Sağol canım bugün dah iyi 85 yaşındaGeçmiş olsun cnm cok yaşlı mi ananen Allah şifa versin
Benimde okulda bugün stajyer öğrenci vardı hiç yorulmadım
Keske hep gelseler
Valla canım eşimde ofiste tek konuştuğumuz ekonomi diyor.Eve geldim hava bugün soguk ve yağmurlu
Hemen taze fasülye ve erişte yaptım birazdan yoğurt turşu çıkartıp yeriz
Öğretmenlere zam gündem de insallah olur
Kendimi geçtim ben çift maasliyim.
Ek ders alamayan öğretmenin maaşı 5000
Lise mezunu bekçi bile öğretmenden fazla oluyor ben onlar az alsın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bu kadar önemli bir meslekte maddi olarak tatmin edilmeli . Öğretmenler odasında tek gündem ekonomi fiyatlar .
Allah hepimizin yardımcısı olsunValla canım eşimde ofiste tek konuştuğumuz ekonomi diyor.
Memurların maaşı hiç gündemde değil. Boşuna mi okudu sınavdan sınava koştu bu millet.
Asgari ücret yükselecek diyor inanin isterim yükselsin ama memur maaşı da yükselsin.zaten bu gidişle memurda asgariye yakın maaş olacak.
Ay çok sinirliyim bugün .memurlar nolcak hiç kimsenin umrunda degil
AminnAllah hepimizin yardımcısı olsun
Ben cuma günü aldırdım eşime 30tl den almış fişe baktım.Ayin 22i 23 gibi 5kilo unu 26ya almıştım
Salı günü gittim 31olmustu
Bugün gittim 38 olmuş Bimde.
Gerçekten yazık bu millete.
İzmirde 2.5tl ekmeköğlen yemeği dışarıda yedim 22 o 45 tl pul biber aldım akşamda un alayım diyorum 5 kglık ekmeğe zam geldi 2.50 oldu Van da kızlar
1.80 olmuştu geçen ay şimdi 2.50 sabahtan satılmaya başladı ama vali onay vermemiş nasıl olacak bilmiyorumİzmirde 2.5tl ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?