🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Oyyyy dikkat et kendine bu sıralar yine herkes hasta

Günaydın kızlar dün akşam 2 arkadaşımı çaya çağırdım giderken izmir lokması ve halka tatlısı aldım.Çayın yanına güzel oldu kendime kazak pantolon çanta bakıyorum beğendiğim olursa alcam kazaklarımı pantolonun düğmesi delik deşik etti ön kısımları çok kötü oldu

ben o olaya sinir oluorum ya
deliniyor sürekli

2.sınıfmı okutuyorsun canım. Benim kızda 2.sınıfta. her hafta hafif nezle oluyor banada bulastiriyor. Yine o günlerden birisi. Nezle oldum
Evet cnm bizde de hep aynı . Hasta olanlar bir haft on gün gelemiyor . Ekim basından beri böyleyiz .
Gunaydin kızlar

Sabah kızımı giydirdim okuldan saygı duruşu sesi geliyordu bizde evde durduk

Canım yavrum televizyonda Atatürk ü gördü
Anne o benim kimseye vermem diyor

Kızı bıraktım markete gittim tuvalet kağıdı,,, peçete,,, kulak çöpü,,, diş macunu,,,, yumuşatıcı aldım 100 tl

Slmlar
Sabah mutfağa girdim.poğaça yaptım. Kaba kek malzemelerini koydum kızım karistirdi. Kabartma tozunu atmaya unutmusuz. Değişik bişe oldu. Kabarmadi ama incecik pasta gibi bişe oldu. Çok az ayırıp buzluga attım hepsini beslenme için.
Kızı okula bıraktım. Geldim namaz kıldım. Eşimle sağlık ocağı na ordan bime geçtik.
Ekmek
Sandviç ekmeği
Nescafe
Buzdolabı poşeti
Meyve suyu
Makarna aldık. Akşama kıymalî makarna ve brokoli yapacam. Hergün markete 70 tl harcıyoruz en az.neden böyle oluyor...
Eşim diyor aylık alisverisimizdeherseyi alıyoruz nasıl bu kadar markete hergün gidiyor uz anlamıyorum diyor.
İkimizde anlamaya anlamaya marketten çıkıp evin yolunu tutttuk

Benim kızda geçen sene Atatürk'ün öldüğünü duyunca çok sasirmisti.kuzum meğerse yaşıyor saniyormus. Demekki yasatmisiz

Canım o eşimin tişörtlerini de oluyordu bir ara Ayyy sinir olmuştuk acaba böcek mi yiyor yoksa makina da iğne filan kalmış da deliyor diye çok düşündük
Eşim sinir oluyordu

Bir tek onunkiler deliniyordu
Genelde mavinin pantolonları deliyor
Afiyet olsun canım bende bugün kısır ayran çökertme kebabı yaptım
Kız figerçekten hiç ihtiyaç bitmiyor

Bugün tüm gün temizlikle geçti
Kızların odasını ve yatak odasını dip köşe temizledim
Yazlık kışlık yaptım baza altları sildim

dolap içleri düzenledim sildim

Camları kapıları sildim

Nevresimleri değiştirdim

Arka balkonu yıkadım

Perdeler yıkandı asıldı

Mutfak dolabı,,, mikrodalga,,, buzdolabı,,,, difriz,,, fırın silindi

Tozlar alındı

Bütün ev dip bucak süpürüldü,, silindi

Banyoyu yıkadım sonra kendim girdim duşa

Kaç makina çamaşır yıkadım hatırlamıyorum

Kremlendim

Kızı uyutuyorum şimdi

Büyüğümde yorgunluk kahvesi yapıyor

Okuyunca içim açıldı masallah arkadaşıma
Bende haftaya yapacağım dip köşe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…