Uyudun dimi yineSlm kızlar
Oğlum sabah kahvalti istedi hiç yapmazdı. Çayını da içti sıcak sıcak gitti okula.
Bende bi bardak çay içtim yatakları topladım. Kız uyuyordu.
Koltukta battaniyenin altinda yine uyumuşum. 2gündur de bunu yapıyorum
Sonra kahvaltı yaptım kız i kaldırdım oda yaptı kahvaltısını.
Ortalığı süpürdüm. Banyoyu sildim
Çamaşır serdim.mutfağı topladım. Kızla ders çalıştık. Duş aldım giyindim.kız hala ders yapıyor birazdan okula bırakacam
Okuldan çıkınca markete uğrarim.soğan kalmamış köfte yapacam bugün kıymayı çıkardım.
Eve gelince namaz kılar köfte yi yogurr dolaba koyarım. Sonrası yatış tv telefon keyfi
O pasta dan bende istiyomSelam kahvaltı sonrasında evi süpürdüm bulaşık makinasını yerleştirdim toz aldım
Bir tek silme kaldı haftasonu kızlar evde temixlikle uğraşmayayım
Küçüğü kreşe götürürken anneme uğradım dün yaptığım pastadan verdim
Kızı bırakıp eve gelirken baktım botu gelmiş aldım
Ayyy kuzum heyecanla bekliyordu akşama görür artık
Offffff Rabbim çocuklarına sabır versin mekanı cennet olsunCanlarım güzellerim ben geldim
Ne güzelsiniz beni merak etmişsiniz cok mutlu oldum
Vefat eden arkadaşımın taziyesine gidip geldim uç gün kucuk cocugu bendeydi onunla ilgilendim cok kötüydüm hiç telefonu falan elime alamadım .
Allah sağlık versin gerisi hallolur hiç birseyi kafayı takmaya değmiyor . Arkadaşımın da mekanı cennet olsun Allah çocuklarına, ailesine sabır versin
Hepsi senin olsun cağnımmmmSlm kızlar
Oğlum sabah kahvalti istedi hiç yapmadı. Çayını da içti sıcak sıcak gitti okula.
Bende bi bardak çay içtim yatakları topladım. Kız uyuyordu.
Koltukta battaniyenin altinda yine uyumuşum. 2gündur de bunu yapıyorum
Sonra kahvaltı yaptım kız i kaldırdım oda yaptı kahvaltısını.
Ortalığı süpürdüm. Banyoyu sildim
Çamaşır serdim.mutfağı topladım. Kızla ders çalıştık. Duş aldım giyindim.kız hala ders yapıyor birazdan okula bırakacam
Okuldan çıkınca markete uğrarim.soğan kalmamış köfte yapacam bugün kıymayı çıkardım.
Eve gelince namaz kılar köfte yi yogurr dolaba koyarım. Sonrası yatış tv telefon keyfi
O pasta dan bende istiyom
Söz bak içindeki muzlari hiç çikarmam
Ay çok üzüldüm. Neden vefat etti acaba.Canlarım güzellerim ben geldim
Ne güzelsiniz beni merak etmişsiniz cok mutlu oldum
Vefat eden arkadaşımın taziyesine gidip geldim uç gün kucuk cocugu bendeydi onunla ilgilendim cok kötüydüm hiç telefonu falan elime alamadım .
Allah sağlık versin gerisi hallolur hiç birseyi kafayı takmaya değmiyor . Arkadaşımın da mekanı cennet olsun Allah çocuklarına, ailesine sabır versin
Amin cnm cok sağolAy çok üzüldüm. Neden vefat etti acaba.
Öf küçük çocuguda varmış .
ALLAH razı olsun senden.bakmış ilgilenmissin.
Mekanı cennet olsun
Rabbim çocuklar ına uzun Ömür versInAmin cnm cok sağol
Uzak olsun herkesten akciğer kanseri
Amin cnmRabbim çocuklar ına uzun Ömür versIn
BurdayımMarkete gittim geldim Ayyy yine zam 30 lu yumurta 38 olmuş
3 tepsi tereyağlı açma yaptım kızlar kapış kapış
2 tepsi de pizza yqptım
Bugün çok hamaratım aaaaaaaaO1deren87 benden daha da hamarat gel de yaz bakalım neler yaptın
Nolcak bu zamlar.Markete gittim geldim Ayyy yine zam 30 lu yumurta 38 olmuş
3 tepsi tereyağlı açma yaptım kızlar kapış kapış
2 tepsi de pizza yqptım
Bugün çok hamaratım aaaaaaaaO1deren87 benden daha da hamarat gel de yaz bakalım neler yaptın
Ohhh ellerine sağlık. Menülerin beğendim İyi fikir oldu bana daBurdayım
Bugün ailecek evdeydik. Buzlukta hamurisi kalmamış okul için. Girdim mutfaga
Kakolu kek
Kömbe
Açma
Sigara böreği (yufka sini ben actim)
Kol böreği. Yaptım. Dünden de koftemin hamurundan artmıştı onada biraz köfte yapıp fırına attim.
Çamaşır yıkadım. Astım .eşim çocuklara ders yaptırdı. 5 günlük yemek listesi yaptım
Pazar kuru fasülye. Pilav .yoğurt
Pazartesi fırında somon.patates salata
Salı kıymalî makarna .salata
Çarşamba kıymalî bezelye pilav
Perşembe Firinın bir kenarına kıymalî patates bi kenarına bana karniyarik.pilav salata. ..
Cumada gelsin bakalım. Belki çocuklar bişe ister onu yaparim.şimdi Kalkim de namazımi kılayim
Hayat çok pahalandı canım ama ihtiyaçlar bitmiyor illa ki bir eksik çıkıyor Rabbim kazanma gücü versin napalımSelam kızlar
Volkan Konak I dinliyorum kanal d
Benim almak istedogim şeyler var erteliyorum cok pahalı diye ama fiyatta hiç düşmüyor hep artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?