Bitlis tatvanda çok yağmış okullar tatil edilmiş bizde sabah çok sevindik karı görünce çıktılar oynadılar umarım hasta olmazlarMerhaba kızlar
Bende cok heves ettim kar yağar diye ama yagmadi .
Bizde görücez inşallahhh karGünaydın Hayırlı Cumalar kızlar van a çok güzel kar yağdı gece sabah okula gitmedi küçük kızım önce okul tatil diye mesaj geldi sonra yanlış bilgi denildi tatili duyunca zaten çok sevindi bende işe geç geldim karda oynadılar eşim dün nöbetçiydi bugün evdeydi o bakar
yolculuk nereye canım :)Bizde görücez inşallahhh kar
Kayınvaliden hala sendemi?Selammm
Bugün komşucanlarımı davet ettim
Patates salatası
Ağlayan pasta
Çıtır börek
Tuzlu baharatlı kurabiye yaptım İkramlık güzel geçti seviyorum komşularımı
13 ocakta yurtdışından eltim gelecek kv davetiye getirecek vize olursa alıp gidecek sıkıldı kv gitmek istiyor komşuları da onun için çağırdım bugün kafası dağılsın diye ama pek dağılmış gibi durmuyor
Evet canımKayınvaliden hala sendemi?
İkramlık ların çok güzel. Bende gelseydim bi köşede yerdimSelammm
Bugün komşucanlarımı davet ettim
Patates salatası
Ağlayan pasta
Çıtır börek
Tuzlu baharatlı kurabiye yaptım İkramlık güzel geçti seviyorum komşularımı
13 ocakta yurtdışından eltim gelecek kv davetiye getirecek vize olursa alıp gidecek sıkıldı kv gitmek istiyor komşuları da onun için çağırdım bugün kafası dağılsın diye ama pek dağılmış gibi durmuyor
Vallahi kendimi övmüş gibi olmayayım ama hepsi çok güzeldi bayıldılarİkramlık ların çok güzel. Bende gelseydim bi köşede yerdim
Sağol canım benim gelmiş kadar oldumVallahi kendimi övmüş gibi olmayayım ama hepsi çok güzeldi bayıldılarah keşke şekerim sen
Kmsl Hnd
okyonus
Cedric1003
Penguen
Cankusunannesi
Toplaşıp gelseniz
Ellerine saglik canmVallahi kendimi övmüş gibi olmayayım ama hepsi çok güzeldi bayıldılarah keşke şekerim sen
Kmsl Hnd
okyonus
Cedric1003
Penguen
Cankusunannesi
Toplaşıp gelseniz
Ellerine sağlık canım benim düşünmen yeterVallahi kendimi övmüş gibi olmayayım ama hepsi çok güzeldi bayıldılarah keşke şekerim sen
Kmsl Hnd
okyonus
Cedric1003
Penguen
Cankusunannesi
Toplaşıp gelseniz
İyi tatiller canımSelam kızlar yoldayız Erciyes e gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?