🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

selam kızlar sabah sağlık raporu işini halletik başka hastane işim vardı onuda hallettik korktuğum gibi olmadı çok şükür.
Altın dolar düşmüş dahada düşer umarım bu düşüş marketlerede yansır mı bilmiyorum bizim insanımın indirim yapmayı sevmez inşallah vicdanlı davranırlar

Bugünkü menüm köfte patates sabah köfteyi yaptım dolaba koydum gidince direk pişiririm yanına makarna bol salata yarın nohut pirinç pilavı inşallah :))

Bugünkü menüm köfte patates sabah köfteyi yaptım dolaba koydum gidince direk pişiririm yanına makarna bol salata yarın nohut pirinç pilavı inşallah :))
Ben köfteyi bayadır kasaptan hazır alıyorum hemen pişiriyorum iyi oluyor

Eşim vardiya ya geçti.
Sabah kızın bütün ödevlerini yaptırdı. Bende ortalığı topladım. Ön.balkonu yîkadım. Kahvaltı hazırla topla.
Mantar sote yaptım
Yaprak sardım pişirdim. Oğlum geldi eşim ise gitti. Duş aldım. Oglanda yıkandı .namaz kıldım. Çocuklar bişeler istiyor Browni yapsam mi diye dusunuyorum

Denetleme yapılmalı özellikle zincir marketlere fırsatçılara fırsat verilmemeli olan garibana oluyor

Herkese günaydınlar sabah 6 da böyle bir güne uyandım.Ama kar yağdı diye sevinemiyoruz elektirik falan kesilir çocuklar üşür korkusuyla
Dün akşam karda yarım saat sabah yine yrrim saat servise ulasmak için yürük arkadaslarla bacaklarım ağrıyor çok zor oluyor servis sdaece ana yola geliyor böyle zamanlarda.
Ev işinde henüz bir ilerleme yok.Piyasalar ve hava şartlarından dolayı konuyla ilgilenmiyoruz.
Bolca harcama var.Surekli stok modundayizeşimde iyice alıştı al dursun nasıl olsa tüketiyoruz diyor.
Çocuklara kitap birkca eğitici oyun,18li erzak saklama kabı ikili meyve suyu karafi 6li peynir yağ bıcagi sipariş verdim sabah sabah 465 TL harcadım.2 gün öncede anneme yeni yıl hediyesi dik Süpürge siparis ettim 380 TL zaten ihtiyacı vardı ben yeni yıl banesiyle almış oldum yoksa kızıyor gerek yok ben idare ediyorum falan diyor
Doğalgaz geldi 5 gün önce 435 TL elektirik de 240 TL market harcamalarini hiç yazmıyim feciii otesiii.
Bu arada yarın A101 e 3lt Yudum ayçiçek yagi gelecek 69 TL

Eklentiler

• IMG20211222062812.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 67
Denetleme yapılmalı özellikle zincir marketlere fırsatçılara fırsat verilmemeli olan garibana oluyor
aynen öyle oluyor gün içinde durmadan etiket değiştiren marketlerde tık yok indirim adına fırsatçılar zehir zıkkım olsun helal etmiyorum hiçbirine

Günaydın dün büyük kızıma kitap siparişi verdim mercek aldım. 70 ona gitti kendime ve kızlarla bileklik yaptırdım doğaltaş ona gitti 280 bugün ne alırım bilmiyorum Manav alışverişi yapmam lazım süt aldık 30 tl olmuş 5 litresi

Burada 9tl litresi

Selam canim yok henüz bulmadık malesef burda kar yagdigi için ve piyasalar sebebiyle birkac gündür ilgilinemiyoruz ev işiyle.Nette de yeni ilan yok henüz.
Hayırlısı canım hakkınızda
Yaaa görmek istediğim manzara güneşe ateş ediyok biz ancak
bizim hiç kar ımız yok ki

Günaydın kızlar

Büyük kızımı sabah okula eşim götürdü yanında 3 kız arkadaşı daha varonları da almışlar beraber börekçiye gitmişler önce aç gitmesinler diye
Gelirken minnoşumla bana da yaptırmış börek ne kadar ödedi bilmiyorumkahvaltımızı yaptık ortalık topladım

Dünde biraz kuruyemiş almış 180 tl o na vermiş

AAaa
Bu muhabbetler aynen bizim ev

Slm kızlar
Eşim ise giderken makarna yaptım acele.
Sonra oğlum spora gitti.bende uyumuşum biraz.
Sonra kızı okuldan aldım geldim. Namaz kıldım. Browni ve biberli ekmek yaptım. Mutfağı topladım. Şimdi biraz dinleneyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…