- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Amin cnm ihtiyaçlar hiç bitmiyor zatenHayat çok pahalandı canım ama ihtiyaçlar bitmiyor illa ki bir eksik çıkıyor Rabbim kazanma gücü versin napalım
Aldım bitti bileAmin cnm ihtiyaçlar hiç bitmiyor zaten
Benimkiler büyük kalemler kredi bitsin gözü karartıp alacağım
İlk kirayı aldın mı
Bugün öğlen aldım geceden öğlene kadar düşünme süresi vermiştim kendimegerçekten evde kolaylığa çok ihtiyacım var.Aksamlari hem yemek hem genel ev işleri hemde çocuklar derken çok zor oluyor.is yapayım dersem çocuklar ihmal oluyor.Cocuklarla ilgileneyim desem ev almış başını gidiyor.Supurme işi zaten fena halde kanayan yaram hergun mutlaka süpürge istiyor ev.
Alırız kızzzz şişiiiitttttt ne kadar o pantolonlarSevabına bana arazi pantolonu alın kızlar aranızda para toplayıp
Hahahah kestane balıııÖncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlarCankusunannesi
Penguen saglik olsun cnm ne sınavı açıktan bir bölüm mü okuyorsun
Öncelikle Kebab, turunçgil,şalgam diyarından herkese selamlar girişli bir selam bekliyorumHahahah kestane balııı
Kapıdayımmm aççççÖncelikle Kebab, turunçgil,şalgam diyarından herkese selamlar girişli bir selam bekliyorum
Hadi kahveye gel bana biraz gıybet yapalim
Bana da eşim geçen diyor ki kendine takmalık bileklik filan ayırdın mı altınlardanSelam kızlar.Kuyumcu gezesim var bir sürü şey beğendim ama alamıyorum
Teşekkür ederim Zeyno ben bot istiyorum alsın diye ama giymem boşuna para verme diyor bir türlü ikna edemedimSelam kızlar mutlu pazarlar 2 gündür sular kesik sitenin depoları temizleniyormuş işleri toparladım ama çocukların banyosu duruyor inşallah gelir
Cedric1003 başınsağolsun tekrar canım
okyonus bende o durumdayım biraz daha para geçerse elime bileklik almak istiyorum
Kmsl Hnd güzel günlerde giysin fıstık
Bereketli olsunDün gezdik biraz kv elbise ceket aldı onu gezdirdim mağaza mağaza
Evde de eksikler vardı tavuk, bebek bezi, meyvesuyu, kaşar, sucuk, peçete, ped,çırpıcı, cips 205 TL kv ödedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?