Hahahhhh7 paket ped aldırdım eşime 250tl tutmuş adam şok1 yıl kullanırım Maaşı alınca birazdaha deterjan sıvı el sabunu ve 3-4kilo köfte alacağım şoka atarım baya gider.Baya stok yaptım Allah ağız tadıyla yemeği kullanmayı nasip etsin inş. Aralık ayı eksiyedüşeceğiz baya.Ocak Şubat gibi düze çıkarız ins
Valla çok zamlanıyor 20li 16lı paketler 40tl. Herseyi alıp eve yığasım var zam gelemeyen ürün yok.Hahahhhhkız gerçekten çok pahalanmış benim büyük kızla beraber ayda 7 paket kullanıyoz
Kız bugün dışarda kimi görsem elinde 5 litrelik yağ vardı bence millet almaya devam ettikçe bu zamlar bitmeyeckValla çok zamlanıyor 20li 16lı paketler 40tl. Herseyi alıp eve yığasım var zam gelemeyen ürün yok.
Evet onu bende duydum geçenlerde kıza dolven ve aferin aldım evde bulunsun diyeVitamin ilaçları,agrı kesici falanda alacağım çocuğun kullandıkları ilaçları valla ilaçtada sıkıntı var dolven ve enterogermina yok piyasada.İlaçlar 5-6euroya anlaşılmış eee şimdi Euro kaç TL oldu dedi oğlanın doktoru firmalar vermiyor dedi.Allahım sen aklımızı koru.
Bizimle alakası yok millet alamamaktan korkuyor artık.130tl tuvalet kağıdı ya.Sütler olmus 10tl.Gübrenin çuvalı 190tl miş hazıranda şimdi 680tl.Artık gübre mazot kurtarmıyor çiftçide dikmeyecek yem pahalı hayvancılık yapan kazanamıyor çiftçinin malı ucuz gidiyor kıtlık olacak diye korkmaya başladım.İzmirde yarım gevrek satılmaya başlandı dedi arkadaş.Allahım nasıl bir düzene girdik aklım almıyor.Kız bugün dışarda kimi görsem elinde 5 litrelik yağ vardı bence millet almaya devam ettikçe bu zamlar bitmeyeck
Offffff çok zor 2020 nin sonunda bir yazı okumuştum 2021 in son ayların kıtlık olacak ekonomi çok dalgalanacak yazıyordu yaaa herşey ayarlanıyor benceBizimle alakası yok millet alamamaktan korkuyor artık.130tl tuvalet kağıdı ya.Sütler olmus 10tl.Gübrenin çuvalı 190tl miş hazıranda şimdi 680tl.Artık gübre mazot kurtarmıyor çiftçide dikmeyecek yem pahalı hayvancılık yapan kazanamıyor çiftçinin malı ucuz gidiyor kıtlık olacak diye korkmaya başladım.İzmirde yarım gevrek satılmaya başlandı dedi arkadaş.Allahım nasıl bir düzene girdik aklım almıyor.
İyiki ev araba aldın artık hayal birsey almakOffffff çok zor 2020 nin sonunda bir yazı okumuştum 2021 in son ayların kıtlık olacak ekonomi çok dalgalanacak yazıyordu yaaa herşey ayarlanıyor bence
Evet canım geçen sene bakıp beğendiğim 2+1 ev 230 bin civarındayken bu sene 500 bin diyorlarİyiki ev araba aldın artık hayal birsey almak
Et al kıyma al kıyma 100tl olmaya yaklaşmış2.5 kilo tereyağı siparişi verdim Kayınvalidemin tanıdığıymış inşallah güzel gelir
Evet toplu yapmayı düşünüyorum eşim bekle 10 gün dedi bakalım kendinin gelme durumu olursa beraber yaparız dedi gelemezse ayrıca para gönderecek stokluk alacağım artık mecburEt al kıyma al kıyma 100tl olmaya yaklaşmış
amin canım hayırlı cumalar yakıt kaç geldi canım sana bize kasım 700Gunaydin kızlar
Hayırlı cumalarbolluk bereket sağlık bizimle olsun . Büyük yatıyordu okula göndermedim hava soguk dinlensin evde
Bize de 400 geldi ve İnan cok yakmadık havalar güzeldi . Soguk aylarda ben 1500 falan bekliyorum . Gecen yıllarda bize kasımda hep 100 falan gelirdi . Bu sene zamlardan dolayı daha az yakrim ama gelen fatura ortada . Alt komşumda bebek var 800 gelmiş . Yazık yanı kadın diyor cok yakmadımamin canım hayırlı cumalar yakıt kaç geldi canım sana bize kasım 700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?