🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın Hayırlı Cumalar kızlar van a çok güzel kar yağdı gece sabah okula gitmedi küçük kızım önce okul tatil diye mesaj geldi sonra yanlış bilgi denildi tatili duyunca zaten çok sevindi bende işe geç geldim karda oynadılar eşim dün nöbetçiydi bugün evdeydi o bakar

Bizde görücez inşallahhh kar

Karı sevmeyen bir benim heralde
Yıllarca karlı memlekette yaşadım. Kar yağın ca biyere cikamazdim. Kalınca heryer buz olurdu. Yürümek isgenceydi .çok yağar di oraya.
Tabi bi Adanalı olarak ilk tasindigimizda kar yagdiginda oğlumla bi pencereden bi pencereye kosmustuk sevinçten. Spor ayakkabiyla dışarı çıkınca da yere düşmustum
Sonuç olarak sevemedim.buraya da yagmiyor zaten

Sabah ortalığı ve yatakları topladım
Kahvaltı yaptık topladım. Esim kıza ödevini yaptırdı. Bu haftada hep okula götürdü.
Çamaşır attım. Birazdan sererim.
Kısır yaptım. Süt pişirdim. Yoğurt yaparım sogusun
Wc yıkandı. Banyonun lavobosunu yîkadım. Konsolun tozunu aldım.
Gelene gidene yemek hazırladım. Bul.mak.iykide varmış yoksa mutfakta uyuyakalabilirmisim herlade
Duş aldım. Namaz kıldım. Şimdide biraz dinleneyim

Selammm
Bugün komşucanlarımı davet ettim

Patates salatası
Ağlayan pasta
Çıtır börek
Tuzlu baharatlı kurabiye yaptım İkramlık güzel geçti seviyorum komşularımı

13 ocakta yurtdışından eltim gelecek kv davetiye getirecek vize olursa alıp gidecek sıkıldı kv gitmek istiyor komşuları da onun için çağırdım bugün kafası dağılsın diye ama pek dağılmış gibi durmuyor

Kayınvaliden hala sendemi?

İkramlık ların çok güzel. Bende gelseydim bi köşede yerdim

Oğlum sulu yemek istedi bugün. Bende kemikli kurufasulye yaptım. Pirinç pilavı. Dün yoğurt mayalamistim. Çok güzel olmuş. Hep aynı yerden alıyorum ama bu seferki süt sapsarı yağlı ydi. Çokta lezzetliydi
Kızımın öğretmeni kızımın beslenme çantasında ki simitleri görmüş. Annen mi yaptı demiş kızıma oda evet demiş. Annende çok becerekli demiş sağolsun.
Oğlumun arkadaş oda oğlum poğaça ikram etmis . Demiş annen aşçımı
Oğlumda yooook ev hanımı demiş. Sağolsun lar. Aslında yapmayı seviyorum ya.sevmeyen insan mutfağa girip saatlerini harcamaz. Demekki içten içe zevk alıyorum yani
Koltuğun örtüleri ni kaldırdım bi süreliğine. Kıristikca ev pis gibi duruyo moralim bozuluyor ya.hiçmi yerinde durmaz
Salonla mutfağı supurdüm.ortalığı topladım. Dün akşam canım istedi az bişe irmik helvası yaptım. Kızım dedi illa bdaha yap.yaptım yedik artık şimdi çocuklar la ders vaktimiz

İyi akşamlar kızlar dün küçük kızın okulda gösterisi vardı o yüzden ne temizlik ne başla bişey yapmadım bugün sabah erken uyandık kahvaltı yaptık bir yandan çamaşır yıkandı kurutmaya attım evler dip köşe şiş süpür toz al banyo tuvalet derken baya yorulduk akşam içinde kuru fasulye pilav ıspanağım vardı onuda ıspanaklı bükme yaptım çay demledim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…