- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
- 348
Bütün gün evi temizlemiştîn halbuki..9 da ama gece hiç uyuyamadım yaaauykum gelmedi nedense
![]()
Gerçi bende çok yorgun olduğumda uyumakta zorlanirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün gün evi temizlemiştîn halbuki..9 da ama gece hiç uyuyamadım yaaauykum gelmedi nedense
![]()
İYi iyi survivor izliyor musunYok uyumadim kendimi kaptirmadim esim de geldi cayimi koydum demleniyor![]()
Kollarım ayaklarım ağrıdı nedense anlamadımBütün gün evi temizlemiştîn halbuki..
Gerçi bende çok yorgun olduğumda uyumakta zorlanirim
O sinirle her yeri sürttüysenKollarım ayaklarım ağrıdı nedense anlamadım![]()
Ay yok o bana cekici gelmiyor masterchefin ski takipcisiydim o da bittiİYi iyi survivor izliyor musun
Başladık bugün sadece çorba ve ıspanak yemeği yedi ekmeği kaldırdım aklında abur cubur var kardeşini gönderiyor izin almak için işimiz varYaaa canım ozaman ekmeği filan de kes yiyorsa hamur işi makarna filan çok yapma bol bol salata sebze köfte yesin bakalım
Bir anda hepsini kesme canım yavaş yavaş yoksa daha çok zorlanırBaşladık bugün sadece çorba ve ıspanak yemeği yedi ekmeği kaldırdım aklında abur cubur var kardeşini gönderiyor izin almak için işimiz var![]()
bayadır almıyorum babası arada nöbetten gelirken alıyordu oda akşam almayım biraz deneyelim kilo vermeye başlarsa haftada bir defa alırım yine kıyamam dedi :)Bir anda hepsini kesme canım yavaş yavaş yoksa daha çok zorlanır
Eve de fazla abur cubur almayın
Ohhhhhh güle güle kullan Zeynommmm yeni halı yeni eşya bayılırım bende mutfağa alacağım ince amaGünaydın dostlar
Özledim sizleri biliyorsunuz kv bende haftasonu eltim geldi yurtdışından İstanbul'daki eltim ve eşimin kuzenime geldi Bende ler birkaç gündür bugün gidecekler kv yarın eşim konsolosluğa götürecek perşembede evine bırakacak sonuçları bekleyecekler vize verilirse eltim yanında götürecek yoruldum bu günlerde.
Çokta harcamalı geçiyor kızların odasına yolluk aldım 900 tl
Oğluşun odası ile yatak odama 4m2 halı aldım 1200 TL
Hafta sonu mutfağa halı ve masa sandalye bakacağız onlarda epey tutar salon halısı kalıyor sadece değiştirmedim onuda önümüzdeki ay alırız herhalde
Haftaya güzel bir temizlik yapıp dinlenmek istiyorum![]()
Vallahi Adana da keskin soğuk varsa orası donuyordurGünaydın kızlar van buz gibi
hoşgeldin zeyno arada uğra hayırlı olsun halıların alınan kalıyor inan herşeye sürekli zam geliyorGünaydın dostlar
Özledim sizleri biliyorsunuz kv bende haftasonu eltim geldi yurtdışından İstanbul'daki eltim ve eşimin kuzenime geldi Bende ler birkaç gündür bugün gidecekler kv yarın eşim konsolosluğa götürecek perşembede evine bırakacak sonuçları bekleyecekler vize verilirse eltim yanında götürecek yoruldum bu günlerde.
Çokta harcamalı geçiyor kızların odasına yolluk aldım 900 tl
Oğluşun odası ile yatak odama 4m2 halı aldım 1200 TL
Hafta sonu mutfağa halı ve masa sandalye bakacağız onlarda epey tutar salon halısı kalıyor sadece değiştirmedim onuda önümüzdeki ay alırız herhalde
Haftaya güzel bir temizlik yapıp dinlenmek istiyorum![]()
Bende dyson var güzel cekiyor ama pahalıOkuldan geldim yemek yoktuk dışarı çıktık yedik . Migros’a gittik ufak tefek şeylere 1000 lira gitti
Kızlar bana uygun bi elektrik süpürgesi tavsiye edin . Hem güzel ceksin gemde ucuz olsun
Dışarda yemek evden daha ucuza geliyor haOkuldan geldim yemek yoktuk dışarı çıktık yedik . Migros’a gittik ufak tefek şeylere 1000 lira gitti
Kızlar bana uygun bi elektrik süpürgesi tavsiye edin . Hem güzel ceksin gemde ucuz olsun
Pahalı gerçekten bende dyson istiyorum ama o kadar temiz meraklısı değilim boşverBende dyson var güzel cekiyor ama pahalı![]()
Kesinlikle daha ucuz. Hele buralarda sizden de ucuz. Güzel bir lokantada bir kaşarlı kıymalı pide 5 lahmacuna 70 lira verdikDışarda yemek evden daha ucuza geliyor haGeçen köfte aldık yaptık patates içecek hem köfteler heryere sıçradı.Dışardan söylesem hem yorulmam dedim hem daha leziz haha
![]()
Adım başı para zaten canım annem ve ablam arnica tesla var ya şu reklamlarda çıkanlar ondan kullanıyorlar gayette güzelOkuldan geldim yemek yoktuk dışarı çıktık yedik . Migros’a gittik ufak tefek şeylere 1000 lira gitti