- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Burda da cok yapıyorlar . Kucuk kızım cok seviyor . Bana da öğretim ya yapayım hep dışardan yiyoruz .Küçükle birlikte markete gittik bikaç abur cubur,, deodorant,,, sarı bez,,, nescafe,,, ortada bişey yok 125 TL verdim
2 karın 2 mumbar 100 tl
Temizledim kaldırdım dolabaküçük kızımda başında bekliyor anneeeee ben yemekte mumbar yicem diyor
Çünkü Adanalı olmak bunu gerektirir yavrummmm
Bir tek temizlemesi yoruyor canım onun dışında o kadar pratik ve lezzetli ki hiç bişey yok aslında pirinç ve baharatlardan oluşuyorBurda da cok yapıyorlar . Kucuk kızım cok seviyor . Bana da öğretim ya yapayım hep dışardan yiyoruz .
Sende sonra dikiyorsun dimiBir tek temizlemesi yoruyor canım onun dışında o kadar pratik ve lezzetli ki hiç bişey yok aslında pirinç ve baharatlardan oluşuyor
Oyyyy kuzum yaaa. Bana gönder sen onu neler yediririm ben ona
Evet canımSende sonra dikiyorsun dimi
Ohhh canım afiyet olsun bugün gezdin dinlendin yarın iş zamanı diyorsunAvm de pizza yedik eve geldik nevresimleri kurutmaya attım kahve içiyorum.Kabak tatlısı yapacağım yarın için kabakları şekere yatırdım güzel olur inşkuru fasulye ıslattım oda pazartesi günü için.Yarın beşamel soslu karnabahar ve tarhana çorbası yapacağım yarın temizlikte yapılacak ay bayılacağım
Yaaaaa canım hoşgeldin nasılsın nerelerdesinGünaydın kızlar :) ben geldimumarım hatırlıyorsunuz beni üzülürüm yoksa
Hoşgeldin nerelerdesin? Bak sen gideli dolar 7tl arttı bidaha gitmeGünaydın kızlar :) ben geldimumarım hatırlıyorsunuz beni üzülürüm yoksa
HoşgeldinGünaydın kızlar :) ben geldimumarım hatırlıyorsunuz beni üzülürüm yoksa
+1 benSelam kızlar
Evi toparlanmam lazım, cok is var ama hiç isteyim yok
İYi gezmeler canımYarın eşim nöbetçi arkadaşımın Eşide nöbetçiymiş lahana sarması pişircem işten çıkınca gel dedi tatlı alırım bende gelirken aaa nohutu boşuna ıslattımneyse dolaba koyarım yarın ertesi gün pişiririm artık
Sağol canım benimİYi gezmeler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?