🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçmiş olsun canim.bende korkuyorum depremden.bizde 98de adanada tanısmistik depremle.aylarca dışarda yatmistik. Rabbim bidaha yaşatmasın insallah

Geçmiş olsun canim.bende korkuyorum depremden.bizde 98de adanada tanısmistik depremle.aylarca dışarda yatmistik. Rabbim bidaha yaşatmasın

Nevresim takımı. Pasta kaşığı. Fırın tutacağı. Cam bezi.kek kalıbı. Bi yastık kılıfı. Plastik Kab. Yagdanlik.çocuğa oyuncak.anneme mutfak havlusu.toplam 306 tl harcadım. Hepside lazımdı.
Sıvı yağlar 112olmus. Çalışan kız bugün zam geldi dedi.15 tlye de kasimi aldirdim.hersey çok pahali

Allah korusun canım tekrar yaşatmasın güzel günler görelim inşallah

Ü
ÜFffff

Bugün marketteydim çalışan kız şekerleri stoklarla kaldırdık filan dedi

Zamlanmayı bekliyorlar çıkarmak için

Dün 5 litre yağ 92 tl idi dedi şimdi etiketi değiştik 112 oldu dedi
Gittikçe kötüye gidiyoruz ama sefasını sürenlerin sesi çıkmıyor devletin malı deniz diye sonuna kadar sömürenlerin hesabı bu dünyada da çıksın inşallah

Selam kızlar
Kardeşim sabah gittiler bende eve girimiştim ev göçüyordu Halıları yıkamaya gönderdim dolap içlerini hallettim
Yarında cam kapı v. S hallederim cumartesi gelecek halılar sererim
Yarın eşim kv almaya gidecek 2 kaynım yurtdışında oraya götürmek istiyorlar eşim pasaport işlerini halletmeye çalışacak burda

Günaydın kızlarhayırlı cumalar

Gerçi öğlen oldu

Sabah kahvaltıdan sonra ablamla annemin camlarını kapılarını sildik
Büyüğümde süpürdü

Küçüğüm de iş başındaydı ablamın telefonunu cam su dolu kaba attı

Neyseki bozulmadı

Kızı kreşe bıraktım eve geldim duşa gireceğim hazırlanıp ablamla çocuklarla dışarı çıkacağız

Sağolsun annemler birsürü şey hazırlamışlar.Yarın yola çıkacağız.Bugün kısır,kek yapacağım.Akşam sobada kestane yapacağız
Giderken götüreceklerimi ayarlıyoruz.
3 Kangal sucuk
7 dilim peynir vakumlattık.Keçi peyniri ,ezine peyniri,tulum peyniri hepsinden aldık.
1kg tahin
1kg tahin helvası
Tarhana
Zeytin
5kg ayçiçek yagı
25kg zeytinyağ
2 tavuk kestiler
Sirke
50yumurta
Roka,ıspanak,marul,dereotu,tere,roka,pırasa
Bal
Kuzu eti
Tursu
Salca

Allah razı olsun annen den canım benim

Dün oğlusu doktora götürdük.Geniz eti büyümesi varmış oda sinüzit yapıyormuş bronşit başlangıcı olmus dedi.Antibiyotık verdi şurup verdi.Burun fısfısı verdi 1 ay kullanıp KBB doktoruna gitcz.İnşallah küçülür et.150tl hastane,160tl ilaçlar tuttu.

Canım ameliyatla aldırsanız hem uyurkende rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…