• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Geçmiş olsun canım . Hastalık bir eve girdi mi sırayla herkesi dolaşıyor . Erkekler zaten çocuk gibi daha fazla Naz yapıyorlar .
8 velim aradı karantinadayiz dediler . Sanırım suan ülkenin yarısı kovid .
Ananem de yakalanmış görüştüğü kimse yok sadece carsamba günü merdivenciye meyve suyu sıkıp vermiş kızın rengi solgunmus üzülmüş kimsesiz diye . Yaşlı iste anlatamıyoruz ondan geçmemiştir diyor , sizde hiç insanlık kalmamış diyor :kızgın:
Şimdilik bir sıkıntı yok umarım cok kolay atlatır Allah tüm hastarimiza şifa versin 🙏
Amin canım sagol.
Bulasmadik kimse kalmicak Heralde.

Kızlar üzerinden tir geçti geldiğimden beri sersem gibiyim . Sıkıldım çalışmaktan hemen emekliliğim gelsin istiyorum
Offf yaaa canım senin işin çok daha zor Rabbim sabır versin özellikle küçük kızım olduktan sonra dedim ki Allah anasınıfı ve ilkokul öğretmenlerine yardım etsin çok zor gerçekten😥

Çok fazla canım ya ben çocuğum 50 kişilik bir sınıfta eğitim görsün istemem halin kalmaz verimde ne kadar olacak bu kalabalıkla ders 40 dk her öğrenciye 1 dk ayıramazsın😟😟
Bende asla göndermezdim gelen velilerin çoğu da alan dışı 😁bir yolunu bulup adresi aldırıyorlar .
Yakışıklının okumalar nasıl hersey yolunda mi

Bugün temizlik günümdü
Komşum davet etti çok şey hazırlamıştı biz orda yedik eşime de tabak hazırladı bugün yemek yapmadım yarına kurufasulye ıslatacağım

Maaş zamanı geldi hala eşimin ek dersi yatmamış 😟
Sanırım kbs de sıkıntı var sistem açılmamış o yüzden birkaç gün sonra yatacakmış

Ay gece gece kızıma güldüm
Anne kızlar wc sinde neden havlu yok diyor😊
Oy kuzum benim ya.
Evi sildim süpürdüm Tozları aldım.
2 balkonu ve 2 banyoyu yîkadım
Wc lavoboyu yîkadım
Döner yaptım lavas aldık.
Akşam canım istedi un helvası yaptım.

Sabah sabah alışveriş yaptım baya😅Çocuğa 2 eşofman 1 pantolon 350tl. Evede çamaşır sepeti aldım 279tl. Çok beğendim sepetimi🤓

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 87
Back
X