Biz bugün kebap yada hamburger söyleyeceğiz menü dışardan bizimGunaydin kızlar
Kahvaltıyı yaptık kursa gideceğim
Havalar soğudukça evden çıkması zor geliyor
Akşama menü yok fikir verin 4 de gelince çabucak yaoacagim
Afiyet olsun canım ben kızlara börek kızarttım benim canım istemedi şimdi kahve ve çikolatalı pasta keyfi yapıyorumGünaydın kızlar.Şöyle uzun uzun kahvaltı keyfi yapmak istiyorum
En kolayı anne menüsü anneme gidecemGunaydin kızlar
Kahvaltıyı yaptık kursa gideceğim
Havalar soğudukça evden çıkması zor geliyor
Akşama menü yok fikir verin 4 de gelince çabucak yaoacagim
Maşallahhhh kızzzzz haftalık menü yapmışsınmenu 1
domates corbası
nohut /pılav /tursu /ayran-yogurt ya da salata
menu 2
yogurtlu corba
tavuk -bulgur pılavı / tursu / ayran-yogurt ya da salata
menu 3
sehrıye corbası
kofte / pılav / ayran-yogurt ya da salata
menu 4
mercımek corbası
kuru fasulye ya da taze fasulye / pılav / ayran - yogurt ya da salata
menu 5
corba pızza salata
menu 6
corba makarna salata
:)
Sagol canım hasta Olmak rutinimiz oldu.bizim hocamız yeni konuya bile geçmemiş bu hafta.çok az kişi geldi diyorGeçmiş olsun çocuklar hep hasta bir türlü düzelmiyorlar . Öğrencilerimde çocuklarımda hep düzenli araliklarla hasta oluyorlar
Sağol canımgeçmiş olsun canım ateş düşürücüleri dönüşümlü ver ev sirkesi varsa içir istersen 1 kaşık iyi geliyor
Offfff ruhum daralıyor böyle var yaaaa yakında insanlar hırsızlığa yağmalamaya başlayacak çünkü aç kalacak bu gidişleSabah kahvaltı yi hazırladım .kızın ilaçlarını verip okula gittim.sınıf toplantısı vardı. Orda durdum bayağı. Ordan çıkıp bime uğradım çocuklara az abur cubur aldım.
Eve geldim ortalığı topladım. Mutfağı topladım. Çamaşır serdim.wcyi yîkadım
Namaz kıldım. Ne yemek yapsam acaba .birazdan acikmaya başlarlar. Bu arada bimdeki bez tulum peynirin kilosu 40tl den 60 tlye çıkmış. Bir anda hemde.yazık ya gerçekten yazik
Bu işin sonu kötüOfffff ruhum daralıyor böyle var yaaaa yakında insanlar hırsızlığa yağmalamaya başlayacak çünkü aç kalacak bu gidişle
Bende geliyorummmmmmİyi akşamlar kızlar anneme geldik marketten tavuk,,, cola,,, çikolatalı süt aldım 100 tl verdim
Annem mangal yaktı yedik çayımızı içtik bugün burda kalacağız
Hiç açma öyle nurmaralari . Benimde düzenli araliklarla Bulgaristan dan arıyorlar .Aman kızlar ya biraz önce güney Kore numarası beni aradı 2 defa açmadım sesli mesaj gönderdi dinlemedim sürekli Watsap kodu filan geliyor başka kodlarda geliyor bende hemen aradım müşteri hizmetlerini hattımı yurtdışına kapattırdım
Ayyyy evet yaaaaa nasıl yapsak ayda 2 teneke sıvı yağ mı desek yoksa 32 li wc kağıdı mı hangisiHiç açma öyle nurmaralari . Benimde düzenli araliklarla Bulgaristan dan arıyorlar .
Yıllık hedefleri yazalım reis yenl yıl yaklaştı
Yaaaa kalbimiz birAyyyy evet yaaaaa nasıl yapsak ayda 2 teneke sıvı yağ mı desek yoksa 32 li wc kağıdı mı hangisi
Ahahahh aha hadi bakalım yazalım birikim hedeflerimiziYaaaa kalbimiz bir
Bende birikime 48 Li tuvalet kağıdı diyecektim
Canım kebap güzeli
Büyüksün patronHaydi hedefim yazıyorum bakalım
2022 hedefim
oturacağım Ev. +6 çeyrek. +1 hediyelik çeyrek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?