- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Sknti sende degil kuzu hep aynii toptan almasamda tamam daha eksik yok diyorum 2 gune kalmiyor birseyler alinmasi gerekiyor bir yandan tuketiliyor cnkuYa ben aylık toplu alıyorum ama yine de marketten çıkamıyorum evde herşey var diyorum illa ki bir eksik çıkıyor sıkıntı bende galiba
Kimin kaynanasıııııı buuuuuuuuuuKv geldi
Darısı isteyenlerin başına
Eli kolu dolu gelmiş sağolsun
5 kilo lor
5 kilo tulum peyniri
2 kilo yeşil sogan
1 küçük kasa domates
1 küçük kasa biber bahçeyi toplamışlar
3 kova cennet hurması
Maydanoz
Elma
Ceviz
Yemek yedik yattı yolda kaza varmış çok beklemişler yorulmuş uyudu pamuk prenses
günaydın canım :)
Afiyet olsun canım maşallah eli kolu dolu gelmiş ne güzel :)Kv geldi
Darısı isteyenlerin başına
Eli kolu dolu gelmiş sağolsun
5 kilo lor
5 kilo tulum peyniri
2 kilo yeşil sogan
1 küçük kasa domates
1 küçük kasa biber bahçeyi toplamışlar
3 kova cennet hurması
Maydanoz
Elma
Ceviz
Yemek yedik yattı yolda kaza varmış çok beklemişler yorulmuş uyudu pamuk prenses
hepsi buradadan sipariş verdim bendegünaydınnnnnnnnnnnnn
eşim gitti ben sahalara döndüm
herkes nasıl
yaa ben evlendiğimden beri eşim şehir dışında çalıştı.. sonrada atandı yine şehir dşında... o kadar alışmışımki tek olmaya
o gelince sanki düzenim bozuluyor2 gün sorna hadi sen git diyorum
temelli döndüğünde ne yapacam bilmiyorum
ama iyi yanlarıda var... eve geldiğimde ev derli toplu oluyıor.. çok güzel yemek yapıyor yemek hazır oluyor
gece bebeğe bakıyor.. rahattım
bugün koşturmacayla geçti yine sabah işe gelmek
herşey ateş pahası.. uzun zamandır alışveriş yapmıdum annemde kaldığım için
50 tlye bütün evi doldururdum pazar alışverişinde
şimdi 100 tlye çeyrek dolmuyor... nasıl olmuş herşey böyle ya...
evde kağıt havlu kalmadı... bugün alacam ama markete girmeye korkuyorum
güle güle kullanın inşallahcuma günü kurutma makinası aldık kızlar çamaşır artık çile oldu bana dün 3 makina yıkadım daha bugünde yıkanır 1 oda sırf çamaşır doluyor dışarıda ipte yok sersem çabuk kurusa kurutmalıkta zor kuruyor pencere açıyorum.Eşime söyledim ben kurutma makinası istiyorum evet elektrk zamlandı ama ben çok yoruluyorum tamam sen beğen alalım dedi grundig 9kg olandan aldık bakalım inşallah iyi çıkar memnun kalırım
bende keşke erkenden öyle düşünseydimhepsi buradadan sipariş verdim bende
teşekkür ederimgüle güle kullanın inşallah
bende keşke erkenden öyle düşünseydim
Güle güle kullan canım bende kredim bitince istiyorum kışın cok zor oluyor çamaşır işi . İki günde kurumuyor .cuma günü kurutma makinası aldık kızlar çamaşır artık çile oldu bana dün 3 makina yıkadım daha bugünde yıkanır 1 oda sırf çamaşır doluyor dışarıda ipte yok sersem çabuk kurusa kurutmalıkta zor kuruyor pencere açıyorum.Eşime söyledim ben kurutma makinası istiyorum evet elektrk zamlandı ama ben çok yoruluyorum tamam sen beğen alalım dedi grundig 9kg olandan aldık bakalım inşallah iyi çıkar memnun kalırım
geçmiş olsungeçen hafta çok hastaydım kızlar perşembe cuma izin aldım.Çocuklarla evde olmak iyi geldi biraz iyileştim eşime dedim gezelim ben çok sıkıldım baya parada harcadık ama iyi geldi gezmek yeni yerleri görmek
inşallah alırsın canım yorumları çok güzeldiGünaydın kızlar sağlıklı mutlu bir hafta olması dileğiyle
Güle güle kullan canım bende kredim bitince istiyorum kışın cok zor oluyor çamaşır işi . İki günde kurumuyor .
güzel günlerde kullan canım hayırlı olsun yatak bende istiyorum her sabah bel ağrısıyla uyanıyoruz.Benimde yazın izne gittiğimde kırıldı gözlük çerçevem dereceside ilerlemiş komple değiştirdik taksit yaptırdım.Yoksa çok zorlanırımGünaydın kızlarMutlu,sağlık,huzur dolu bir hafta olsun hepimize.
Penguen makinan hayırlı olsun.Çok rahat edeceksin valla yıka kurut kaldır öyle pratik oluyor ki
Bizde yatak aldık 20güne gelecek ins. Borçlar iyice arttıEşimin göz numarası ilerlemiş gözlük çevresini yeniledik ve camlar yenilendi 950tl tuttu oda taksit olarak eklendi
Alacak gücümüz yoktu ama bütçeyi zorladık dolar artıyor yataklarda çok güzel indirim var .Artınca hiç alamayız dedik Allah ödeme kolaylığı versin inş.Bizimde belimiz boynumuz çok agrıyor hiçte dinlenemiyorız.İşbir den aldık bizgüzel günlerde kullan canım hayırlı olsun yatak bende istiyorum her sabah bel ağrısıyla uyanıyoruz.Benimde yazın izne gittiğimde kırıldı gözlük çerçevem dereceside ilerlemiş komple değiştirdik taksit yaptırdım.Yoksa çok zorlanırım
iyi yapmışsınız alınan kalıyor bu zamanda ne alırsan karAlacak gücümüz yoktu ama bütçeyi zorladık dolar artıyor yataklarda çok güzel indirim var .Artınca hiç alamayız dedik Allah ödeme kolaylığı versin inş.Bizimde belimiz boynumuz çok agrıyor hiçte dinlenemiyorız.İşbir den aldık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?