• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Oğlum malesef pozitif.benle babam negatif çıktık. Oğlumun pozitif olduğunu ögrendigimden beri başım ağrıyor. Kaç ilaç içtim gecmedi😕
Güya cumartesi evimize dönecektik. 1hafta karantinaya girdik.oğlum tek salonda .yemegini veriyorum.takılıyor tek başına salonda.aslında bende hiç iyi değilim ama nasıl negatif çıktım anlamadım. Bu tatilimizde böyle olcakmis. Napalım Allah can sağlığı versin.günler hızlı geçsin oğlum iyilessin istiyorum.dua ederseniz sevinirim kizlar
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız.Allah şifa versin. Bol bol vitamin alın

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bağışıklığım benimde çok düşük ondan hemen hasta oluyorum eşim hastaydı o bana bulaştırdı o negatif çıktı ben pozitif ve çok ağır geçirdim ne yap ne et yemeyi içmeyi kesmeyin
S
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bağışıklığım benimde çok düşük ondan hemen hasta oluyorum eşim hastaydı o bana bulaştırdı o negatif çıktı ben pozitif ve çok ağır geçirdim ne yap ne et yemeyi içmeyi kesmeyin
Sağol canım sana çok geçmiş olsun.inşallah bir an önce atlatir oğlum. Zencefil bal.verdim mandalina .paça çorbası. Parol verdim.yatıyor şimdi hiç hali yok

Günaydın herkese Hayırlı cumalar sabah kızlara krep yaptım tahin pekmez karıştırdım kahvaltılıkları çıkarım.Bugün ödevlerini yapar inşallah büyük kızım çok yoruyor beni

Günaydın kızlar hala farklar yatmadı paramda yok.Farklar yatınca spor ayakkabı alacağım sanırım 😁Elimdeki parayla 2 çeyrek aldım
hayırlı olsun canım sarı kızların bende öğleden sonra çıkcam almaya kaçtan aldın yeni eski tarih burda çok farkediyor eski tarih bulmak çok zor

Back
X