Geleyim yardımaOkuyunca içim açıldı masallah arkadaşıma
Bende haftaya yapacağım dip köşe
Evet benimde mavinin pantolonları yapıyor kaç tane tişörtüm gitti kış geldi kazaklarda gitti ne var o düğmelerde bilmiyorum başka düğmemi alsam Hande kıyafetim kalmadı polodan aldığım tişörtüme çok üzüldüm ilk giymemde gittiCanım o eşimin tişörtlerini de oluyordu bir ara Ayyy sinir olmuştuk acaba böcek mi yiyor yoksa makina da iğne filan kalmış da deliyor diye çok düşündük
Eşim sinir oluyordu
Bir tek onunkiler deliniyordu
Genelde mavinin pantolonları deliyor
Afiyet olsun canım bende bugün kısır ayran çökertme kebabı yaptım
Kız figerçekten hiç ihtiyaç bitmiyor
Düpmeden ziyade anlamadığım bir şekilde düğme in üstünde yapıyor canımEvet benimde mavinin pantolonları yapıyor kaç tane tişörtüm gitti kış geldi kazaklarda gitti ne var o düğmelerde bilmiyorum başka düğmemi alsam Hande kıyafetim kalmadı polodan aldığım tişörtüme çok üzüldüm ilk giymemde gitti
Gel kizzzz temizlik yapmayizalisveris yapar gıybet yaparız mangal yakarızGeleyim yardıma
haftasonu Kayınvalidemin evini temizledim
Bu hafta kendi evimi
Haftaya da annemin evini temizliyeceğim
Öbür hafta boşum gelebilirm
Bak şimdi beni can evimden vurdunGel kizzzz temizlik yapmayizalisveris yapar gıybet yaparız mangal yakarız
Öf maşallah nasıl yaptın onca işi bi gundeBugün tüm gün temizlikle geçti
Kızların odasını ve yatak odasını dip köşe temizledim
Yazlık kışlık yaptım baza altları sildim
dolap içleri düzenledim sildim
Camları kapıları sildim
Nevresimleri değiştirdim
Arka balkonu yıkadım
Perdeler yıkandı asıldı
Mutfak dolabı,,, mikrodalga,,, buzdolabı,,,, difriz,,, fırın silindi
Tozlar alındı
Bütün ev dip bucak süpürüldü,, silindi
Banyoyu yıkadım sonra kendim girdim duşa
Kaç makina çamaşır yıkadım hatırlamıyorum
Kremlendim
Kızı uyutuyorum şimdi
Büyüğümde yorgunluk kahvesi yapıyor
Günaydın canım.Çok geçmiş olsun inş çabucak toparlarGunaydin kızlar
Büyük kızım karin agrisi ve ishal ile uyandı
Hemen tatil gelsin evde olup çocuklarla ilgilenmek istiyorum .
günaydın geçmiş olsun canım ishal ve kusma çocuklarda salgın var. Son 2 günGunaydin kızlar
Akşam hesap yaptık eşimle maaşındaki vergi kesintisi artarak devam ediyor aldığımız maaşı kartlara krediye yatırıyoruz yine kenara hiç bişey atamıyoruz kızları kursa yazdıralım dedik gün param gelecek onunla göndercem.Ocakta düzeliriz diyoruz ama hayat çok pahalanıyor nasıl gidecek böyleGünaydın kızlar maaşa son 4 gün
Günaydın canım.Çok geçmiş olsun inş çabucak toparlar
Çok sağolun kızlar . Hep salgın var düzenlemiyor çocuklar .günaydın geçmiş olsun canım ishal ve kusma çocuklarda salgın var. Son 2 gün
bende geçen dedim iyiki almışız evi borcunu ödeme kolaylığı versin rabbim.Arkadaşım 2019 da 440 a almadı evi cesaret edemedi 1 ay olmadı daha başka siteden ve kuzey cephe evi 750 bine aldı onu almak için servis plakaları vardı yarım hisse onu sattı keçiörendeki evini sattı 365 e servisten 350 geldi üstünede kredi çekti.Çok pişmanım seninle beraber almadığıma dediÇok sağolun kızlar . Hep salgın var düzenlemiyor çocuklar .
Zaten birikim artık hayal . İyi ki zamanında evlerimizi arabalarımızı aldık .
Keske memleketten bir ev alabilseydik zamanında olmadı sağlık olsun
Geçmiş olsun canim ya.Allah kolaylık versinGunaydin kızlar
Vallahi belim tutuldu bugünde salonu hallettim bir tek wc kaldı bir de mutfağın camıÖf maşallah nasıl yaptın onca işi bi gundebenim temizlik sürünuyor
Ellerine sağlık keşke hiç dağılma sa.hep yaptigimiz gibi kalsa
Geçmiş olsun kuzum yaaaGunaydin kızlar
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın275 liraya kıza mont kendimede sweet aldım 20 liraya yemek 86 lirayada arkadaşın oğluna doğum günü hediyesi aldım.Allahtan akşam konuştuk harcama yapmayalım diye(
Cok sevindim bereketli olsun canım kiralarınızSelam canlar
Sabahtan başladım temizliğe
Kızı kreşe bırakmadan anneme de uğradım kahvemi içtim sonra kızı bırakıp eve geldim hiç oturmadan başladım salonun koltuk. Cam kapı perde halı derken offfffffff yoruldum vallahi çok şükür bitti yaptım kahvemi içiyorum missss evdeeee
Bir tek wc ve mutfağın camı kaldı biraz dinleneyim onu da yapacağım
Yemek yapacak halim yoktu annem aradı mantı yapıyorum diye onu gönderecek kızla
Veeee günün güzel haberi evimiz kiraya gitti çok şükür
Oh mis ne güzelSelam canlar
Sabahtan başladım temizliğe
Kızı kreşe bırakmadan anneme de uğradım kahvemi içtim sonra kızı bırakıp eve geldim hiç oturmadan başladım salonun koltuk. Cam kapı perde halı derken offfffffff yoruldum vallahi çok şükür bitti yaptım kahvemi içiyorum missss evdeeee
Bir tek wc ve mutfağın camı kaldı biraz dinleneyim onu da yapacağım
Yemek yapacak halim yoktu annem aradı mantı yapıyorum diye onu gönderecek kızla
Veeee günün güzel haberi evimiz kiraya gitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?