Özletme kendini zeynomİyi geceler kızlar zaman yetmiyor sohbet etmeyi özledim sizlerle çokta geziyoruz bu aralar yetiştiremiyorum hiçbir şeyi
Bezler ve pedler de çok pahalanmış.Zamlanmayan birsey yok yetişemiyoruz artıkGünaydın arkadaşlar .. dünden kalma nohut pilavım var yanına cacık yaparım kızın bezi bitti bez alınacak
ınstagramda indirim paylaşılan sayfalar var onları takip etsen baya indirimli bez vardı özellikle sleepyGünaydın arkadaşlar .. dünden kalma nohut pilavım var yanına cacık yaparım kızın bezi bitti bez alınacak
iki katına çıkmış fiyatlarBezler ve pedler de çok pahalanmış.Zamlanmayan birsey yok yetişemiyoruz artık
İnstag kullanmıyorum cnm Migros’a bakıcamınstagramda indirim paylaşılan sayfalar var onları takip etsen baya indirimli bez vardı özellikle sleepy
Geçmiş olsun inşallahSelam canlar
Kızı kreşe yetiştirdim geç kalmışız eşimin halası ameliyat oldu hastaneye geldim şimdi akşama okurum geçmişi
canım amazon sitesinde bezlerde indirim varmış az önce gördüm.Stok için almak istersenİnstag kullanmıyorum cnm Migros’a bakıcam
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun inşallah
Zeynommmm seviliyorsunİyi geceler kızlar zaman yetmiyor sohbet etmeyi özledim sizlerle çokta geziyoruz bu aralar yetiştiremiyorum hiçbir şeyi
Hayırlı olsun canım eksik hiç bitmiyor kiGünaydın kızlar Akşam yine alışveriş yaptım tartının pili bitmiş kızların çantası yırtılmış nasıl beceriyorlar vallahi anlamıyorum geçen yıl gitmedi zaten doğru düzgün okula bu yılda 3 aydır gidiyorlar.Küçüğe beğendirdik siparş verdim büyükte beğendi onu daha almadım belki indirim gelir diye
Oyyyy kuzum benim mavişim geçmiş olsunGünaydınkızlar
Kizim hasta.geçen sene okul yoktu bi kere bile hastalanmadılar.ama bu sene her hafta bi nezle gribimiz olur.bugün okula göndermicem kızIMI dinlensin yanımda. Havada yağmurlu yatarizkızımla
Bir kaç lokma Tahinli pekmez yedi.
Çay icirdim sıcak sıcak. Anne iştahım yok diyor.
Dünkü 2.yaptığım mercimek çorbam yine ebitti. Tavuk çıkardım tavuklu yogurtlu çorba yapacam.yatakları topladım. Ortalığı düzelttim.
Afiyet olsun canım kızın ne kadarlık hala bez kullanıyorsun herşey çok pahalı arrıkGünaydın arkadaşlar .. dünden kalma nohut pilavım var yanına cacık yaparım kızın bezi bitti bez alınacak
Bir düşünmek lazım var mı bizde o döt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?