🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yaaa canım ozaman ekmeği filan de kes yiyorsa hamur işi makarna filan çok yapma bol bol salata sebze köfte yesin bakalım
Başladık bugün sadece çorba ve ıspanak yemeği yedi ekmeği kaldırdım aklında abur cubur var kardeşini gönderiyor izin almak için işimiz var

Günaydın büyük kızın bugün de maçı var erkenden kalktı gitti bende uyuyamadım sonrasında
Hava soğuk valla klima da yatıyoruz bakalım elektrik ne kadar gelecek

Bir anda hepsini kesme canım yavaş yavaş yoksa daha çok zorlanır
Eve de fazla abur cubur almayın
bayadır almıyorum babası arada nöbetten gelirken alıyordu oda akşam almayım biraz deneyelim kilo vermeye başlarsa haftada bir defa alırım yine kıyamam dedi :)

Günaydın dostlar
Özledim sizleri biliyorsunuz kv bende haftasonu eltim geldi yurtdışından İstanbul'daki eltim ve eşimin kuzenime geldi Bende ler birkaç gündür bugün gidecekler kv yarın eşim konsolosluğa götürecek perşembede evine bırakacak sonuçları bekleyecekler vize verilirse eltim yanında götürecek yoruldum bu günlerde.

Çokta harcamalı geçiyor kızların odasına yolluk aldım 900 tl
Oğluşun odası ile yatak odama 4m2 halı aldım 1200 TL
Hafta sonu mutfağa halı ve masa sandalye bakacağız onlarda epey tutar salon halısı kalıyor sadece değiştirmedim onuda önümüzdeki ay alırız herhalde

Haftaya güzel bir temizlik yapıp dinlenmek istiyorum

Ohhhhhh güle güle kullan Zeynommmm yeni halı yeni eşya bayılırım bende mutfağa alacağım ince ama
Kaşmire baksana orda indirim vardı

hoşgeldin zeyno arada uğra hayırlı olsun halıların alınan kalıyor inan herşeye sürekli zam geliyor

Selammmmmm

Yağmur yağıyordu pazara gidemedim

Küçük kızla kurabiye yaptık bir sürü kalıpla
Şehriye çorbası yaptım nohutlu,,,fırına balık attım soğan halkası patates filan da koydum yanına bir salata yeter çok şükürKızlar şimdiden itiraz ediyor yemicez diye valla kendileri bilirler aç kalsınlar o zaman bulmuşlar misss gibi yemek daha çene yapıyorlar bana

Okuldan geldim yemek yoktuk dışarı çıktık yedik . Migros’a gittik ufak tefek şeylere 1000 lira gitti
Kızlar bana uygun bi elektrik süpürgesi tavsiye edin . Hem güzel ceksin gemde ucuz olsun
Dışarda yemek evden daha ucuza geliyor haGeçen köfte aldık yaptık patates içecek hem köfteler heryere sıçradı.Dışardan söylesem hem yorulmam dedim hem daha leziz haha

Bende dyson var güzel cekiyor ama pahalı
Pahalı gerçekten bende dyson istiyorum ama o kadar temiz meraklısı değilim boşver
Dışarda yemek evden daha ucuza geliyor haGeçen köfte aldık yaptık patates içecek hem köfteler heryere sıçradı.Dışardan söylesem hem yorulmam dedim hem daha leziz haha
Kesinlikle daha ucuz. Hele buralarda sizden de ucuz. Güzel bir lokantada bir kaşarlı kıymalı pide 5 lahmacuna 70 lira verdik
Gunaydin kızlar hava buz gibi ama kar yok her yerde kar var burda yok .
Penguen van da bir koy öğretmeni paylaşmış okul kaybolmus nerdeyse

Okuldan geldim yemek yoktuk dışarı çıktık yedik . Migros’a gittik ufak tefek şeylere 1000 lira gitti
Kızlar bana uygun bi elektrik süpürgesi tavsiye edin . Hem güzel ceksin gemde ucuz olsun
Adım başı para zaten canım annem ve ablam arnica tesla var ya şu reklamlarda çıkanlar ondan kullanıyorlar gayette güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…