🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Aaa gözün aydın canm
Teşekkür ederim canım
Ohhh maşallah sana hem uyku hem yemek hem pasta ohhh missss ellerine sağlık

Oyyyyy oyyyyy nerelere yatam çok yorgunum

Kahvaltıdan sonra alışverişe çıktık küçüğümü göndermedim kreşe

Bakliyatçıda 440 tl harcadım bütün baharatlar,,,erzaklar,,,yağ,,,un,,,şeker hepsi alındı

Temizlik malzemecide bütün malzemeler alındı çamaşır deterjanı 2 tane 8 kiloluk,,,bulaşık tableti,,domestos,,,sıvı deterjan akla gelebilecek ne varsa herşeyi aldım 950 tl

Tavukçuda göğüs,,kanat,,,but,,, sarma hepsi alındı 360 tl

Metroda peynir,,,yumurta ayyyy ne bilim dondurulmuş gıdalar kızlara bir sürü yiyecek herşeyi aldım 2025 tl de burası

Küçük bir elektrik sonası aldık 350 tl

Büyük kız mont istedi yeni model daha geçen sene almıştık ama yine aldık 350 tl

Küçüğüme de denizkızı bebek 150 tl

Dönüşte de yemek yedik 200 tl

Veeeree toplam harcama 4650 tl

Oh yarasın

Sen ne güzel her gün gündüz uyuyorsun ben hayatta yatamam aklıma hep saçma şeyler gelir onları düşünürüm

Ohhh Sağlıkla tüketin canım bereketli olsun

Bizde alışverişe çıktık harcamalı bir gün oldu
Oğluma şemsiye, kalem, silgi, dosya 60 tl
Bulgur, dövme 70 tl bir kilo bulgur 12 TL di
Manav 75 tl
Market 575 tl
Mercimek, kurufasulye, bulgur, şeker, makine tableti 3 ay yetecek kadar aldık

Ohhh Sağlıkla tüketin canım bereketli olsun
Teşekkür ederim kızlar
Ohhh zeynom afiyetle yiyin valla bende en az 3 ay pazar harici markete girmek istemiyorum ufak tefek ihtiyaç haricinde

Günaydın kızlar
Bugün kızımın sınıf arkadaşlarının anneleri ile toplanacağız 5 anne

Dün su borcumuz vardı 1200 TL ödedi eşim burada su çok gelmiyor evi aldığımızdan beri biriken borç 2 yıllık

Piyasalar yüz güldürüyor inşallah daha da düşerde tl nin değeri olur

Altın 693 düşsede bilezik alsak

Günaydın kızlar dün iş çıkışı manava gittik kış günü çilek aldırdık küçük cadı kg 35 tl aldık artık toplam 200 - 220 arası tuttu 2 haftalık alıyorum genelde iyi oluyor arada meyve eksilince yol üstündeki manavlardan aldık.Yumurtada var içinde bunların rabbim ağız tadıyla huzurla yemeyi nasip etsin piyasalar baya düşüşte bitcoinde düştü aksi gibi ordaki paramla kendime bilezik alacaktım yine hayal oldu

Herkese günaydınlar
Piyasalar düştü ama halen fiyatlara yansıyan birşey yok
Dün 525 TL trendyolda harcadim hummel'de güzel indirimler var ihtiyacı olan varsa

Herkese günaydınlar
Piyasalar düştü ama halen fiyatlara yansıyan birşey yok
Dün 525 TL trendyolda harcadim hummel'de güzel indirimler var ihtiyacı olan varsa
Güzel günlerde kullanın canım bende çok harcama yaptım bu ara kendime spor ayakkabı almak istiyorum botla yanıyor ayaklarım en azında işyerinde bırakırım gün içinde diyerim dedim bakim indirimlere sağol canım

Sen ne güzel her gün gündüz uyuyorsun ben hayatta yatamam aklıma hep saçma şeyler gelir onları düşünürüm
Ben günün hangi saati olursa olsun uzandıgim an uyurum.hatta bazen sırf uyumayım diye uzanamam. Bazen acaba kiyafetlerimde falan narkoz mu var acaba diye düşünmüyor degilim

Maşallah
Kocan beyin geldigi belli oluyor

Sağol canim evet gün boyu botla çalışmak çok zor oluyor.

Benim, kız çok seviyor her hafta ister dün de metrodan aldık kilosu 45 TL idi ama hiç tadı yoktu
Geçen hafta bizim burda manavda kilosu 30 du çok lezzetliydi

Selam kızlar fırsat bulamadım bugün girmeye
Yemek olarak kemik sulu mercimek çorbası,,, tavuk midye,,, salata yaptım yedik

Arabanın lastikleri değişti 1200 tl civarı tuttu herhalde

Benim, kız çok seviyor her hafta ister dün de metrodan aldık kilosu 45 TL idi ama hiç tadı yoktu
Geçen hafta bizim burda manavda kilosu 30 du çok lezzetliydi
tadı çok güzelmiş bizde yedik 1 kg almıştık nasıl özledilerse hepsini yediler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…