🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar

Küçüğümü alerjisi var herhalde gece uykuya dalınca başlıyor öksürüyor bir de burnu kuruyor erkenden uyandık

Kahvaltı hazırlayacağım birazdan
Pazar yapıp kızı bir doktora götüreceğim belki alerji ilacı verir

Sonra kızı kreşe bırakacağım bugün kırmızı günükurabiye de yaptım göndereceğim

Ordan büyük için hastaneye gideceğim raporu çıkarmaya bugün yoğun bir gün beni bekliyor

Gelmiş olsun canım kolay gelsin

Merhaba forumda gezinirken gördüm mesajınızı bende hamileyim şimdi ve tayinciyiz yaza. Eşime açılan yerler hep 4 ve 5. bölge. Bu 3 ayda 15 gün iznini her zaman veriyorlar mı acaba bazen 5 ay demişsiniz. Eş goturulebilen kaydırma olmayan bir yer yazmaya çalışacak ama bilmiyoruz tabi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Siz de zor zamanlardan gecmissinizdir şimdi bir yere yerlesebilmenize çok sevindim

Slm kızlar Sabah 7de kalktım.
Eşim diyor yatsa na niye kalkiyon
Oğlanı uyandıracak dedim.oģlumun hali yoktu bende okula gondermedim. Dinlensin dedim.eşim nescafe yaptı içtik o ise gitti bende evdeki islere giriş tim.
Salunun 2 Halısı ni sildim. Bu aspirin bi harika..
Salonun camlarını sildim
Koltukların örtüsünü yîkadım astım
Koltukları süpürdüm
Perdeleri oğlum iyilessin o zman yikarim o asiyor. Koltukarı belki yarın silerim.komşum çağırdı kahveye.aslında dün çağırdı bu güne söz verdim.
Tavuklu patates yemeği yaptım. Dünden çok az mantar sote var
Kızı okula bırakıp öğretmene hediye almaya gidecem.hızlıca bişeler e bakmam lazım.

izin konuları net değil asla net olmadı geçen yıl bile izinler kapandı en üstteki komutan karar veriyor genelde eş götürülen yerler yazmaya çalışsın sizde gidin eşinizle çok zor olur sizin için eş götürülemeyen yer olsa bile merkezlerde lojmanlar var siz oraya oturursunuz 2 haftada bir gelir eşinizi öyle yapan var bizim lojmanda araba kullanmayı biliyorsanız hiç tereddüt bile etmeyin derim gidin( eğer çalışmıyorsanız ya da ücretsiz izin alacaksanız)

Allah rahmet eylesin çok gençmiş

Biz de öyle düşünüyoruz eş goturulebilir olmasına dikkat edecek ama işte belli de olmuyor ya tercih dışı da gelebiliyor. Sözleşmeli öğretmendim ben kadroya yeni geçtim eşim bana tabiydi 3 yıl şimdi ben ona tâbi olacağım artık. Allah nasip ederse doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım.
Ahh o araba kullanma kanayan yaram tam öğrenecektim hamile kaldım doktorum biraz ertele dedi.
Herkesin başta yaşadığını biz daha yeni yaşayacağız benim sözleşme durumundan dolayı hayırlısı olur inşallah bakalım çok teşekkür ederim cevabınız için
Eğer başka bir öneriniz varsa seve seve dinlerim aslında bizde şu an doğuda sayılırız ama 3. bölge olarak geçiyor o yüzden 4 ya da 5 göreceğiz bakalım

Biz Van merkezdeyiz burayı yazın çok güzel gezilecek yerler var bende kullanamıyorum araba ehliyetim var ama panik oluyorum titremeye başlıyorum trafiğe çıkınca.Başkale 5. bölgeymiş ordan gelen arkadaş var merkezle kıyaslanamaz dedi ama eşi orda karakolda kalan ailesi merkezde olanda var.Sormak istediklerin olursa yazabilirsin bildiğim yerden çıkarsa cevaplarım :) bende ilk defa geldim eşimle ilkinde yeni dogum yapmıştım gitmedim ama hata etmişim ücretsiz alıp gidebilirdim ama babam yeni vefat etmişti annem tek kalacaktı oda hasta olur diye çok korktum aslında kızıma baktı üzülmeye vakti kalmadı bazen isyan bile ediyordu kocam öldü derdime bile yanacak vakit kalmıyor sizden diye

Allah rahmet eylesin canım hayat çok kısa

Çok teşekkür ederim babanızın mekanı cennet olsun. Benim annem de akciğer kanseri aslında bende o yüzden ailemin yanına gitmek istiyorum ama bir yandan da eşimden ayri kalamam gibi geliyor. Sanırım çözümü eşimin eş goturulebilir bir garnizona gitmesi benim de ücretsiz izne ayrılmam böylece hem annemi görebilirim hem de eşimle gidebilirim.
Van açılmış bize de eşim yazacak zaten şu anda araştırıyormuş hangileri kaydırma değil diye ben Hakkari ya da Şırnak tan tedirgin oluyorum. Siz peki doğudan tekrar Van a mi geçtiniz yani 5 ten 4 e mi verdiler gerçi Van güzel yerdir diye düşünüyorum ama umarım rahatsinizdir. Ayağınıza taş değmesin

Teşekkür ederim.Allah annenize ve bütün hastalara şifa versin inşallah.Ben ankaradan geldim eşim önce şırnak silopiye gitti o zaman büyük kızım yeni doğmuştu ordan geldi 4 yıl ankarada kaldık geçen yıl buraya geldik sınıfını bilmiyorum eşinin van güzel hakkaride de lojman varmış onu duydum.Buralarda akraba olmayınca asker eşleri olarak birbirinden destek alıyorsun.Benim bildigim kaydırma değil burası lojman ve eşlerin çalıştıgı yer aynı yerde.Şırnak silopi varsa listede ordada lojman ve misafirhane var eşim söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…