Gelmiş olsun canım kolay gelsinGünaydın kızlar
Küçüğümü alerjisi var herhalde gece uykuya dalınca başlıyor öksürüyor bir de burnu kuruyorerkenden uyandık
Kahvaltı hazırlayacağım birazdan
Pazar yapıp kızı bir doktora götüreceğim belki alerji ilacı verir
Sonra kızı kreşe bırakacağım bugün kırmızı günükurabiye de yaptım göndereceğim
Ordan büyük için hastaneye gideceğim raporu çıkarmaya bugün yoğun bir gün beni bekliyor
Merhaba forumda gezinirken gördüm mesajınızı bende hamileyim şimdi ve tayinciyiz yaza. Eşime açılan yerler hep 4 ve 5. bölge. Bu 3 ayda 15 gün iznini her zaman veriyorlar mı acaba bazen 5 ay demişsiniz. Eş goturulebilen kaydırma olmayan bir yer yazmaya çalışacak ama bilmiyoruz tabi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Siz de zor zamanlardan gecmissinizdir şimdi bir yere yerlesebilmenize çok sevindimbende senin gibiydim canım eşim asker şarka gideceği belli oldu ara tayinde bende erken dogum yaptım babalık izni vb derken kızım 1 aylıkken gitti eşimokyonus eşi gibi 3-4 ay da bazen 5 ayda bir 15 günlüğüne geldi kızım babasını bilmiyordu annemle kaldık 2 yıl sonra eşim geldi.Baya zorlandım araba kullanamıyorum çocuk hasta olsa abimleri arıyordum
izin konuları net değil asla net olmadı geçen yıl bile izinler kapandı en üstteki komutan karar veriyor genelde eş götürülen yerler yazmaya çalışsın sizde gidin eşinizle çok zor olur sizin içinMerhaba forumda gezinirken gördüm mesajınızı bende hamileyim şimdi ve tayinciyiz yaza. Eşime açılan yerler hep 4 ve 5. bölge. Bu 3 ayda 15 gün iznini her zaman veriyorlar mı acaba bazen 5 ay demişsiniz. Eş goturulebilen kaydırma olmayan bir yer yazmaya çalışacak ama bilmiyoruz tabi. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Siz de zor zamanlardan gecmissinizdir şimdi bir yere yerlesebilmenize çok sevindim
Allah rahmet eylesinGunaydin kızlar
Cok sevdiğim bir ablanın vefat ettiğini öğrendim . Buraya ilk geldiğimde bana cok yardımcı olmustu üzerimde emeği cok . Nasıl üzüldüm 44 yaşında gencecik bir kadın . Beş çocuk kaldı torunu olacaktı 3 ay sonra .
Biz de öyle düşünüyoruz eş goturulebilir olmasına dikkat edecek ama işte belli de olmuyor ya tercih dışı da gelebiliyor. Sözleşmeli öğretmendim ben kadroya yeni geçtim eşim bana tabiydi 3 yıl şimdi ben ona tâbi olacağım artık. Allah nasip ederse doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım.izin konuları net değil asla net olmadı geçen yıl bile izinler kapandı en üstteki komutan karar veriyor genelde eş götürülen yerler yazmaya çalışsın sizde gidin eşinizle çok zor olur sizin içineş götürülemeyen yer olsa bile merkezlerde lojmanlar var siz oraya oturursunuz 2 haftada bir gelir eşinizi öyle yapan var bizim lojmanda araba kullanmayı biliyorsanız hiç tereddüt bile etmeyin derim gidin( eğer çalışmıyorsanız ya da ücretsiz izin alacaksanız)
Biz Van merkezdeyiz burayı yazın çok güzel gezilecek yerler var bende kullanamıyorum araba ehliyetim var ama panik oluyorum titremeye başlıyorum trafiğe çıkınca.Başkale 5. bölgeymiş ordan gelen arkadaş var merkezle kıyaslanamaz dedi ama eşi orda karakolda kalan ailesi merkezde olanda var.Sormak istediklerin olursa yazabilirsin bildiğim yerden çıkarsa cevaplarım :) bende ilk defa geldim eşimle ilkinde yeni dogum yapmıştım gitmedim ama hata etmişim ücretsiz alıp gidebilirdim ama babam yeni vefat etmişti annem tek kalacaktı oda hasta olur diye çok korktum aslında kızıma baktı üzülmeye vakti kalmadı bazen isyan bile ediyordu kocam öldü derdime bile yanacak vakit kalmıyor sizden diyeBiz de öyle düşünüyoruz eş goturulebilir olmasına dikkat edecek ama işte belli de olmuyor ya tercih dışı da gelebiliyor. Sözleşmeli öğretmendim ben kadroya yeni geçtim eşim bana tabiydi 3 yıl şimdi ben ona tâbi olacağım artık. Allah nasip ederse doğumdan sonra ücretsiz izne ayrılacağım.
Ahh o araba kullanma kanayan yaram tam öğrenecektim hamile kaldım doktorum biraz ertele dedi.
Herkesin başta yaşadığını biz daha yeni yaşayacağız benim sözleşme durumundan dolayı hayırlısı olur inşallah bakalım çok teşekkür ederim cevabınız için
Eğer başka bir öneriniz varsa seve seve dinlerim aslında bizde şu an doğuda sayılırız ama 3. bölge olarak geçiyor o yüzden 4 ya da 5 göreceğiz bakalım
721 i gördü canım halimiz ne olacak bilmiyorum dün un bulamadım markette düşünMerhaba arkadaşlar .. çocukları kreşe bıraktım dermapen randevum vardı ona geldim .. altına bölmüş ya 710 lirayı görmüş
Allah rahmet eylesin canım hayat çok kısaGunaydin kızlar
Cok sevdiğim bir ablanın vefat ettiğini öğrendim . Buraya ilk geldiğimde bana cok yardımcı olmustu üzerimde emeği cok . Nasıl üzüldüm 44 yaşında gencecik bir kadın . Beş çocuk kaldı torunu olacaktı 3 ay sonra .
Dermapen ne için yaptırıyorsun canım memnun musunMerhaba arkadaşlar .. çocukları kreşe bıraktım dermapen randevum vardı ona geldim .. altına bölmüş ya 710 lirayı görmüş
Çıksın bakalım nereye kadar çıkacak721 i gördü canım halimiz ne olacak bilmiyorum dün un bulamadım markette düşün
önceden 680 diyorlardı en tepe şimdi 800 den bahsediyorlarÇıksın bakalım nereye kadar çıkacak
Çok teşekkür ederim babanızın mekanı cennet olsun. Benim annem de akciğer kanseri aslında bende o yüzden ailemin yanına gitmek istiyorum ama bir yandan da eşimden ayri kalamam gibi geliyor. Sanırım çözümü eşimin eş goturulebilir bir garnizona gitmesi benim de ücretsiz izne ayrılmam böylece hem annemi görebilirim hem de eşimle gidebilirim.Biz Van merkezdeyiz burayı yazın çok güzel gezilecek yerler var bende kullanamıyorum araba ehliyetim var ama panik oluyorum titremeye başlıyorum trafiğe çıkınca.Başkale 5. bölgeymiş ordan gelen arkadaş var merkezle kıyaslanamaz dedi ama eşi orda karakolda kalan ailesi merkezde olanda var.Sormak istediklerin olursa yazabilirsin bildiğim yerden çıkarsa cevaplarım :) bende ilk defa geldim eşimle ilkinde yeni dogum yapmıştım gitmedim ama hata etmişim ücretsiz alıp gidebilirdim ama babam yeni vefat etmişti annem tek kalacaktı oda hasta olur diye çok korktum aslında kızıma baktı üzülmeye vakti kalmadı bazen isyan bile ediyordu kocam öldü derdime bile yanacak vakit kalmıyor sizden diye
Teşekkür ederim.Allah annenize ve bütün hastalara şifa versin inşallah.Ben ankaradan geldim eşim önce şırnak silopiye gitti o zaman büyük kızım yeni doğmuştu ordan geldi 4 yıl ankarada kaldık geçen yıl buraya geldik sınıfını bilmiyorum eşinin van güzel hakkaride de lojman varmış onu duydum.Buralarda akraba olmayınca asker eşleri olarak birbirinden destek alıyorsun.Benim bildigim kaydırma değil burası lojman ve eşlerin çalıştıgı yer aynı yerde.Şırnak silopi varsa listede ordada lojman ve misafirhane var eşim söylemişti.Çok teşekkür ederim babanızın mekanı cennet olsun. Benim annem de akciğer kanseri aslında bende o yüzden ailemin yanına gitmek istiyorum ama bir yandan da eşimden ayri kalamam gibi geliyor. Sanırım çözümü eşimin eş goturulebilir bir garnizona gitmesi benim de ücretsiz izne ayrılmam böylece hem annemi görebilirim hem de eşimle gidebilirim.
Van açılmış bize de eşim yazacak zaten şu anda araştırıyormuş hangileri kaydırma değil diye ben Hakkari ya da Şırnak tan tedirgin oluyorum. Siz peki doğudan tekrar Van a mi geçtiniz yani 5 ten 4 e mi verdiler gerçi Van güzel yerdir diye düşünüyorum amaumarım rahatsinizdir. Ayağınıza taş değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?