- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 36
Zeynom gelmiş hoşgelmişşşşşCanlarım ciğerlerim Zeyno işten güçten birde gezmeden fırsat bulup kk ya giremiyor
Cedric1003 bende sizlerle sohbet etmeyi özledim maşallah velini takdir ettim
okyonus paylaşımın beni güldürdü bende bundan sonra tuvalet kağıdı yerine yaprak koyacağım koluma da tuvalet kağıdını takıp gezmeye gideceğim
Kmsl Hnd cancağızım hedefin nasip olur inşallah hayırlısı ile
Hoşşşşşbuldum şekerimmZeynom gelmiş hoşgelmişşşşş
Ne zaman gidiyor kayınvaliden hiç hoşlaşmadım ondanKv geldi diye arkadaşlarım komşularım sağolsunlar davet ettiler gezdik evdi ödevdi giremedim pek salı günü de ben davet edeceğim onları
Bugün kızımın ve oğlumun öğretmeni ile pikniğe gittikhava miss di iyi geldi
Biz bu ayda eksideyiz Ocak maaşını bekliyorum ben
Aynı durumlar bizde de canisi . Bizde bir maaş krediye gidiyor . Kucuk bir şehir olmasına rağmen 450 500 benzin gidiyorBiz bu ayda eksideyiz Ocak maaşını bekliyorum ben
Buralardayim canm
Aglanacak halimize gülüyoruz işte elden artık başka bişey gelmiyorDurum artık bu
Canım cok sevindim evinizin satılmasına darısı yeni ev almaya insallahHerkese tekrardan selamlar hanımlar
Hepinizi özledim artık inşaat projelerinden betondan parkeden dolaptan,satılık ilanlarindan faizlerden kafamı kaldırıp trendyolda k.k da falan takılmak istiyorum
Piskolojik olarak çok sıkıntılı bir sürece girdik hem arayış hemde hata yapmama birşeyleri gözden kacirmama korkusuyla baş etmeye çalışırken bir taraftan kendimize ev bakıyoruz.Bitmis oturulacak ev mi yoksa projemi diye günlerdir kafayı Tozuttuk.Projeden girersek eğer tasinmamiz lazım sattığımız kişi Hazirana kadar oturabilirsiniz dedi.projede 15 ay da teslim olduğu için her şekilde tasinmamiz lazım yani.birde projeden girersek teslimatta kalan miktara kredi çekeceğiz onun için birikim hedefim henüz yok ev işi netlesmeden birşey on goremiyorum.Zaten bitmiş eve geçersek birikim değil bolcaaaaa bogazimiza kadar borç dolacak birikim olmayacak.Projeden girersek birikim yapabiliriz teslimata kadar.Hos bu şartlarda biriktirsek ne olacak zam üstüne zam.
ben olsam bitmiş ev alırım her şey pahalanırken evlerde fiyat olarak uçar zaten projeler her zaman söylendiği gibi teslim edilmiyor benim gördüğüm.Sizin oralar nasıl bilmiyorum kar zarar yapın canım bütçenizi ayarlayıp ona göre hareket edinHerkese tekrardan selamlar hanımlar
Hepinizi özledim artık inşaat projelerinden betondan parkeden dolaptan,satılık ilanlarindan faizlerden kafamı kaldırıp trendyolda k.k da falan takılmak istiyorum
Piskolojik olarak çok sıkıntılı bir sürece girdik hem arayış hemde hata yapmama birşeyleri gözden kacirmama korkusuyla baş etmeye çalışırken bir taraftan kendimize ev bakıyoruz.Bitmis oturulacak ev mi yoksa projemi diye günlerdir kafayı Tozuttuk.Projeden girersek eğer tasinmamiz lazım sattığımız kişi Hazirana kadar oturabilirsiniz dedi.projede 15 ay da teslim olduğu için her şekilde tasinmamiz lazım yani.birde projeden girersek teslimatta kalan miktara kredi çekeceğiz onun için birikim hedefim henüz yok ev işi netlesmeden birşey on goremiyorum.Zaten bitmiş eve geçersek birikim değil bolcaaaaa bogazimiza kadar borç dolacak birikim olmayacak.Projeden girersek birikim yapabiliriz teslimata kadar.Hos bu şartlarda biriktirsek ne olacak zam üstüne zam.
Bence içine sinen bütçene uyan bir ev alıp taşın.Artık projeden eve girilmez maliyetler çok arttı.Teslim bile edilmeyebilirHerkese tekrardan selamlar hanımlar
Buralardayim canmyıl sonu olduğu için işler çok yoğun kafamı kaldıramıyorum
Üstüne evimiz satıldı onun kosturmacasi kendimize tekrardan ev arayışı v.s derken nefes alacak zaman bulamıyorum
Okuyamadım uzun zamandır herkes iyidir inşallah
Yaaaa canım benim çok sevindim inşallah huzurlu mutlulukla sağlıkla oturqcağınız bir eviniz olurHerkese tekrardan selamlar hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?