sıfır arabalara çok yüksek canım şubat gibi araba alan arkadaş 255 e aldı sıfır honda cıvıc şimdi 400 oldu diyorlar.Sıfır araç için çip krizi çözülürse bence fiyatlar düşer.İnşallah denk gelir alırsınızKızlar bende arabayı değiştirmek istiyorum ama ev kredimiz bitince ama sonra diyorum sacmalama cedric bir arabaya 500 600 milyar verilirmi . Piyasa ilerde biraz düzelirse sıfır araç almak istiyorum .
bende batıya gidersek bahçeli ev istiyorum. Burdan dönüşe kıbrıs yazalım ordaki evler bahçeli diyor eşim :)))Bende birkaç yıl sonra istiyorum arabayı değiştirmek ama bu şartlarda çok zor
Sen o evlerde kafayı yersinbende batıya gidersek bahçeli ev istiyorum. Burdan dönüşe kıbrıs yazalım ordaki evler bahçeli diyor eşim :)))
bende öyle diyorum kötüymüş evler dökülüyor demişti arkadaş yeni evler yapılıyor çokta güzel diyorlar dedi bakalım seneye tercih yaparken belki en son tercihe yazarız bu yıl dilekçe verdik erteletmek içinSen o evlerde kafayı yersinBöcek yılan çok oluyormus evler çok eski ve eşyalı olduğu millet kötü kullanıyormuş.Su sıkıntısı ver bide depoya su basıyorlarmış gelip gelip.Arkadaşın depodan fare ölüsü çıkmıs Eğitimde çok kötü devlet okulları hep grevde özellere gidiyor çocuklar.
Geçmiş olsun canım ama neden ne oldu kiSelaaammm herkes iyimi
Günlerdir hastaym.. Hala iyileşemedim..
Ups kargo ilede mahkemelik oluodum
Babamdan hepimize bulaştıGeçmiş olsun canım ama neden ne oldu ki
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar sabah köfte ve baharatlı kabuklu patates yaptım büyük kızımın beslenmesine dün kıyma çıkardım akşama çöp şiş yaparım yanına patates ya da makarna bakalım ne isteyecek ev ahalisi.Nar ekşisi sipariş verdim zeytinyağı sipariş verdim onların parası maaşta ödenecek maaştan bişey kalmayacak eksiye düşeriz büyük ihtimalle kendime eşofman takımı almam lazım çocuklarada almam lazım erteliyorum ne zamandır
Yok ya bence verilmezKızlar bende arabayı değiştirmek istiyorum ama ev kredimiz bitince ama sonra diyorum sacmalama cedric bir arabaya 500 600 milyar verilirmi . Piyasa ilerde biraz düzelirse sıfır araç almak istiyorum .
Bizimde daha bikaç ay önce 205 e aldığımız arabaya 290 veriyorlar yaa ne oldu ki bu kadar arttı anlamıyorum paramız eriyor amasıfır arabalara çok yüksek canım şubat gibi araba alan arkadaş 255 e aldı sıfır honda cıvıc şimdi 400 oldu diyorlar.Sıfır araç için çip krizi çözülürse bence fiyatlar düşer.İnşallah denk gelir alırsınız
Geçmiş olsun kuzum neyse bol bol c vitamini alınBabamdan hepimize bulaştı
Neyseki covid değil
Ups kargoda kızın mamasını kaybetmişGeçmiş olsun kuzum neyse bol bol c vitamini alın
İlla cazgırlığımı göstermeliyiz diyorsun yaniUps kargoda kızın mamasını kaybetmiş
10 gün geçti kargo gelmedi tüketici haklarına şikayet ettm
2 gün içinde kargo evdeydi
.
geçmiş olsun canımSelaaammm herkes iyimi
Günlerdir hastaym.. Hala iyileşemedim..
Ups kargo ilede mahkemelik oluodum
Salon kadını çizgimden çıkardılar beniİlla cazgırlığımı göstermeliyiz diyorsun yani
Tşk edermmmgeçmiş olsun canım
afiyet olsunMercimek çorbası ve ıspanak yaptım. Ama mercimek çorbası okadar güzel olmuştu ki bitti.bide ben çok sulu seviyorum bu çorbayı katı hiç sevmem.limon sıkıp üstünede toz biber atınca çok güzel oldu.Kalkayimda biraz daha yapayım aynisindan.
Sağol canimafiyet olsun
Siirt’te beş sene yaşadım bir dolma bir içli köftesi tek geçerimGeldim kızlar
Hemen Siirt dolmasındaymışsın yaptım insallah güzel olurSiirtliler dolma konusunda efsaneler cok güzel yapıyorlar .
Bende 10 yıldır burdayım tayinimiz çıkmıyorSiirt’te beş sene yaşadım bir dolma bir içli köftesi tek geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?