🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Haftaya 1 hafta tatil var cok güzel olanlarım var
Kanepeden kanepeye yuvarlanacağım panda gibi
Elleri sağlık afiyet olsun tatlım
ohh süper dinlenmeye ihtiyacınız var hem çocukların hem sizin, 2 gün izin alcam bende çocuklarla evde kalırım iyi olur

ohh süper dinlenmeye ihtiyacınız var hem çocukların hem sizin, 2 gün izin alcam bende çocuklarla evde kalırım iyi olur
Gerçekten cok yorulduk . Bide hastalık sezonu başladı çocuklar bol bol dinlenirler .
Al tabi evde vakit geçirin havalarda sogumustur sizde ohhh gelsin çaylar kekler kestaneler

Gerçekten cok yorulduk . Bide hastalık sezonu başladı çocuklar bol bol dinlenirler .
Al tabi evde vakit geçirin havalarda sogumustur sizde ohhh gelsin çaylar kekler kestaneler
Dün çok sıcaktı bugün soguk kış gelmiş dedim ince mont giymiştim hafif üşüdüm.Ocakta yıllık iznim 30 gün olacak onuda yaz gelince alırım yeter inşallah.Bizim öğretmende diyor hasta çocuklar var ateş düşürücü veriyorum ailelerinden izin alarak özellikle son saatler çocuklar hem hastalıktan hem yorgunluktan çok halsiz oluyorlarmış ((

Benimkiler ikinci sınıf bu sene . Yavrucaklar cok zorlanıyor son saatlere doğru . Ciddi bir salgın var çocuklar hiç düzelmiyor .

Haftaya 1 hafta tatil var cok güzel olanlarım var
Kanepeden kanepeye yuvarlanacağım panda gibi
Elleri sağlık afiyet olsun tatlım
Yaaaa ben küçük kızımı doğum yapmadan önce öyleydim bir o koltuk bir bu koltuk Kayınvalidem diyor ki koltukların dili olsa da konuşsa
eşim şehir dışında öğretmen... cuma akşamı gelecek okullar tatil diye
normalde annemde kalıyorum
evime inecem
hem bebek hem yemek hem temizlik serüvenim başlıyor
pratik yemekler bulmam lazım
Gözünaydın canım
Lahmacun,,, kuru fasulye,,,, mangal,,,, paça,,, etli güveç,,,, tavuk şinitzel,,,, topalak çorbası

Bak buldum sana 1 haftalık menü
Yanlarına salata pilav ayran turşu eklemesi yap ohhhhhh missssss

Senden 1. Gün mangal
2. Gün mangal
.
.
7. Gün mangal bekliyorduk

Mangal yapacak yerim yk
Paçayı ikimşz sevmeyiz..

Kadın pratik demiş yaw.
Küçük bebeside var

Ay oglanla Osmanlı Devletini çalışmaktan beynim yandı. Saatlerce çalıştık. Bi yandan kiz benle ilgilen diyo.babası oynasada illa beni istiyor.
Bi oğlan bişe soruyor
Bi kız. Kafamı cevirmekten başım döndü. Eşime dedim Alahım öğretmen lere yardım etsin
Sil süpür yaptım ev çok kirlenmisti .Dün hastanede olunca bişe yapamadım
Bayağı evi temizledim.iykide yapmışım yine nezle gibiyim.sabah poğaça yapsam iyi olacak.belki kekde yaparım. Çocukların beslenmesine bişe kalmadı.
Hem eve yemek düşün hem beslenme düşün. Eşimde raporlu rahatsız belinden.ekmege markete okula heryere ben kosuyorum.napalım Rabbim sağlık versin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…