Bir aya yüzde 90 küçülür dedi ilaçları kullanacağız hiç öyle bir şikayeti olmadı ilk kez oluyor.İnşallah gerek kalmazCanım ameliyatla aldırsanız hem uyurkende rahat eder
Geçmiş olsun canım inşallah küçülürBir aya yüzde 90 küçülür dedi ilaçları kullanacağız hiç öyle bir şikayeti olmadı ilk kez oluyor.İnşallah gerek kalmaz
Günaydın canım.BiZde bugün dönüyoruz ev leşGunaydin kızlar
Bu kadar çalışkan olmayın yaaaa hep temizlikler yapılmış benimde yapmam lazım
İki günü temizliğe ayıracağım umarım yanı
İnşallahBir aya yüzde 90 küçülür dedi ilaçları kullanacağız hiç öyle bir şikayeti olmadı ilk kez oluyor.İnşallah gerek kalmaz
Gelim mi özlediniz miSlm kızlar
Bugün son günüm. Eşim ablasina gitti yarın sabah gelecek annemlere.öğlen de ablama uğrayıp bebişi sevecez. Biraz durup eve gidecez.
Pazar günü çocuklara full ders yaptıracam. Burdayım diye yapmadılar.
Pazar günü market alışverişi ne çıkar iz.yine bi liste yaparım. Pzts sali kalan son işlerimi yapıp halıları sereyim artık
Camlar ve Salonun 2 kapısı bide mutfağın Stor u kaldı temizlenecek.cam bezi aldım inşallah güzel çıkar. Camlarim boydan boya .rahatça silerim insallah
Kazasız belasız gidinGünaydın canım.BiZde bugün dönüyoruz ev leşBizde yarın yaparız inş
Mangal foreverGünaydın kızlar Küçüğümle yumurtalı kahvaltımızı yaptık
Büyüğümde krep yqptım yiyor
Poğaça hamburger ekmeği yoğurdum pişirip buzluğa atacam
Öğlene anneme gideceğiz mangala
Dün cam sildik yaaa gece yağmur yağdı
Hadi gelin kız sizi bekliyozGelim mi özlediniz mi
Camlar çok batmadi ama hala temiz duruyorlar.Günaydın kızlar Küçüğümle yumurtalı kahvaltımızı yaptık
Büyüğümde krep yqptım yiyor
Poğaça hamburger ekmeği yoğurdum pişirip buzluğa atacam
Öğlene anneme gideceğiz mangala
Dün cam sildik yaaa gece yağmur yağdı
Ohhhh yarasınCamlar çok batmadi ama hala temiz duruyorlar.
Bugünde Mangaldan sonra görümcem börek yapıyormuş davet etti ablamdan sonra oraya gidecez
Amin canım inşallahhhhhKazasız belasız gidin
Biz tembel değiliz buradakiler cok çalışkan
Mangal forever
Burası da yağmurlu .
Tüm dünya çocuklarının 20 kasım çocuk hakları günü kutlu olsunonlar icin daha yaşanabilir bir dünya olması ümidiyle
Bitmiyor bitmiyor bu aralar çok sipariş verdim bendeİyi akşamlar kızlar annemde yemeğimizi yedik ablamlar giderken bizi de eve bıraktı
Kızlara meyve yedirdim
Kahvemi içiyorum
Birazdan küçüğümü uyuturum
Yarın markete gitmem. Lazım. Ayy hiç ihtiyaç bitmiyor ya
Güle güle giyin zeeynoKendime ve kızlara bot aldım
Büyük kızıma spor ayakkası da aldık yağışsız günlerde giyer 640 tl
Banyoya paspas takımı 189 TL
Öğretmenler günü için oğlumun ve kızımın sınıfına pasta, meyve suyu göndereceğiz bir 400 TL de onlar tutar
Evde de eksikler var eşim gelsin salı günü çıkarız alışverişe
Zeyno ben senin les dediğine inanmıyorum atom karınca gibisin les bırakmazsınokyonus kazasız belasız dönün canım
Cedric1003 ev halılar leşti bitti şükür için açıldı yarın kv geliyor miss gibi otururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?