- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 40
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Ne aldınız
Sutcumuz bugün mesaj atmış 7 TL oldu diyeGün geçmiyor ki zam haberine uyanmayalım.Süt ve süt ürünleri zaten pahalı iyice coşacak.
Süte dev zam
Ulusal Süt Konseyi, 3 lira 20 kuruş olan çiğ süt litre tavsiye satış fiyatını yüzde 46.8 artırarak 4 lira 70 kuruşa çıkardı.www.sozcu.com.tr
Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan selamlarCankusunannesi
Penguen saglik olsun cnm ne sınavı açıktan bir bölüm mü okuyorsun
maaşlar dışında hervşeye zam geldi ekonomimiz büyüyorGün geçmiyor ki zam haberine uyanmayalım.Süt ve süt ürünleri zaten pahalı iyice coşacak.
n,Süte dev zam
Ulusal Süt Konseyi, 3 lira 20 kuruş olan çiğ süt litre tavsiye satış fiyatını yüzde 46.8 artırarak 4 lira 70 kuruşa çıkardı.www.sozcu.com.tr
oha demek istiyorumSutcumuz bugün mesaj atmış 7 TL oldu diye
Geçmiş olsun canım şimdi gördümSağol canım.Allah beterinden korusun
Ayyy çok güzel heyecankar canım bunlar Rabbim gönlünüze göree nasip eder inşallahhhhKestane balının diyarı,kara elmasın madencinin ana vatanı Zonguldak'tan herkese selamlar
Nasılsınız
Ben yıl sonu bogusmacalari ile kafamı iş yerinde kaldiramiyorum ev malum curcuna akşamları
Birde ev işine adım attık inşallah hakkımızda hayırlısı tez vakitte satılırsa inşallahEşim arada ev ilanlarına inşaat firmalarına göz at diyor ona bile bakamıyorum.
Muhteşem Kasım indirimderine bile bakamadim(aman çok üzücü sanki)
Ama çok şükür süpürge alabildim bu hengamenin arasında.
Ev değiştirsek coook masrafimiz olacak ufakliga oda yapılacak tekrardan ankastre falanda alınacak.hali perde masrafimizda olur muhtelen.
İnşallah ev işimiz halolsunda masrafına razıyızinşallah hesaplarimizi ona göre yaptık zaten.
Ben pazar günü 5 tl den aldım bakalım bu hafta yapar mı zamGün geçmiyor ki zam haberine uyanmayalım.Süt ve süt ürünleri zaten pahalı iyice coşacak.
Süte dev zam
Benim demek istediklerim bukadarlada sinirli değil amaoha demek istiyorum
İnşallah cainim AminnnAyyy çok güzel heyecankar canım bunlar Rabbim gönlünüze göree nasip eder inşallahhhh
hayırlı zamanda olsun inşallah canım gönlüne göre güzel geniş bir evKestane balının diyarı,kara elmasın madencinin ana vatanı Zonguldak'tan herkese selamlar
Nasılsınız
Ben yıl sonu bogusmacalari ile kafamı iş yerinde kaldiramiyorum ev malum curcuna akşamları
Birde ev işine adım attık inşallah hakkımızda hayırlısı tez vakitte satılırsa inşallahEşim arada ev ilanlarına inşaat firmalarına göz at diyor ona bile bakamıyorum.
Muhteşem Kasım indirimderine bile bakamadim(aman çok üzücü sanki)
Ama çok şükür süpürge alabildim bu hengamenin arasında.
Ev değiştirsek coook masrafimiz olacak ufakliga oda yapılacak tekrardan ankastre falanda alınacak.hali perde masrafimizda olur muhtelen.
İnşallah ev işimiz halolsunda masrafına razıyızinşallah hesaplarimizi ona göre yaptık zaten.
söylenecek çok şey var ama buralarda konuşulmuyor ne yazık kiBenim demek istediklerim bukadarlada sinirli değil ama
Geçmiş olsun cnm cok yaşlı mi ananen Allah şifa versinİyi akşamlar kızlar öğlen Kayınvalidem aradı evdeysen geleyim diye tamam dedim neyse minnoşumu kreşten aldı gelirken
Yaprak sarması yapmıştım artık yanına toplamak çorbası,,, çıtır tavuk,,, salata,,, ayran ekledim
Kahvenin yanına kurabiye de vardı yedik çok şükür
Anneannem rahatsızdı biraz sabahtan beri annemle hastanedeler akşam babama da yemek gönderdim
Aminnn inşallah canmnhayırlı zamanda olsun inşallah canım gönlüne göre güzel geniş bir ev
geçmiş olsun canım Allah şifa versinİyi akşamlar kızlar öğlen Kayınvalidem aradı evdeysen geleyim diye tamam dedim neyse minnoşumu kreşten aldı gelirken
Yaprak sarması yapmıştım artık yanına toplamak çorbası,,, çıtır tavuk,,, salata,,, ayran ekledim
Kahvenin yanına kurabiye de vardı yedik çok şükür
Anneannem rahatsızdı biraz sabahtan beri annemle hastanedeler akşam babama da yemek gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?