüz saat bildirmediler.Aksamda alt komşumuzun oğlu evleniyor gelin aynı eve gelecek Eşimde işte olacak artık çocukları alıp takı saatinde yarım saat gidip takıyı takip geleceğim.(asla gitmek istemiyorum heleki eşim yokken)

Slm kızlar.
Petekleri acmis siniz. Bende 9 yıl yozgatta yaşadım. Orası da çok soğuktu .biz ekim girmeden sobayı yakmaya başlardık. Ama suan akşam olduğu halde yazlık kıyafetlerle ve balkon kapısı açık oturuyorum.
Ama soğuk yerlerin yazıda bi başka güzel oluyor.9 yıl dan sonra buranin yazı bizi mahfediyor.klimanın altından kalkmadigimiz halde yazın gün sayıyorum kış gelsin diye .

Yaaa soba başında kestane olsa da yesek

Hep boğaz

Ohhh canım afiyet bal, şeker olsun kesmesine bereket annenin hem psikolojik hemde beden olarak iyi gelmiştir hepinize

Aynen canım sorumluluk almak beni her zaman korkutur arada sırada gelebilir neyseki yakınmışsınız

Bizde ara tatilde gidecegız annemler zeytin topluyor 100ağac kadar zeytinliğimiz var yağ zeytın falan alacağım.Sucuk peynir alırz diyoruz annemler tavuk kuzu kesecekler bize.Tarhana falan yaptı salça turşu köy yumurtası falan verir baya idare oluruz.Allah razı olsun Allah basımızdan eksik etmesin ana babamızı

Aynen canım sorumluluk almak beni her zaman korkutur arada sırada gelebilir neyseki yakınmışsınız
Bende sorumluluktan kaçtım aslında uzun bir süreç sonuçta bir kaç haftalık birşey değil. birde dedigim gibi ev hic müsait değil 2 çocuk bir bakıcı ve biz olunca hep curcuna içindeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…