- 20 Temmuz 2015
- 1.836
- 5.103
- 158
- 30
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin insSelamün aleyküm arkadaşlar .. hayırlı günler dilerim .. dün ve bugün harcama yapmadım .. eşim göreve gitti bir süre yok .. köyden un bulgur salça ayva hurma nar ekmek yoğurt süt tereyağı zeytin zeytinyağı fındık fıstık tavuk dondurma geldi bi süre alışveriş yapmam bereketli olsun inşallah
Sağol canım benimKimin kaynanasıııııı buuuuuuuuuu
Güle güle afiyetle yiyin zeynom
Evet her zaman cömetti kaynanam sağolsunAfiyet olsun canım maşallah eli kolu dolu gelmiş ne güzel :)
afiyet olsun agız tadıyla yersiniz inşallahSelamün aleyküm arkadaşlar .. hayırlı günler dilerim .. dün ve bugün harcama yapmadım .. eşim göreve gitti bir süre yok .. köyden un bulgur salça ayva hurma nar ekmek yoğurt süt tereyağı zeytin zeytinyağı fındık fıstık tavuk dondurma geldi bi süre alışveriş yapmam bereketli olsun inşallah
Allah kavuştursun canımgünaydınnnnnnnnnnnnn
eşim gitti ben sahalara döndüm
herkes nasıl
yaa ben evlendiğimden beri eşim şehir dışında çalıştı.. sonrada atandı yine şehir dşında... o kadar alışmışımki tek olmaya
o gelince sanki düzenim bozuluyor2 gün sorna hadi sen git diyorum
temelli döndüğünde ne yapacam bilmiyorum
ama iyi yanlarıda var... eve geldiğimde ev derli toplu oluyıor.. çok güzel yemek yapıyor yemek hazır oluyor
gece bebeğe bakıyor.. rahattım
bugün koşturmacayla geçti yine sabah işe gelmek
herşey ateş pahası.. uzun zamandır alışveriş yapmıdum annemde kaldığım için
50 tlye bütün evi doldururdum pazar alışverişinde
şimdi 100 tlye çeyrek dolmuyor... nasıl olmuş herşey böyle ya...
evde kağıt havlu kalmadı... bugün alacam ama markete girmeye korkuyorum
Hayırlı olsun canım güle güle kullancuma günü kurutma makinası aldık kızlar çamaşır artık çile oldu bana dün 3 makina yıkadım daha bugünde yıkanır 1 oda sırf çamaşır doluyor dışarıda ipte yok sersem çabuk kurusa kurutmalıkta zor kuruyor pencere açıyorum.Eşime söyledim ben kurutma makinası istiyorum evet elektrk zamlandı ama ben çok yoruluyorum tamam sen beğen alalım dedi grundig 9kg olandan aldık bakalım inşallah iyi çıkar memnun kalırım
Aleyküm selam ağız tadıyla yiyin inşallah afiyet olsunSelamün aleyküm arkadaşlar .. hayırlı günler dilerim .. dün ve bugün harcama yapmadım .. eşim göreve gitti bir süre yok .. köyden un bulgur salça ayva hurma nar ekmek yoğurt süt tereyağı zeytin zeytinyağı fındık fıstık tavuk dondurma geldi bi süre alışveriş yapmam bereketli olsun inşallah
Bereketli olsun afiyet olsunSlm kızlar .benim kış temizliği yılan hikayesine dönmüştü eşim rapor alınca.
Cumartesi gece eve vardık. Sabah çamaşır serdigimbalkonu yıkamak la başlamış bulundum islere.
3mak.çamaşır yîkadım. Balkonları yîkadım. Mermerlerini sildim.
cikarmadigim az bi kışlık kıyafet vardı onlarida çıkardım.
sandığımı düzledim. Wcyi yîkadım. Alışverişe çıktık.
bimde 500 küsür harcadık. Ordan şoka, kasaba,peynirci ye, başka bi yerel markete daha gittik.heralde 1000tlye yakın harcamisizdir.geldik eşyaları yerleştirdim
nevresimleri değiştirdim. Kızı yîkadım .kendim duş aldım.
Dün güya pazardi hiç oturmadım. Çamaşırları katladım ütü de yaptım. Sonra koltuğa yıgilmisim. Oglana yediğimiz cips sofrasını kaldırın diyorum.herşeyide ben yapıyorum diyorah ah
Sabahta ortalığı topladım. Mutfağın sTor perdesini sildim.camlarını sildim.Bul .mak.çektim sildim.çamaşır mak.çekmedim ya ağır zaten belim ağrıdı.
Çok şükür mutfağın Halısı ni serdim.oğlanın camını sildim
Banyoyu ayrıntılı yîkadım
Çamaşır serdim.daha cok işler yaptım ama artık yazmaya utanıyorum.
Şuan ayaklarım sizliyor. Brokoli haşladım kendime yer biraz yatarım
yarında salonu bitirir Halısı ni sererim.
Öğleden sonra yapacam demiştin. Demekki durmus minik cadiKahvaltıdan sonrabulaşık makinasını yerleştirdim evi süpürüp sildim toz aldım balkon yıkadım çamaşır astımilk defa küçük kızım evdeyken hepsini yapabildim
Küçüğümü biraz parka götürdüm ordan kreşe bırakıp pazara uğradım biraz yeşillik,,, Marul,,, salatalık,,, domates,,, kereviz aldım devamını yarın yaparım 40 tl gitti
Eve geldim mercimek çorbası pişirdim
Küçüğüm kısır istiyordu malzemeleri yıkadım doğradım yanına ayran turşu yeter çok şükür büyüğümün dünden yemeği var zaten
Tuzlu kurabiye pişirdimkakaolu kurabiye de var 2 gün yeter
Şimdi dinlenme zamanı
Yaaaa kolay mı 9 gündür başını dinlemiştinCok yorgunum kızlar
Ohhh afiyet olsun benim canım çekti mantar yarın alayım pazardanÖğleden sonra yapacam demiştin. Demekki durmus minik cadi
Mantar sote
Bulgur pilavı yaptim. Acebek Yemeğide var.yanına turşu yoğurt. Çok şükür halimize
Bi 9 güne daha ihtiyacım varYaaaa kolay mı 9 gündür başını dinlemiştin
Neyse şubat tatiline artıkBi 9 güne daha ihtiyacım var
Benim kızlar tam siirtli pırasa yaptım biz bunu sevmeyiz diyorlar
Her gün et , dolma istiyorlar
Canım benim gönlü eli bol şekerimNeyse şubat tatiline artık
Yaaa kuzum bana gönder cadıları ne isterlerse yaparım ben
Ayyy ben masterchef e bakıyorum ıslak hamburger yapıyorlarCanım benim gönlü eli bol şekerim
Evet 15 tatilde evde kalacağım gitmeyeceğim bir yere dinleneceğim güzelce
Hükümet kadını izliyorum cok eğlenceli
İslak hamburger güzel mi hiç yemedimAyyy ben masterchef e bakıyorum ıslak hamburger yapıyorlar
BEnde yemedim kız ama merak ediyorum. Zaten izlerken kız uyandı onun yanına geçtim ben de uyumuşumİslak hamburger güzel mi hiç yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?