Geçmiş olsun canim.bende korkuyorum depremden.bizde 98de adanada tanısmistik depremle.aylarca dışarda yatmistik. Rabbim bidaha yaşatmasın insallahSelamlar hancimlarhasta yavrularımıza ve annelerine acil şifalar diliyorum
Bana market alacak verecek demesin kimse hesabı görünce afakanlar basıyor artıkOrtalık aldı başını gidiyor yıl başını bile goremicez bu gidişle
Dün malesef deprem oldu ben işte cocuklar evde çok korktum içeride biz dışarıyı göremiyoruz çok sallandik ve kesin bir yerler yıkıldı çocuklarım evde kaldı diye aklım çıktı.Cok şükür ki birşey olmamışRabbim tekrar yaşatmasın depremden çok korkuyorum 12 Kasım depremini dibine kadar yaşamış evde bir tane sağlam esyamiz kalmayacak şekilde üstelik yaşamış birisi olarak deprem deyince dünyam kararıyor.
Geçmiş olsun canim.bende korkuyorum depremden.bizde 98de adanada tanısmistik depremle.aylarca dışarda yatmistik. Rabbim bidaha yaşatmasınSelamlar hancimlarhasta yavrularımıza ve annelerine acil şifalar diliyorum
Bana market alacak verecek demesin kimse hesabı görünce afakanlar basıyor artıkOrtalık aldı başını gidiyor yıl başını bile goremicez bu gidişle
Dün malesef deprem oldu ben işte cocuklar evde çok korktum içeride biz dışarıyı göremiyoruz çok sallandik ve kesin bir yerler yıkıldı çocuklarım evde kaldı diye aklım çıktı.Cok şükür ki birşey olmamışRabbim tekrar yaşatmasın depremden çok korkuyorum 12 Kasım depremini dibine kadar yaşamış evde bir tane sağlam esyamiz kalmayacak şekilde üstelik yaşamış birisi olarak deprem deyince dünyam kararıyor.
Allah korusun canım tekrar yaşatmasın güzel günler görelim inşallahSelamlar hancimlarhasta yavrularımıza ve annelerine acil şifalar diliyorum
Gittikçe kötüye gidiyoruz ama sefasını sürenlerin sesi çıkmıyor devletin malı deniz diye sonuna kadar sömürenlerin hesabı bu dünyada da çıksın inşallahÜ
ÜFffff
Bugün marketteydim çalışan kız şekerleri stoklarla kaldırdık filan dedi
Zamlanmayı bekliyorlar çıkarmak için
Dün 5 litre yağ 92 tl idi dedi şimdi etiketi değiştik 112 oldu dedi
Amin inşGunaydin kızlar
Hayırlı cumalar
Allah evlerimize sağlık , bolluk , bereket , huzur versin .
Allah razı olsun annen den canım benimSağolsun annemler birsürü şey hazırlamışlar.Yarın yola çıkacağız.Bugün kısır,kek yapacağım.Akşam sobada kestane yapacağız
Giderken götüreceklerimi ayarlıyoruz.
3 Kangal sucuk
7 dilim peynir vakumlattık.Keçi peyniri ,ezine peyniri,tulum peyniri hepsinden aldık.
1kg tahin
1kg tahin helvası
Tarhana
Zeytin
5kg ayçiçek yagı
25kg zeytinyağ
2 tavuk kestiler
Sirke
50yumurta
Roka,ıspanak,marul,dereotu,tere,roka,pırasa
Bal
Kuzu eti
Tursu
Salca
Amin canımAllah razı olsun annen den canım benim
Canım ameliyatla aldırsanız hem uyurkende rahat ederDün oğlusu doktora götürdük.Geniz eti büyümesi varmış oda sinüzit yapıyormuş bronşit başlangıcı olmus dedi.Antibiyotık verdi şurup verdi.Burun fısfısı verdi 1 ay kullanıp KBB doktoruna gitcz.İnşallah küçülür et.150tl hastane,160tl ilaçlar tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?