Oyyyy dikkat et kendine bu sıralar yine herkes hastaAy oglanla Osmanlı Devletini çalışmaktan beynim yandı. Saatlerce çalıştık. Bi yandan kiz benle ilgilen diyo.babası oynasada illa beni istiyor.
Bi oğlan bişe soruyor
Bi kız. Kafamı cevirmekten başım döndü. Eşime dedim Alahım öğretmen lere yardım etsin
Sil süpür yaptım ev çok kirlenmisti .Dün hastanede olunca bişe yapamadım
Bayağı evi temizledim.iykide yapmışım yine nezle gibiyim.sabah poğaça yapsam iyi olacak.belki kekde yaparım. Çocukların beslenmesine bişe kalmadı.
Hem eve yemek düşün hem beslenme düşün. Eşimde raporlu rahatsız belinden.ekmege markete okula heryere ben kosuyorum.napalım Rabbim sağlık versin de.
ben o olaya sinir oluorum yaGünaydın kızlar dün akşam 2 arkadaşımı çaya çağırdım giderken izmir lokması ve halka tatlısı aldım.Çayın yanına güzel oldu kendime kazak pantolon çanta bakıyorum beğendiğim olursa alcam kazaklarımı pantolonun düğmesi delik deşik etti ön kısımları çok kötü oldu
Evet cnm bizde de hep aynı . Hasta olanlar bir haft on gün gelemiyor . Ekim basından beri böyleyiz .2.sınıfmı okutuyorsun canım. Benim kızda 2.sınıfta. her hafta hafif nezle oluyor banada bulastiriyor. Yine o günlerden birisi. Nezle oldum
nasıl çözüm buluruzben o olaya sinir oluorum ya
deliniyor sürekli
ohh afiyet olsunBugün görev vardı erken döndük eve geldim bende.Kısır kek yapıyorum çayla yeriz oğluşada makarna yapıyorum.Kuru fasulye pişirdim dolaba atacağım yarın yanına gelince pilav cacık yaparım yarında aradan çıkar.
Benim kızda geçen sene Atatürk'ün öldüğünü duyunca çok sasirmisti.kuzum meğerse yaşıyor saniyormus. Demekki yasatmisizSabah kızımı giydirdim okuldan saygı duruşu sesi geliyordu bizde evde durduk
Canım yavrum televizyonda Atatürk ü gördü
Anne o benim kimseye vermem diyor
Kızı bıraktım markete gittim tuvalet kağıdı,,, peçete,,, kulak çöpü,,, diş macunu,,,, yumuşatıcı aldım 100 tl
Sağol canımohh afiyet olsun
Canım o eşimin tişörtlerini de oluyordu bir ara Ayyy sinir olmuştuk acaba böcek mi yiyor yoksa makina da iğne filan kalmış da deliyor diye çok düşündükGünaydın kızlar dün akşam 2 arkadaşımı çaya çağırdım giderken izmir lokması ve halka tatlısı aldım.Çayın yanına güzel oldu kendime kazak pantolon çanta bakıyorum beğendiğim olursa alcam kazaklarımı pantolonun düğmesi delik deşik etti ön kısımları çok kötü oldu
Afiyet olsun canım bende bugün kısır ayran çökertme kebabı yaptımBugün görev vardı erken döndük eve geldim bende.Kısır kek yapıyorum çayla yeriz oğluşada makarna yapıyorum.Kuru fasulye pişirdim dolaba atacağım yarın yanına gelince pilav cacık yaparım yarında aradan çıkar.
Kız figerçekten hiç ihtiyaç bitmiyorSlmlar
Sabah mutfağa girdim.poğaça yaptım. Kaba kek malzemelerini koydum kızım karistirdi. Kabartma tozunu atmaya unutmusuz. Değişik bişe oldu. Kabarmadi ama incecik pasta gibi bişe oldu. Çok az ayırıp buzluga attım hepsini beslenme için.
Kızı okula bıraktım. Geldim namaz kıldım. Eşimle sağlık ocağı na ordan bime geçtik.
Ekmek
Sandviç ekmeği
Nescafe
Buzdolabı poşeti
Meyve suyu
Makarna aldık. Akşama kıymalî makarna ve brokoli yapacam. Hergün markete 70 tl harcıyoruz en az.neden böyle oluyor...
Eşim diyor aylık alisverisimizdeherseyi alıyoruz nasıl bu kadar markete hergün gidiyor uz anlamıyorum diyor.
İkimizde anlamaya anlamaya marketten çıkıp evin yolunu tutttuk
Okuyunca içim açıldı masallah arkadaşımaBugün tüm gün temizlikle geçti
Kızların odasını ve yatak odasını dip köşe temizledim
Yazlık kışlık yaptım baza altları sildim
dolap içleri düzenledim sildim
Camları kapıları sildim
Nevresimleri değiştirdim
Arka balkonu yıkadım
Perdeler yıkandı asıldı
Mutfak dolabı,,, mikrodalga,,, buzdolabı,,,, difriz,,, fırın silindi
Tozlar alındı
Bütün ev dip bucak süpürüldü,, silindi
Banyoyu yıkadım sonra kendim girdim duşa
Kaç makina çamaşır yıkadım hatırlamıyorum
Kremlendim
Kızı uyutuyorum şimdi
Büyüğümde yorgunluk kahvesi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?