🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar Akşam yine alışveriş yaptım tartının pili bitmiş kızların çantası yırtılmış nasıl beceriyorlar vallahi anlamıyorum geçen yıl gitmedi zaten doğru düzgün okula bu yılda 3 aydır gidiyorlar.Küçüğe beğendirdik siparş verdim büyükte beğendi onu daha almadım belki indirim gelir diye

Günaydınkızlar
Kizim hasta.geçen sene okul yoktu bi kere bile hastalanmadılar.ama bu sene her hafta bi nezle gribimiz olur.bugün okula göndermicem kızIMI dinlensin yanımda. Havada yağmurlu yatarizkızımla
Bir kaç lokma Tahinli pekmez yedi.
Çay icirdim sıcak sıcak. Anne iştahım yok diyor.
Dünkü 2.yaptığım mercimek çorbam yine ebitti. Tavuk çıkardım tavuklu yogurtlu çorba yapacam.yatakları topladım. Ortalığı düzelttim.

Dün tavuklu yoğurt çorbası
Tavuk kızartması
Yoğurtlu domatesli makarna yaptım. Çok şükür hepsi bitti
Bugünde pişmiş ispanagim var aslında el açması tepsi böreği yapsam iyi olur ama kızımm yine ateşlendi gece kızımla ilgilenmem lazım vakit bulamam.

Günaydın kızlar dün dolapta tavuk ve mantar vardı onları biber soğanlara karıştırıp sote yaptım bulgur pilavım vardı 2 tabak kadar yanına salata yogurt yedik.Bugün içinde kuru fasulye ıslattım küçük kızım pirinç pilavı istedi yanınada onu yaparım.
akşam hesap kitap yaptık el harçlığı falan yok içinde çok eksideyiz yakıt kasımda 700 gelmiş

İyi geceler kızlar zaman yetmiyor sohbet etmeyi özledim sizlerle çokta geziyoruz bu aralar yetiştiremiyorum hiçbir şeyi
Zeynommmm seviliyorsun
Hayırlı olsun canım eksik hiç bitmiyor ki
Oyyyy kuzum benim mavişim geçmiş olsun
Günaydın arkadaşlar .. dünden kalma nohut pilavım var yanına cacık yaparım kızın bezi bitti bez alınacak
Afiyet olsun canım kızın ne kadarlık hala bez kullanıyorsun herşey çok pahalı arrık
Bir düşünmek lazım var mı bizde o döt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…