Mantarı çiğ bille yerimayy bişey soracam... eşim mantarı cok sever... mantar almış... yarım kilo kadar Allahım
ben mantar sote sevmiyorum...
mantarı nasıl değerlendirebilirim
fırında felan olurmuki
Yaaa kuzum gmiş olsun zaman zaman olur bebeklerde belki bir yeri ağrıyordu ağrı kesici verseydim azıcıkGünaydınnnn
Eşim cuma öğleden snra geldi... O günü saymıorum.. Cumartesi temizlik ve halı açmakla geçti günüm...
Pazar günü ailesine yardıma gitti...
Pazarttesi şehşr dşndan öğrt arkadaşı geldi onlarla ilgilendik..
Salı günü iş yerinde işlerim aşırı yoğundu, yanımda birlikte çalştğmz arkadaş izinliydi dolayısıyşa eve iş bile getirdim
Akşamda kızıma gelen hediyelerin değişimi vardı gittik onları değiştirdik..
Dün kızım cok iyiydi ama akşam biranda ne oldu anlamadm ağlama krizlerine girdi susturamadkk..
Gazı yok... Altı temiz.. Kakasını yaptı.. Yemeğini yedi.. Z. Yağı masajı yaptık..
Yani hiç bir sorın yk ama ağlaması dinmediaklımı kaçırmak üzereydim
Diş desen diş kaşıyıcıyla dişini kaşıdım ama susmadı
Sonra pes ettii uyudu
Bugnde eşim ailesine gidecek,
Yani eşim gelince dinlecem hayali suya düştü
bizimde babamız yazın gelebiliyor öğretmenlere tatil oluyor ya 2 ay.. anca o zaman2 sene olacak martta canım istanbulda çalışıyor 2 aya bir geliyor 1 hafta kalıp geri gidiyor yazın biz gittik derken zaman geçiyor
He valla baba demez ismiyle çağırır benim. Küçük fena biraz
fırılanamada sadece yıkanıp üstüne kaşarmı ekleniyorMantarı çiğ bille yerim
Kızartabilirsin
Un yumurta galeta ununa batırıp
Ya da üzerine kaşar koyup fırınlayabilirsin
Yakın değil mi canım eşin haftasonu gelemez mibizimde babamız yazın gelebiliyor öğretmenlere tatil oluyor ya 2 ay.. anca o zaman
bide işte ocakta ara tatil olacak 2 hafta
ayy inşallah benm kızda böyle fena olur
ben cimcime seviyorum ya
fırılanamada sadece yıkanıp üstüne kaşarmı ekleniyor
cnm maddi olarakta her hafta gel git sıkıntıYakın değil mi canım eşin haftasonu gelemez mi
Kız ne fena anlattıklarını yaptıkların anlatsam ooooooo gülmekten ölürsün
Evet canım aynı bişey gerek yok afiyet olaun
Hehehehehe doğru valla az gelsin öz gelsincnm maddi olarakta her hafta gel git sıkıntı
yorgunluk olarakta
2 haftada bir geliyor 2 geceliğine
ayy ne yapıo
Sağol canmAynen yaaa bana da ne yemek yapacağımı söyleseler gerisi çok kolay geliyor
Geçmiş olsun canım benim oğluşa
Bende kaç gündür 5 litrelik sıvı yağ bulamadım marketlerde yok 2 litre alabildim
Fırınla biraz tereyağı koy üzerine. Yumuşayıncaya mantarlar kaşarı rendele Üzerine kızarana kadar pissin. Kahvaltıda bile misssayy bişey soracam... eşim mantarı cok sever... mantar almış... yarım kilo kadar Allahım
ben mantar sote sevmiyorum...
mantarı nasıl değerlendirebilirim
fırında felan olurmuki
Geçmiş olsun canımSelamlar hancimlarhasta yavrularımıza ve annelerine acil şifalar diliyorum
Bana market alacak verecek demesin kimse hesabı görünce afakanlar basıyor artıkOrtalık aldı başını gidiyor yıl başını bile goremicez bu gidişle
Dün malesef deprem oldu ben işte cocuklar evde çok korktum içeride biz dışarıyı göremiyoruz çok sallandik ve kesin bir yerler yıkıldı çocuklarım evde kaldı diye aklım çıktı.Cok şükür ki birşey olmamışRabbim tekrar yaşatmasın depremden çok korkuyorum 12 Kasım depremini dibine kadar yaşamış evde bir tane sağlam esyamiz kalmayacak şekilde üstelik yaşamış birisi olarak deprem deyince dünyam kararıyor.
Salı günü son bir işlem kaldı onu da atlatırsak inşallah kafam rahatlar yani doktor hiç bişey yok dedi ama içim rahat etsinGunaydin kızlar dun akşam 7 den beri uyuyorum hala uykum var
Kmsl Hnd cok sevindim cnm temiz çıkmasına sabah aklımdaydı
Zeynolin44 ohhh ne güzel geçiyordur tatil .
okyonus maas bitti benim allah sonumuzu hayır etsin
Büyük daha iyi düzeldi sayılır sağolun teyzeleri
Kahvaltı hazırlayasim yok buryan isteyim barı
Yaaaa çok geçmiş olsun canım benim Rabbim korusunSelamlar hancimlarhasta yavrularımıza ve annelerine acil şifalar diliyorum
Bana market alacak verecek demesin kimse hesabı görünce afakanlar basıyor artıkOrtalık aldı başını gidiyor yıl başını bile goremicez bu gidişle
Dün malesef deprem oldu ben işte cocuklar evde çok korktum içeride biz dışarıyı göremiyoruz çok sallandik ve kesin bir yerler yıkıldı çocuklarım evde kaldı diye aklım çıktı.Cok şükür ki birşey olmamışRabbim tekrar yaşatmasın depremden çok korkuyorum 12 Kasım depremini dibine kadar yaşamış evde bir tane sağlam esyamiz kalmayacak şekilde üstelik yaşamış birisi olarak deprem deyince dünyam kararıyor.
Cok sevindim cnm Allah’ın izniyle birsey çıkmaz .Salı günü son bir işlem kaldı onu da atlatırsak inşallah kafam rahatlar yani doktor hiç bişey yok dedi ama içim rahat etsin
Afiyet olsun canım
Yaaaa çok geçmiş olsun canım benim Rabbim korusun
Eeee şimdi ne olacak pekiiiiCok sevindim cnm Allah’ın izniyle birsey çıkmaz .
100 puan faiz indirimi geldi
Dolar daha da artacakEeee şimdi ne olacak pekiiii
ÜFffffDolar daha da artacak
Bu da herseye yansır haliyle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?