Yık cnm hiç birsey yapmadım bir anda oldu .Temizlik falan mı yaptın canım üşütmüşsündür bu gece terleyebilirsen sonra duş rahatlarsın inşallah
eklem agrısı çok oldu bende önce kollarımdan başlamıştı sonra bacaklarıma inmişti 2 gün sürdü sonra sırtıma derken hergün farklı yerim agrıdıYık cnm hiç birsey yapmadım bir anda oldu .
Gunaydin kızlar
Covid geçirenler bacak agrisi varmıydi sanki diz kapağından asagisi kırılmış
Canım benim yaaa iyi değilsen bir test ver istersenYık cnm hiç birsey yapmadım bir anda oldu .
Gunaydin kızlar
Covid geçirenler bacak agrisi varmıydi sanki diz kapağından asagisi kırılmış
ellerine sağlık canım bende ıspanak yapayım diyorum ama canım yogurtlu makarna istiyorKızlar noodle yediöğlene
Akşam için etli nohut ve pirinç pilavı yapıyorum yanına salata yoğurt turşu
Çamaşır astım mutfak topladım
Miniğimi uyutup kahve içtim şimdi uyandı
Afiyet olsun canım benim canım da bol soslu kıymalı spagetti istiyor ama kızlar sevmiyorellerine sağlık canım bende ıspanak yapayım diyorum ama canım yogurtlu makarna istiyor
Bu mesajı yazdıktan sonra ablamla konuşurken yarın annemin kıymalı makarna yapacağını ve gitmemi söylediAfiyet olsun canım benim canım da bol soslu kıymalı spagetti istiyor ama kızlar sevmiyor
Yeşil reçete mi kırmızı reçete miSlm kızlar
Ne zamandır kolum da ağrı vardı. Annem inde arıyordu beraber doktora gittik.doktor dedi bana ne iş yapıyorsun. Dedim ev hanımı yım.annem dedi kızım hergün ev süpürur
Dedi çok yormus sun kendini .tenis spor rahatsızlıgıymis.onuda yeni duydum.e evde hergun tenis yapiyom ya
1hafta dinlenecek sin dedi.
Eşime dedim dOktar diyorki robot süpürge al oda diyor tabi tabi.keşke reçeteye yazsalar
Temizlik yormuştur canım seni dikkat et dinlen birazGünaydın Baby ler
Benimde sağ omzum agrıyor 2 gündür yordum sanırım temizlik bitti şükür bir hafta bir süpürür otururum dinlenicem
Evde çok eksik var yollar feci durumda gece iki araba birbirine girdi buz pisti her yer güneş açıp biraz yumuşarsa yollar alışverişe çıkarız bugün süt, yogurt, peynir, yumurta, sebze, meyve, tavuk alırım
temizlik yaparken kendini yormuşsundur canım dinlenince geçer inşallahGünaydın Baby ler
Benimde sağ omzum agrıyor 2 gündür yordum sanırım temizlik bitti şükür bir hafta bir süpürür otururum dinlenicem
Evde çok eksik var yollar feci durumda gece iki araba birbirine girdi buz pisti her yer güneş açıp biraz yumuşarsa yollar alışverişe çıkarız bugün süt, yogurt, peynir, yumurta, sebze, meyve, tavuk alırım
Niye böyle oluyor yaGünaydın Baby ler
Daha iyiyim cnm cok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?