🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar.Şöyle uzun uzun kahvaltı keyfi yapmak istiyorum
Afiyet olsun canım ben kızlara börek kızarttım benim canım istemedi şimdi kahve ve çikolatalı pasta keyfi yapıyorum
Gunaydin kızlar
Kahvaltıyı yaptık kursa gideceğim
Havalar soğudukça evden çıkması zor geliyor
Akşama menü yok fikir verin 4 de gelince çabucak yaoacagim
En kolayı anne menüsü anneme gidecem
Maşallahhhh kızzzzz haftalık menü yapmışsın

Sabah kahvaltı yi hazırladım .kızın ilaçlarını verip okula gittim.sınıf toplantısı vardı. Orda durdum bayağı. Ordan çıkıp bime uğradım çocuklara az abur cubur aldım.
Eve geldim ortalığı topladım. Mutfağı topladım. Çamaşır serdim.wcyi yîkadım
Namaz kıldım. Ne yemek yapsam acaba .birazdan acikmaya başlarlar. Bu arada bimdeki bez tulum peynirin kilosu 40tl den 60 tlye çıkmış. Bir anda hemde.yazık ya gerçekten yazik

Offfff ruhum daralıyor böyle var yaaaa yakında insanlar hırsızlığa yağmalamaya başlayacak çünkü aç kalacak bu gidişle

Aman kızlar ya biraz önce güney Kore numarası beni aradı 2 defa açmadım sesli mesaj gönderdi dinlemedim sürekli Watsap kodu filan geliyor başka kodlarda geliyor bende hemen aradım müşteri hizmetlerini hattımı yurtdışına kapattırdım

Hiç açma öyle nurmaralari . Benimde düzenli araliklarla Bulgaristan dan arıyorlar .
Yıllık hedefleri yazalım reis yenl yıl yaklaştı

Hiç açma öyle nurmaralari . Benimde düzenli araliklarla Bulgaristan dan arıyorlar .
Yıllık hedefleri yazalım reis yenl yıl yaklaştı
Ayyyy evet yaaaaa nasıl yapsak ayda 2 teneke sıvı yağ mı desek yoksa 32 li wc kağıdı mı hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…