- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sagol.Geçmiş olsun canım . Hastalık bir eve girdi mi sırayla herkesi dolaşıyor . Erkekler zaten çocuk gibi daha fazla Naz yapıyorlar .
8 velim aradı karantinadayiz dediler . Sanırım suan ülkenin yarısı kovid .
Ananem de yakalanmış görüştüğü kimse yok sadece carsamba günü merdivenciye meyve suyu sıkıp vermiş kızın rengi solgunmus üzülmüş kimsesiz diye . Yaşlı iste anlatamıyoruz ondan geçmemiştir diyor , sizde hiç insanlık kalmamış diyor
Şimdilik bir sıkıntı yok umarım cok kolay atlatır Allah tüm hastarimiza şifa versin![]()
Öylede canım ateşi var olctürmuyör falan.bende korkuyorum yükselir diye.iyi cok şükür bugunGeçmiş olsun canım ne yalan söyleyim bende hiç gitmek istemiyorum hasta olunca bişey yemem içmem![]()
Offf yaaa canım senin işin çok daha zor Rabbim sabır versin özellikle küçük kızım olduktan sonra dedim ki Allah anasınıfı ve ilkokul öğretmenlerine yardım etsin çok zor gerçektenKızlar üzerinden tir geçti geldiğimden beri sersem gibiyim . Sıkıldım çalışmaktan hemen emekliliğim gelsin istiyorum
50 öğrenci ile yaslandığımi hissediyorumOfff yaaa canım senin işin çok daha zor Rabbim sabır versin özellikle küçük kızım olduktan sonra dedim ki Allah anasınıfı ve ilkokul öğretmenlerine yardım etsin çok zor gerçekten![]()
Çok fazla canım ya ben çocuğum 50 kişilik bir sınıfta eğitim görsün istemem halin kalmaz verimde ne kadar olacak bu kalabalıkla ders 40 dk her öğrenciye 1 dk ayıramazsın50 öğrenci ile yaslandığımi hissediyorum![]()
Sağol canım tabi kiYaaa maşallahhh kuzuma en tatlı
zamanları annesi sev kokla yerime
Gel gel bizde de durumlar pek farklı değil![]()
Bende asla göndermezdim gelen velilerin çoğu da alan dışıÇok fazla canım ya ben çocuğum 50 kişilik bir sınıfta eğitim görsün istemem halin kalmaz verimde ne kadar olacak bu kalabalıkla ders 40 dk her öğrenciye 1 dk ayıramazsın![]()
Sanırım kbs de sıkıntı var sistem açılmamış o yüzden birkaç gün sonra yatacakmışBugün temizlik günümdü
Komşum davet etti çok şey hazırlamıştı biz orda yedik eşime de tabak hazırladı bugün yemek yapmadım yarına kurufasulye ıslatacağım
Maaş zamanı geldi hala eşimin ek dersi yatmamış![]()
Ay bende merak ediyorum. İzlicem. İnşallah güzeldir konusuEvet merak ediyorum 3 kız kardeşi bizim gibi
Nasıl Ilgaz gerçek mi kız anlamadım![]()
amin inşallah canımYeni öğretim dönemi evlatlarımızada bizede hayırlı uğurlu olsun inş![]()
Kız ben evde 1 taneyle çöktüm50 öğrenci ile yaslandığımi hissediyorum![]()
Güzel günlerde kullan canım çamaşır sepetiniSabah sabah alışveriş yaptım bayaÇocuğa 2 eşofman 1 pantolon 350tl. Evede çamaşır sepeti aldım 279tl. Çok beğendim sepetimi
![]()