- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
Çok yayıldı gerçektenBenimde iş yerinde habire pozitif çıkıyorlar.Bugün pozitif çıkan dün bizim odada pasta yedi oturduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yayıldı gerçektenBenimde iş yerinde habire pozitif çıkıyorlar.Bugün pozitif çıkan dün bizim odada pasta yedi oturduk![]()
Canım çok geçmiş olsun neler olmuş 2 günde ablan çocuklar nasıl kayınpederin nasıl sizde var mı sıkıntı iyice arttı bu hastalıkÇok yayıldı gerçekten![]()
Sağol canımBereketli olsun canım![]()
Belirti var mı canım sende çocuklardaKızlar Kayınbabam da pozitif
Bizde gittik test verdik![]()
Kayınpederim hafta içi hastaydı şimdi iyiCanım çok geçmiş olsun neler olmuş 2 günde ablan çocuklar nasıl kayınpederin nasıl sizde var mı sıkıntı iyice arttı bu hastalık![]()
Biraz öksürük var sadeceBelirti var mı canım sende çocuklarda
Güle güle kullanın zeynom hayırlı olsunKendime Karaca'dan yatak örtüsü aldım beğenmedim uymadı odaya geri gönderdim
Oğluş dinazorlu örtü istiyordu 180 tl aldım bugün geldi çok beğendik
Kızların örtüleride kargoda toplam 860 tl ödemiş olacağım 4 örtüye
Çocuklar balık istiyordu akvaryum ve 3 balık yem aldık 180 tl
Yemek içinde balık aldık 60 tl
Banyoya fırça 35 TL
Test sonucunuz çıkmadı mı canımKayınpederim hafta içi hastaydı şimdi iyi
Çocuklarda iyi
Ablam negatif ti ama bugün sesi de gitmiş
Biraz öksürük var sadece
Sağol canım benimGüle güle kullanın zeynom hayırlı olsun![]()
Yok canımTest sonucunuz çıkmadı mı canım
Sağol canım evet Ocak için 5 çeyrek nasip olursa martta gün parası gelecek onuda ekleyip incede olsa bilezik almak istiyorumPenguen canım bereketli olsun bu ay toplam 5 çeyrek mi almış oldun listeye ekliyorum
Güzel günlerde kullanın canım yatak örtülerinizi bende nevresim takımı aldım sırf kızlar beğendi diye bildiğin naylon gibi incecik bişey geldi neyse dursun artık dedim sonra yataştan alırım onun nevresimleri pamuklu solmuyor çok iyi daha önce aldım şimdi onları kullanıyorum indirim yakalarsam alcam 2 takım kızlaraKendime Karaca'dan yatak örtüsü aldım beğenmedim uymadı odaya geri gönderdim
Oğluş dinazorlu örtü istiyordu 180 tl aldım bugün geldi çok beğendik
Kızların örtüleride kargoda toplam 860 tl ödemiş olacağım 4 örtüye
Çocuklar balık istiyordu akvaryum ve 3 balık yem aldık 180 tl
Yemek içinde balık aldık 60 tl
Banyoya fırça 35 TL
Sizde güzel günlerde kullanın canım nevresimde özdilek alıyorum hiç sıkıntı olmuyor pamuklu yatak örtüsünü günlük yataklar derli toplu dursun diye seriyorum üzerine yatmıyoruz naylon karışımı oluyor geneldeGüzel günlerde kullanın canım yatak örtülerinizi bende nevresim takımı aldım sırf kızlar beğendi diye bildiğin naylon gibi incecik bişey geldi neyse dursun artık dedim sonra yataştan alırım onun nevresimleri pamuklu solmuyor çok iyi daha önce aldım şimdi onları kullanıyorum indirim yakalarsam alcam 2 takım kızlara
Canım sıkma canını durumu nasıl bir rahatsızlığı var mıBüyük kızım pozitif![]()
Yok canım aslında bende öksürük daha çok ben negatif o pozitifCanım sıkma canını durumu nasıl bir rahatsızlığı var mı