🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selamün aleyküm arkadaşlar .. hayırlı günler dilerim .. dün ve bugün harcama yapmadım .. eşim göreve gitti bir süre yok .. köyden un bulgur salça ayva hurma nar ekmek yoğurt süt tereyağı zeytin zeytinyağı fındık fıstık tavuk dondurma geldi bi süre alışveriş yapmam bereketli olsun inşallah

Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin ins

Slm kızlar .benim kış temizliği yılan hikayesine dönmüştü eşim rapor alınca.
Cumartesi gece eve vardık. Sabah çamaşır serdigimbalkonu yıkamak la başlamış bulundum islere.
3mak.çamaşır yîkadım. Balkonları yîkadım. Mermerlerini sildim.
cikarmadigim az bi kışlık kıyafet vardı onlarida çıkardım.
sandığımı düzledim. Wcyi yîkadım. Alışverişe çıktık.
bimde 500 küsür harcadık. Ordan şoka, kasaba,peynirci ye, başka bi yerel markete daha gittik.heralde 1000tlye yakın harcamisizdir.geldik eşyaları yerleştirdim
nevresimleri değiştirdim. Kızı yîkadım .kendim duş aldım.
Dün güya pazardi hiç oturmadım. Çamaşırları katladım ütü de yaptım. Sonra koltuğa yıgilmisim. Oglana yediğimiz cips sofrasını kaldırın diyorum.herşeyide ben yapıyorum diyorah ah
Sabahta ortalığı topladım. Mutfağın sTor perdesini sildim.camlarını sildim.Bul .mak.çektim sildim.çamaşır mak.çekmedim ya ağır zaten belim ağrıdı.
Çok şükür mutfağın Halısı ni serdim.oğlanın camını sildim
Banyoyu ayrıntılı yîkadım
Çamaşır serdim.daha cok işler yaptım ama artık yazmaya utanıyorum.
Şuan ayaklarım sizliyor. Brokoli haşladım kendime yer biraz yatarım
yarında salonu bitirir Halısı ni sererim.

afiyet olsun agız tadıyla yersiniz inşallah

Allah kavuştursun canım

Yaaa bazen rahatlık oluyor uzakta yaşamak
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
Aleyküm selam ağız tadıyla yiyin inşallah afiyet olsun
Bereketli olsun afiyet olsun

Ohhh bayağı işler de yapılmış ellerine sağlık

Kahvaltıdan sonrabulaşık makinasını yerleştirdim evi süpürüp sildim toz aldım balkon yıkadım çamaşır astım ilk defa küçük kızım evdeyken hepsini yapabildim

Küçüğümü biraz parka götürdüm ordan kreşe bırakıp pazara uğradım biraz yeşillik,,, Marul,,, salatalık,,, domates,,, kereviz aldım devamını yarın yaparım 40 tl gitti

Eve geldim mercimek çorbası pişirdim
Küçüğüm kısır istiyordu malzemeleri yıkadım doğradım yanına ayran turşu yeter çok şükür büyüğümün dünden yemeği var zaten
Tuzlu kurabiye pişirdim kakaolu kurabiye de var 2 gün yeter
Şimdi dinlenme zamanı

Öğleden sonra yapacam demiştin. Demekki durmus minik cadi
Mantar sote
Bulgur pilavı yaptim. Acebek Yemeğide var.yanına turşu yoğurt. Çok şükür halimize

Akşam menüm tavuk ve bulgur pilavı diye düşündüm yogurt çorbası yapayım diyordum yarmayı ıslattım dün akşam onuda yarına yaparım dolapta dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…