• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar🌸Eşim dün nöbetçiydi biraz sonra gelir güzel bir kahvaltı hazırlayım.Oğlusu trasa götürecek bugün saçları baya uzadı.Yemek dışarda yeriz belki eve soylerız karar vermedik kahvaltıyı halledeyim önce😂

Gunaydin kızlar 🌸
Zeynolin44 Zeynolin44 canim güzel günlerde kullan cok güzel ferah ferah duruyordu
Kmsl Hnd Kmsl Hnd 3. Kızın hayırlı olsun çiçeğim 🌸🌸
Bu hafta Keske okullar açılmasa hiç hazır değilim 🤨🤨
Sağol canım
Bizde açılsın istiyoruz daha düzenli oluyoruz kızımın öğretmeni pozitif o gidemeyecek 🙄sen nasıl oldun daha iyi misin canım

Kahvaltı yapıp ortalığı toparladım aile boyu duş aldık banyo çamasır dolu beyazları attım peşimden 2 makina renkli yıkanır banyoyu temizlerim

Kıyma çıkardım sulu köfte yapmak niyetindeyim birde elmalı tart fazla yapıp kızımın öğretmenine göndereceğim eşimle 🦋

Sağol canım
Bizde açılsın istiyoruz daha düzenli oluyoruz kızımın öğretmeni pozitif o gidemeyecek 🙄sen nasıl oldun daha iyi misin canım
Halsizlik var cnm vücudu yoran bir hastalıkmış onu anladım . Bende kac gündür doğru düzgün is yapamıyorum evi söyle güzelce toparlamam lazım .

Gunaydin kızlar 🌸
Zeynolin44 Zeynolin44 canim güzel günlerde kullan cok güzel ferah ferah duruyordu
Kmsl Hnd Kmsl Hnd 3. Kızın hayırlı olsun çiçeğim 🌸🌸
Bu hafta Keske okullar açılmasa hiç hazır değilim 🤨🤨
Sağol tatlım sabah geldi şarza taktım ancak akşam küçüğüm uyuyunca ayarlaması yapacağım🙈🙈

Selam kızlar hava çok güzel bugün🌈🌈

Kahvaltıdan sonra robotu geldi 👏👏

Kızlarla dışarı çıktık 3 çanta vardı askısı yırtılmıştı onları verdim terziye 30 tl 👍👍

Kaşımı aldırdım 20 tl👍👍

Parka gittik dönüşte anneme uğradık öyle pencerreden🤦‍♀️🤦‍♀️kızlara harçlık verdi babam markete gittik 85 tl harcadık👍👍

Eve geldik Özbek pilavı cacık yaptım yedik
Şimdi kızlar noodle yapıyor 👀👀

Selam kızlar bugünde evde uğraştım durdum yemin ederim iş bitmiyor bizde bugün banyo işini hallettik saçlarıyla uğraştım kızların örgü istediler.Yarın dışarı çıkarız çantalarını hazırlarım umarım tatil olmaz kardan Zeynolin44 Zeynolin44 hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan
Cedric1003 Cedric1003 bende hiç hazır hissetmiyorum kendimi iznim bitti off evde olmak güzel işler bitmesede en azından kafam rahat
okyonus okyonus askere mi tıraş yaptırmış genelde burda da öyle çok fena kesiyor mutlaka yamuk yumuk geliyor giden

Dışarı çıktım mutfağa ince halı kestirdim 500 tl 👍👍
Kızlara Magnum aldım marketten bir de domates Küçüğüme de bimde yazı tahtası vardı onu aldım 55 tl de buraya verdim

Akşama kemik sulu mercimek çorbası ve çökertme kebabı yapacağım

Dün de kızlara çikolatalı pasta yapmıştım 😋😋😋

Tam hastalık bitti derken şimdide esim hasta oldu.ay bide öyle bişeyki yataktan çıkmıyor. Ateşi var duşa gir diyorum girmiyor.battaniye nin altında öf.annem babam illa hastaneye gitsin diyo öf gitmiyor anacım ben napim..
Bidaha esim hasta olduğunda annem gile soylemicem. Onlar gitsin diyo bu burdan gitmem diyo.
Valla çocuklarım hastayken daha uysallar.ne desem yapıyorlar.Valla büyüklerin hastalığı daha kötü. Misal annem😊😊
Günlerce hasta yattı teste goturemedik. Şimdi eşin illa teste gitsin diyo😅😅
Bime gittik çocuklarla portakal limon patates nudell hamburger ekmeği cubuk kraker meyve suyu limonata kivi yagcoz nescafe aldık 110tl tuttu.
Kemik sulu soğanlı sarımsaklı mercimek çorbası yaptım.

Tam hastalık bitti derken şimdide esim hasta oldu.ay bide öyle bişeyki yataktan çıkmıyor. Ateşi var duşa gir diyorum girmiyor.battaniye nin altında öf.annem babam illa hastaneye gitsin diyo öf gitmiyor anacım ben napim..
Bidaha esim hasta olduğunda annem gile soylemicem. Onlar gitsin diyo bu burdan gitmem diyo.
Valla çocuklarım hastayken daha uysallar.ne desem yapıyorlar.Valla büyüklerin hastalığı daha kötü. Misal annem😊😊
Bime gittik çocuklarla portakal limon patates nudell hamburger ekmeği cubuk kraker meyve suyu limonata kivi yagcoz nescafe aldık 110tl tuttu.
Geçmiş olsun canım . Hastalık bir eve girdi mi sırayla herkesi dolaşıyor . Erkekler zaten çocuk gibi daha fazla Naz yapıyorlar .
8 velim aradı karantinadayiz dediler . Sanırım suan ülkenin yarısı kovid .
Ananem de yakalanmış görüştüğü kimse yok sadece carsamba günü merdivenciye meyve suyu sıkıp vermiş kızın rengi solgunmus üzülmüş kimsesiz diye . Yaşlı iste anlatamıyoruz ondan geçmemiştir diyor , sizde hiç insanlık kalmamış diyor :kızgın:
Şimdilik bir sıkıntı yok umarım cok kolay atlatır Allah tüm hastarimiza şifa versin 🙏

Oyyy oyyyy valla çok zor zamanlar hele annemin hastalığıı abovvvv olmasın valla biz olaak onun yerine🙈🙈
Geçmiş olsun canım . Hastalık bir eve girdi mi sırayla herkesi dolaşıyor . Erkekler zaten çocuk gibi daha fazla Naz yapıyorlar .
8 velim aradı karantinadayiz dediler . Sanırım suan ülkenin yarısı kovid .
Ananem de yakalanmış görüştüğü kimse yok sadece carsamba günü merdivenciye meyve suyu sıkıp vermiş kızın rengi solgunmus üzülmüş kimsesiz diye . Yaşlı iste anlatamıyoruz ondan geçmemiştir diyor , sizde hiç insanlık kalmamış diyor :kızgın:
Şimdilik bir sıkıntı yok umarım cok kolay atlatır Allah tüm hastarimiza şifa versin 🙏
Canım çok geçmiş olsun anneanneceğine yaşlılar işte ne olacak diyorlar hayırlısı İyileşir inşallah 🤲🤲❤️

Back
X