Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımGunaydin kızlar
Zeynolin44 canim güzel günlerde kullan cok güzel ferah ferah duruyordu
Kmsl Hnd 3. Kızın hayırlı olsun çiçeğim
Bu hafta Keske okullar açılmasa hiç hazır değilim![]()
Halsizlik var cnm vücudu yoran bir hastalıkmış onu anladım . Bende kac gündür doğru düzgün is yapamıyorum evi söyle güzelce toparlamam lazım .Sağol canım
Bizde açılsın istiyoruz daha düzenli oluyoruz kızımın öğretmeni pozitif o gidemeyeceksen nasıl oldun daha iyi misin canım
Sağol tatlım sabah geldi şarza taktım ancak akşam küçüğüm uyuyunca ayarlaması yapacağımGunaydin kızlar
Zeynolin44 canim güzel günlerde kullan cok güzel ferah ferah duruyordu
Kmsl Hnd 3. Kızın hayırlı olsun çiçeğim
Bu hafta Keske okullar açılmasa hiç hazır değilim![]()
Selam canım hoşgeldin nasılsın büyüttün mü bebişiSelam kızlar nasılsınız![]()
Nasılsın canımSelam kızlar nasılsınız![]()
Geçmiş olsun canım . Hastalık bir eve girdi mi sırayla herkesi dolaşıyor . Erkekler zaten çocuk gibi daha fazla Naz yapıyorlar .Tam hastalık bitti derken şimdide esim hasta oldu.ay bide öyle bişeyki yataktan çıkmıyor. Ateşi var duşa gir diyorum girmiyor.battaniye nin altında öf.annem babam illa hastaneye gitsin diyo öf gitmiyor anacım ben napim..
Bidaha esim hasta olduğunda annem gile soylemicem. Onlar gitsin diyo bu burdan gitmem diyo.
Valla çocuklarım hastayken daha uysallar.ne desem yapıyorlar.Valla büyüklerin hastalığı daha kötü. Misal annem
Günlerce hasta yattı teste goturemedik. Şimdi eşin illa teste gitsin diyo
Bime gittik çocuklarla portakal limon patates nudell hamburger ekmeği cubuk kraker meyve suyu limonata kivi yagcoz nescafe aldık 110tl tuttu.
Kemik sulu soğanlı sarımsaklı mercimek çorbası yaptım.
Oyyy oyyyy valla çok zor zamanlar hele annemin hastalığıı abovvvv olmasın valla biz olaak onun yerineTam hastalık bitti derken şimdide esim hasta oldu.ay bide öyle bişeyki yataktan çıkmıyor. Ateşi var duşa gir diyorum girmiyor.battaniye nin altında öf.annem babam illa hastaneye gitsin diyo öf gitmiyor anacım ben napim..
Bidaha esim hasta olduğunda annem gile soylemicem. Onlar gitsin diyo bu burdan gitmem diyo.
Valla çocuklarım hastayken daha uysallar.ne desem yapıyorlar.Valla büyüklerin hastalığı daha kötü. Misal annem
Günlerce hasta yattı teste goturemedik. Şimdi eşin illa teste gitsin diyo
Bime gittik çocuklarla portakal limon patates nudell hamburger ekmeği cubuk kraker meyve suyu limonata kivi yagcoz nescafe aldık 110tl tuttu.
Kemik sulu soğanlı sarımsaklı mercimek çorbası yaptım.
Canım çok geçmiş olsun anneanneceğine yaşlılar işte ne olacak diyorlar hayırlısı İyileşir inşallahGeçmiş olsun canım . Hastalık bir eve girdi mi sırayla herkesi dolaşıyor . Erkekler zaten çocuk gibi daha fazla Naz yapıyorlar .
8 velim aradı karantinadayiz dediler . Sanırım suan ülkenin yarısı kovid .
Ananem de yakalanmış görüştüğü kimse yok sadece carsamba günü merdivenciye meyve suyu sıkıp vermiş kızın rengi solgunmus üzülmüş kimsesiz diye . Yaşlı iste anlatamıyoruz ondan geçmemiştir diyor , sizde hiç insanlık kalmamış diyor
Şimdilik bir sıkıntı yok umarım cok kolay atlatır Allah tüm hastarimiza şifa versin![]()